מומלצים ל- 12/6

דנטל

New member
מומלצים ל- 12/6

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

ה מוזה

New member
מכתב לחייל אחד

ביום בהיר אחד, אתה קמת והלכת ממני. הרגשתי שהושארתי מאחור. ואני... כל כך מחכה לסופי שבוע האלה, כדי שתחזור, ואני אוכל לדבר איתך, לשתף אותך בעצב שלי, לשתף אותך במחשבות שלי, לספר לך כמה התגעגעתי, ואולי גם כמה שהכל לפעמים נראה, שעומד להתפרק. ..אני אוהבת אותך. בכל ליבי. ובכל מה שאתה רק מסוגל לתאר לעצמך. אני לא רוצה לשקר לך, לעולם לא, אבל לפעמים, פשוט יש בי צורך לרשום, שלפעמים, לפעמים.... אני מרגישה, אהובתו של חייל אחד.... שהושארה מאחור." מכתב שלא נשלח [מומלץ באישור הכותבת]

AlienSpirit

New member
10 סיבות

מדוע העולם לא נברא לפני כ- 6,000 שנה, המבול של נוח לא היה ולא נברא, הדינוזאורים לא חיו לצד בני אדם, האבולוציה תקפה ובכלל כל למה ספר התנ"ך שגוי מהיסוד. עשר הסיבות

פאנטה MIX

New member
קדחת הטוקבקים מתחילה

הבלוג של תחרות הפרסומאים מזמין אתכם לטקבק על הכרזות שמועלות בכל יום בבלוג של פאנטה MIX. בואו לעלות על האש את יוצרי הכרזות או לפרגן להם מכל הלב.

למעלה