מומלצים ל- 16/5

דנטל

New member
מומלצים ל- 16/5

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

ה מוזה

New member
"דרך ארץ קדמה לתורה?"

מכתב שלא נשלח [מומלץ באישור הכותבת] "אבא ואימא יקרים... נטשתם אותי, עזבתם אותי העפתם אותי בחוזקה החוצה וכאשר הפניתי אני- את מבטי, לראות את החמלה והצער שלך, אמא, בעיניים, נתקלתי בפנים קפואות ובטריקת דלת הלב, עם רשרוש המנעול מעבר...למה?? למה זה מגיע לי?? מהו הדבר הרע שעשיתי?? לא רציתי לקום בחופשות להיתפלל? לא מצאתי בסידור את התשובה והדרך להיתחברות עם בורא עולם? הברכות לא הזכירו לי לרגע את כל המצוות? איפה טעיתי? מה בסה"כ ביקשתי??שתבינו אותי, שתעזרו לי, שתושיטו לי יד מתי שאני באמת צריכה עזרה? מהי החוכמה לעטוף אותי באהבה וחום שאני סרה למרותכם? מה יותר קל בלחייך אלי ולתמוך בי כאשר אני עטורה במצוות?זה לא נכון!! לא ככה חינכתם אותי.תמיד אמרת,אבא "שאין לשפוט אדם ע"פ החיצוניות שלו, תמיד לדעת שכל אדם באשר הוא הוא איש טוב. לא הסממנים החיצוניים הם אלה שמעידים על טוב לב ודרך ארץ.לא תמיד אמרת לי "שדרך ארץ קדמה לתורה?" מה קרה לזה אבא? שינית חוקי משחק ולא עידכנת את כל השחקנים? הזזנו עמדות ולא טרחנו לדווח?? גם בי קיימים רצונות, תשוקות,לחקור לדעת ולגלות את רזי העולם, אך כיום איני יכולה להיתפנות למחקר הזה. ברצוני להחליף כללי משחק- ברצוני ליישם בחיי את המשפט "חיים רק פעם אחת".. אני מאמינה חדשה..."

בבלוג-ילדים חורגים , הדעת לא מסוגלת להבין

ילדים חורגים , הדעת לא מסוגלת להבין

yakov250

New member
ממש שונאים גברים בטלוויזיה!!!

צריך להיות ממש מנותק מהמציאות כדי לא לראות את שנאת הגברים ואת הגזענות חסרת התקנה בקולנוע, תוכניות טלוויזיה ובכלל בכלי התיקשורת במדינות המערב המושפעות מהתרבות האמריקאית. כל עולם הבידור והפירסום נגוע בשנאת גברים, בדלנות פמיניסטית וסאדיזם לשמו. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=986842

tag1

New member
לא הבנתי להגיב ?

כולם מגיבים...אז כן או לא ??

למעלה