מומלצים ל-05.11.2005

flore

New member
../images/Emo151.gifפורום ימי-הולדת ומתנות!

גלשתי בפורום ימי-הולדת ומתנות ומצאתי מבחר רב של המלצות למתנות ואירועים.קניתי דרך המלצה בפורום את הספר "הולכים לים" בסטימצקי עבור הילד שלי ואנו נהנים ממנו מאד,יש גם מבחר של מפעילים לימי-הולדת שאני וחברותיי ניסינו ואנו מאד מרוצות,אני ממליצה בחום לכל ההורים הזקוקים לארגן יומולדת או למצוא מתנה מיוחדת להיכנס לפורום מקסים זה.

s h o o s h a

New member
עשור להירצחו 10 יצחק רבין ז"ל

"במוצאי שבת, 4 בנובמבר 1995, י"ב בחשוון תשנ"ו, הגיע יצחק רבין לכיכר מלכי ישראל בתל-אביב, כדי להשתתף בעצרת המונים בסיסמה "כן לשלום - לא לאלימות". בתום עצרת חמה ואוהדת, שבה הפגינו המונים את אמונם בו ואת אהבתם אליו, נורה יצחק רבין בדרכו למכוניתו ונפצע אנושות בידי רוצח יהודי. יצחק רבין נפטר בבית החולים איכילוב בשעה 23:14, לאחר שכל מאמצי הרופאים להצילו לא הועילו." רבות נכתב ונאמר במהלך השנים מאז אירע הרצח הנורא במדינה, רצח ראש הממשלה יצחק רבין. רצח של אדם, אישיות. רצח של העם.

האם לדעתכם שמעון פרס צריך לפרוש?

שמעון פרס, פרוש מהפוליטיקה. עוד מלל, עוד תפקיד או עוד עשייה לא יוסיפו ולא יגרעו, אך אם תפרוש תיצור במו ידיך ומעשיך תקווה חברתית-כלכלית-פוליטית חדשה למדינת ישראל שמעון פרס, תפרוש מהפוליטיקה בשיאה של קריירה רבת שנים בישראל. את חותמך על תולדות המדינה כבר הטבעת. עוד שורה, עוד מלל, עוד תפקיד או עוד עשייה לא יוסיפו ולא יגרעו מאלפי השורות שכתבת במו ידיך, מעשיך ומחשבותיך. אך אם תחליט על פרישה מהחיים הפוליטיים, ובפרט מתפקיד יו"ר מפלגת העבודה, תיצור תקווה חדשה להגיע לפסגה חברתית-כלכלית-פוליטית בישראל. "אתה, שמעון פרס, לא תוכל להיות ראש הממשלה מפני שבחרת לחיות עם ''הקפיטליזם החזירי'', כהגדרתך. ומי שמוכן לחיות עם החזירים במקום עם אנשי הפריפריה והעם הנאנק מנטל הגזירות הכלכליות, צריך גם לקבל עליו את התובנה האומרת: אני, שמעון פרס, בחרתי לבחור לא להיות ראש ממשלת ישראל, לכן אני פורש מהחיים הפוליטיים על-מנת לאפשר לעם ישראל להעניש בקלפי את הורסי החברה הישראלית" למאמר המלא... מה דעתכם האם שמעון פרס צריך לפרוש מהחיים הפוליטיים? לדיון בפורום העבודה בתפוז

הכרה במה שיש ולא במה שאין ../images/Emo45.gif

קישור

z a d o k

New member
פרפור - פוזות מונצחות (סט ראשון)

כדאי להציץ http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=531445 לא תתאכזבו - תמונות מיוחדות שלי בברכה צדוק

pumiki25

New member
חדש - תקצירים ../images/Emo63.gif

בפורום צח"מ (878) - פינה חדשה שתתעדכן באופן קבוע: תקצירים חודשיים של פרקיי צח"מ.

למעלה