מומלצים ל- 11.3

ה מוזה

New member
מכתב : " לאישה שאני"

חשבון נפש פנימי של אישה ביום האישה הבינלאומי הוליד את המכתב הבא שיותר מאחת תוכל להזדהות עימו לאישה שאני / מפורום מכתב שלא נשלח "..התחלתי לחשוב על איזו אישה קיוויתי להיות ואיזו אישה אני באמת, מה רציתי להשיג ומה יש לי היום. קודם כול הכי רציתי להיות תמיד תמיד מטופחת, זה לא קרה, את שיגרת הטיפוח שהכתבתי לעצמי גם פנינה רוזנבלום לא תעמוד בה, תמיד אישה אבל זה לא קל. רציתי שהבית תמיד יבריק מניקיון ותמיד יעמדו סירים על הגז ויפיצו ריח של בישול טוב בכול הבית, אך למרות אהבתי העצומה לבישול (כן כן!!!) גם אני לפעמים התפתתי לסכם את היום בארוחה מוכנה שזורקים למיקרו לשתי דקות. והניקיון?? הניקיון לא פעם חיכה למחר....."

kung fu

New member
"ואוו, כל כך פחדתי"

הודעה מומלצת, מפורום לחיות בהרמוניה

s h o o s h a

New member
שתי הודעות שעוסקות באותו נושא

ובהחלט ניתן להרחיב את הדיבור ואולי אפילו להתחיל שם משהו רציני יותר הודעה ראשית ולאחריה, התפתחות שרשור ובו אמירות חכמות יותר וחמות פחות, אך עדין ראויות שיהיו נחלת הכלל ועוד אחת באותו ענין חושבני שהסיטואציה המתוארת מוכרת לנשים, גברים וילדים רבים מידי. לדעתי יש לתת במה לנושאים אלו ששוטפים את המדינה ולהביא לידיעת אלה המסתובבים בחברות מסוג זה, או דומה להן, את קיומו של הפורום שרוצה ומעונין לעזור או להיעזר ואולי אף להצליח, אם רק תינתן לו האפשרות ולא ידחיקו אותו אל בין ערימות הפורומים שמתפתחים, חדשות לבקרים, בפרדסי התפוז.

Hallucinate

New member
../images/Emo23.gif מה זאת אהבה../images/Emo35.gif|סדגש|

באחד מהשיעורים היום עלתה הסוגייה את מי אנחנו באמת אוהבים.הסתכלתי על כולם וחשבתי את מי אני באמת אוהב.הקשבתי להם, לכל אחד וראיתי מה בשבילו אומר המושג "אהבה", ולמדתי עליהם המון. הכרתי בהם צדדים שלא ידעתי שיש בהם. למדתי גם שהייתי צריך לבחון דברים יותר טוב. ואז גם למדתי על עצמי משהו: אני באמת אוהב את... כאן

למעלה