מומלצים ל- 1/3

דנטל

New member
מומלצים ל- 1/3

נא לא להגיב להודעה זו, אלא להודעות שמשורשרות מתחת לה, על פי נושאן.

נועית10

New member
אצלנו מעניקים חיבוקים../images/Emo24.gif+../images/Emo140.gif

אצלנו מעניקים חיבוקים ופרחים בואו

../images/Emo130.gifכסף מטמטם ת'עולם../images/Emo130.gifדילמה../images/Emo20.gif

ציטוט: אני מעלה פה דילמה אישית. התכוונתי להתחיל מאסטר רייקי. חטפתי חום כשגיליתי כמה המורה המיועדת מבקשת (ועוד בפאונדים אנגליים...) כמובן שכתבתי לה והתוודתי שמצבי הכלכלי לעולם לא יאפשר לי ללמוד אצלה. בשלווה מוחלטת היא ענתה לי שזאת בעיה שמוכרת לה מאוד. חלק מהטיפוס בסולם הרוחני מדבר על הכסף, הגישה אליו, והיכולת להשתמש בו ככלי ולא להיות נשלט על ידיו (ציטוט באנגלית בסוף) בטח שיש לכם מה לומר
עולם המיסטיקה - הבית של כולנו
נשמח לקרוא אתכם

שם יפה יש לך

במקום לעשות אשטנגה יוגה ורייקי..לך על משהו יותר זול ויותר מרומם.

הוא לא מרגיש שלם עם הקשר

"שנינו בפרק ב' שלנו אנחנו יחד כבר 7 חודשים. לפני כ3 שבועות הרגשתי שמשהו עובר עליו. הוא מאוד מבובל, והוא טוען שהוא לא מרגיש שלם עם הקשר. כשאני שואלת אותו מה בדיוק הבעיה הוא טוען שהוא לא יודע בדיוק מה הבעיה. יש לו רק תחושת בטן חזקה שמשהו חסר לו, ולא מרגיש לו שלם. אני אוהבת אותו מאוד והוא אהבת חיי. גם הוא טוען שאני אהבת חייו, והקשר איתי הוא הקשר הכי חשוב והכי משמעותי עבורו. תמיד היה לו חלום על זוגיות חלומית, כזאת שתיתן לו להרגיש הכי שלם שיש, זוגיות עם המון אהבה, זוגיות בריאה ומאושרת. והנה פתאום רגע לפני הוא תופס רגליים קרות......הוא לא רוצה להמשיך את הקשר" מה אני יכולה לעשות? דעתכם תתקבל בברכה

הבלוג של גבר נרדף כנסו והתרשמו

בוקר טוב ישראל. המילחמה בין המינים,רדיפת חייבי המזונות,מילואימניקים נרדפים ע"י ההוצל"פ,אפליית הגבר היהודי... כל זה ועוד באתר של בלוג גבר נרדף. מחכה לכם.

Vesper Lynd

New member
10 דרכים להרגיש כמו תרמילאי גם אחרי

החזרה לארץ: ...לשתול קונדומים משומשים במקלחת בשביל לצרוח ולהיגעל כשמוצאים אותם אח"כ. ...לתלות שלט בו רשומים הספרים שאתם רוצים להחליף ולהתבאס כל פעם שאתם עוברים לידו כי כבר קראתם את כל מה שמוצע להחלפה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=923831

למעלה