מומלצים ל- 15/8

דנטל

New member
מומלצים ל- 15/8

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

R o T e M18

New member
פורום שרית חדד../images/Emo47.gif

פורום שרית חדד מזמין אתכם להיצטרף ולקבל עידכונים לכול הנוסגע לזמרת
פורום שרית חדד עובר הנהלה חדשה
ועוד מלא הפתעות..כולכם מוזמנים

sh53

New member
../images/Emo202.gifמשחק לפני תחילת הלימודים../images/Emo202.gif

כדי שנחזור ללימודים לאט לאט, ומאחר ובטח שכחתם כמה דברים שיש לקחת לבי"ס, לכן נארגן לנו כאן משחק קטנטן של ציוד לבי"ס - מעין תזכורת קטנה כדי שתבדקו אם יש לכם כבר הכל. _ב_ _ - _ _ _ _ 2 מילים מילה ראשונה - 4 אותיות מילה שניה - 4 אותיות אות שניה במילה ראשונה ב' http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=103946133

sh53

New member
שאלון הכרות קצרצר

הכרות ראשונית בפורום 1. אני בפורום כבר .... שניות/ימים/חודשים/שנים/תיכף מגיעים לפנסיה. 2. למה בחרתי דווקא בניק הזה שלי? 3. אני בגיל ... ומעיר ... 4. 3 דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד ... 5. וכמובן שהייתי לוקח/ת איתי גם את ... כדי שלא יהיה משעמם לבד שם. לוק אישי חיצוני 1. כמה זמן אתם עומדים לפני המראה בבוקר? 2. מה אתם מעדיפים לשים על השיער (ג'ל/קרם/כלום/משהו אחר)? 3. סטייל (ג'ינס/טרנינג/בגדים קרועים דווקא זה IN/אחר). 4. נעלי ספורט/סנדלים/קבקבים/נעלי אצבע/נעליים/אחר. 5. עם/בלי איפור / אולי שווה להתחיל השנה כי הגעתי לגיל? / אני בן ואחשוב על זה. נדודי שינה 1. אם לא בא לי לישון, אני בד"כ ... 2. ואם כבר חייבים להרדם, אז כדי לזרז את התהליך אני ... 3. בד"כ לוקח לי ... דקות/שעות עד שאני נרדם/נרדמת. 4. החלום האחרון שהיה לי ... / לא יוצא לי לחלום / לא זכורים לי חלומות. 5. אני ישן/ישנה על הבטן/על הגב/כמו עובר מקופל/הידיים והרגליים זרוקות לצדדים/צורה אחרת. בי"ס/אונ' בקרוב 1. יש/אין את כל החומר הלימודי / חסרים לי פריטים בודדים בלבד. 2. עברתי ברפרוף על החומר כי התעניינתי לקראת מה הולכים / למי יש עצבים לזה בחופש? 3. מתרגש/ת לקראת השנה החדשה / עוד שנה באסה. 4. אז השנה יש/אין תיק חדש. 5. יומנים/מחברות/עטיפות לספרים - איזה יש? או שאתם מחכים דווקא לרגע האחרון כדי לא להכנס לדיכאון לפני? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=103945912

נועית10

New member
../images/Emo115.gifבשמים../images/Emo100.gifמוצרי טיפוח ואיפור../images/Emo62.gif

הכל אצלנו באותו מדף...

למעלה