מומלצים ל- 14/5

דנטל

New member
מומלצים ל- 14/5

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

../images/Emo221.gifהאם אפשר לראות אנרגיה?../images/Emo221.gif

בפורום ילדים רוחניים
דנים עכשיו האם אפשר לראות אנרגיה של גוף האדם? אנרגיה של מחלות?
האם אפשר לראות משהו שלא כולם רואים? שלא ניתן להוכחה בכלים הקיימים היום? ברוכים הבאים

Mיקי_

New member
הודעה מומלצת בפורום לסביות - גאווה נשית../images/Emo90.gif

"
"בלי המבט הקרוע שלכם..." מה שעוצר אותי באמת, זה הרצון לא לראות את המבט הזה לא להתמודד עם האכזבה שתיפול עליכם. אכזבה, מילה מורכבת מדי...אם ארצה או לא ארצה, היא תבוא בדרך המיוחדת שלה תתיישב לכם על הלב, תנפץ לכם את חלומות שבניתם בשבילי, בשבילכם.. לפעמים כשאני לבד אני תוהה לעצמי מהר ובשקט כמה אני מפחדת בשבילכם וכמה בשבילי כמה כואב לי עליכם וכמה כואב לי על עצמי."
הגולשת האורחת "בין ייאוש לתסכול" מזדהה עם שירו של אביתר בנאי "אבות ובנים" מאלבומו הראשון ויוצאת מתוכו להודעה כנה ומרגשת על הפחד לאכזב, על כנות לוחצת, ועל התחושה להיות שונה - כשאהבה שהיא הדבר הטבעי ביותר בעולם הופכת אותך לשונה והפחד מתעורר גם מול מי שאמורים לאהוב ולקבל אותך ללא תנאי - ההורים.
פורום לסביות - גאווה נשית (730) בתפוז
אנשים - ה
החם שלנו

אחרי כ"כ הרבה זמן וציפייה,

היהודים מוציאים סינגל חדש, הנקרא "אין לך מקום". בפורום מדברים על זה

אוהבים המלצות ../images/Emo35.gif

מאבד מידע - ממליץ לכל הכיוונים
שיר שיזיז אתכם סרט שיעשה לכם טוב פורום שיעניין אתכם
בלוג שירגש אתכם ואתר שיעסיק אתכם שעות אם אתם רוצים לפחות אחד מאלה הפוסט הבא הוא בשבילכם. מאבד מידע - המלצות קטנות על דברים גדולים

למעלה