מומלצים ל 07/12

ICE Radio

New member
../images/Emo182.gif פורום צופי ים

אני ושירי מנסים להחיות את הפורום, ולכן אני מצרף קישורים להודעות נבחרות מתוך הפורום

lostharpy

New member
../images/Emo45.gif

אין לי בעיה שתפתחו שירשור חדש אם אני לא בפורום אבל טפו טפו טפו אני פה, גם אם קצת מאוחר בפעם הבאה אני לא אתחשב ואשרשר שירשורים שנפתחו לפני השעה חצות לשירשור של יום לפי. בואו נשמור על הסדר הקיים בבקשה.

lostharpy

New member
מומלצים ל 07/12 ../images/Emo43.gif

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

orli997

New member
החוכמה היא לא לנצח../images/Emo152.gif

לשבור את ההתנגדות הכוונה היא לשבור את האגו. ז.א. לשבור את הדרך בה אנו תופסים את עצמנו, ואת העולם מולנו, את האמונות, ההרגלים,הדעות, (המילה לשבור לא כל כל מתאימה לדעתי אלא לחליף את דרך ההסתכלות, למרות לפעמים להזיז את האגו נחווה כמו לשבור משהו) ללא מלחמה הכוונה היא להביא אהבה, הבנה, חמלה, פתיחות למקומות אלה, דרך רכות, סבלנות והתמדה. האגו (לפחות שלי) לא אוהב שאני הולכת איתו בכוח, הוא משיב בעוד יותר כוח והתנגדות וגיליתי כשאני אני "באה אליו בטוב" הוא מסכים לזוז, מאפשר להבנה חדשה, לאהבה להיות נוכחת. המשפט הזה מאוד מתחבר לי לחנוכה, לשבור את ההתנגדות יכול להיחוות כמו להדליק אור/להכניס אור למקום שהיה בו חושך, ולראות באור חדש את מי שאנחנו. מאחלת לנו להיות פתוחים לניסים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=199&msgid=109711921 בפורום מודעות פנימית, מדברים על מלחמה, מלחמות פנימיות במי נילחמים ומה משהעותו של ניצחון.

ממי למדתם לבשל?../images/Emo97.gif../images/Emo209.gif

בואו לשתף אותנו בפורום אמהות ובנות (קישור בחתימה שלי)

Duo Maxwell

New member
מכור לדממה

"תסתכל לי בעיניים כשאני מדבר אליך!" קרא, מניח שתי ידיים על כתפי. ניסיתי להתחמק ממבטו, אך הוא קירב את פניי לפניו בכוח. לא נותרה לי ברירה אלא לדחוף אותו, תוך התעלמות מהידיעה שודאי יפגע מכך. הרי, המינימום שאפשר לצפות לו מחבר טוב הוא שיביט בעיניך בביטחון. אני מניח שיהונתן לא יכול למצוא עוד חבר מסובך כמוני, שיסובב את הראש בכל פעם שיעבור מולו מצד אחד, אך יתקשה לפגוש במבטו מצד שני." http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1145142

lostharpy

New member
אותו שירשור תקף לגבי כל הסופ"ש

טעות שלי בכותרת, בבקשה להתייחס לזה כהמלצות שישבת תודה

למעלה