מומלצים ל- 13/6

דנטל

New member
מומלצים ל- 13/6

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

פרסום באינטרנט? אפשר גם אחרת

מה זה בכלל פרסום 360? איך אפשר לעשות קמפיין אפקטיבי?

sh53

New member
רוצה להיות איתה כל הזמן אבל לא רק כידידים

אז ככה, יש לי ידידה שהכרתי לפני שנה וחצי ואיכשהו הפכנו לחברים הכי הכי טובים (ידידים יותר נכון) אבל החלטנו שאנחנו מספרים הכל אחד לשני ואנחנו ממש קרובים אחד לשני...לא הרגשתי אליה כלום בהתחלה ודיברתי איתה כל הזמן על מי שאני אוהב והיא דיברה איתי על מי שהיא אוהבת ושיתפנו ועזרנו אחד לשני בכל מצב... כיום אני לא אוהב את אותה אחת והיא לא אוהבת את אותו אחד....והתחלתי להרגיש משהו כלפיה :) זה ממש לא קרוב אפילו למה שהרגשתי כלפי אותה האחת שאהבתי...אני לא מפסיק לחשוב עליה..אני רוצה להיות איתה כל הזמן אבל לא רק כידידים אלא מעבר לזה...היא ממש פתוחה איתי אבל אני מרגיש שאם אני אציע לה חברות אז לא בטוח שהיא תסכים ואז יהיה בינינו מצב לא נעים (זה קרה לי פעם) ואני ממש לא רוצה כי אני ממש נהנה איתהה היא הכי חשובה לי בעולם הזה!!! אני לא מפסיק לחשוב על כל הבילויים שלנו יחד ואני ממש רוצה להיות איתה תמיד! אבל אני חושש שזה יכול להרוס את הידידות בינינו ואני ממש לא מעוניין בזה... תעזרו לי בבקשה בבקשה מכם.. תודה :) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=100422730

פאנטה MIX

New member
עושים כבוד לבלוגר שלנו !!!

היי בלוגרים השבוע אנחנו עושים כבוד לבלוגר שלנו, PLAYTRIP, ולא רק שאנחנו נותנים לו את הבמה בבלוג, אנחנו גם נעשה איתו ראיון אקסלוסיבי. רק מה, לא אנחנו נשאל את השאלות אלא אתם. אתם תכתבו בתגובות לפוסט שהכנו עליו מה שאתם רוצים לדעת על העוף המוזר הזה ואנחנו נעלה ראיון איתו. חוץ מזה, גם אתם יכולים לקבל קישור לבלוג שלכם בבלוג של פאנטה ופוסט מיוחד בשבילכם. בשביל זה צריך לעשות משהו פשוט, להכין פוסט על פאנטה. משהו מצחיק עם תמונה או בלי תמונה, העיקר שיקרע אותנו מצחוק. שלחו לי את הקישור במסרים ונמשיך משם.

just adiki

New member
שירי מימון-הקאמבק מתקרב..

כתבה שהתפרסמה ב-12.6 בידיעות אחרונות מספרת על הקאמבק המתקרב של שירי מימון. שני דיסקים-אחד בינלאומי המוקלט בלונדון ואחד ישראלי שמיועדים לצאת בחודשים הקרובים.. ועוד-שירי נבחרה מכלל אומני ישראל לשיר את שיריהם של אלביס וסינטרה הגדולים בליווי התזמורת הסימפונית. השקט שנשבר

למעלה