מומלצים ל- 12.2.04

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
התפוס עצבני עליי ועם הפנוי הולך טוב

אז למה אני מרגישה רע? פה

ה מוזה

New member
מכתבים מומלצים

לך אבא ,לך אמא "..הסקרים מראים ש1- מכל 5 קשישים בישראל רעב. סטטיסטיקות לא מראות את הכאב את הזעקה! מן הסקר הזה אני מכירה שני אנשים רעבים-אתם!!! סטטיסטיקות הן יבשות,כמו הלחם משלשום שלקחת ,אמא, מבית התמחוי השכונתי.."
מכתב שלא נשלח לאמא "..טיפלת בי כאשר נפלתי הן פיזית והן נפשית ,לא ויתרת עליי למרות שנתתי לך את כל הסיבות שבעולם למרות שמיררתי את חייך נון סטופ .."
אני כותבת לך ביתי היקרה "..הגעת אלינו בהיותך בת 6,לאחר שנים שסבלת בביתך המקורי ובמשפחה אומנת, הגעת אלינו ללא יכולת לתת אמון בעולם המבוגרים.."

../images/Emo34.gifדו מיניים- מחוץ לתחום?

"תמיד חשבתי שעבורי דו מיניים הם מחוץ לתחום, משהו שעדיף לא להתקרב ולא להפגע, כשפגשתי בו ידעתי - אותו אני רוצה, ולמרות שאמרו לי שזה בכלל לא ילך, והבחור לא יודע מה הוא רוצה מעצמו, ובכלל - הפחד המתמיד שלי מהעולם "הדו מיני", הפחד שהוא תמיד יעדיף אישה על פני, החלטתי אני הולך על זה". לצאת עם דו מיני או לא? להודעה בגאווה וזוגיות גאה.

דור לוי

New member
מבוא לכלכלה? בחינם? באינטרנט?

בקהילת רפורמה כלכלית מתחילים להרים את הכפפה, ולהסביר מושגים בכלכלה. בלי לשלם לאוניברסיטה, מהבית, ובחינם. המושג הראשון הוא נושא יעילות פארטו. האם תרצו ללמוד? ואולי לשאול? או להעיר הערות? אולי נפלה שגיאה בהסבר?

דור לוי

New member
האם אפשר ללמוד כלכלה מההסטוריה?

איך התפתחה הכלכלה, על הגישות השונות בכלכלה, אולי אפשר ללמוד מההסטוריה על מצבנו היום? אולי גם רצוי לשנות את המדיניות? בקהילת רפורמה כלכלית מתחילים להרים את הכפפה, ולהסביר מושגים בכלכלה. בלי לשלם לאוניברסיטה, מהבית, ובחינם. האם תרצו ללמוד? ואולי לשאול? או להעיר הערות? אולי נפלה שגיאה בהסבר?

א י ל ה

New member
איך למנוע פיגועי התאבדות

פסק הלכה נועז וחדשני של הרב פישר מבטיח לנו את השקט הנכסף...

דור לוי

New member
../images/Emo31.gifלא רוצה לזמביה ../images/Emo70.gif

האם כלכלת ישראל מתאוששת, או שמא המדיניות הנוכחית תביא אותנו לזמביה? לעוני? למובטלים? לקבוצת עשירים ומושחתים קטנה? להרס התעשיה המקומית? שאלות אלו נשאלו כאן.

למעלה