מומלצים לסוף השבוע 1-2/6

דנטל

New member
מומלצים לסוף השבוע 1-2/6

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

נועית10

New member
../images/Emo41.gifתערוכות../images/Emo41.gifאירועים../images/Emo41.gifאומנות ועוד...

רק אצלנו ניתן להתעדכן כל התערוכות, כל האנשים וכל האירועים בחודשים הקרובים....

../images/Emo221.gif../images/Emo23.gifחבר דמיוני../images/Emo23.gif../images/Emo221.gif

"יש לי חבר ושמו טינטן..." האם הוא באמת חבר דמיוני? ואולי הוא לא דמיוני בכלל? אתם מוזמנים לדון בפורום ילדים רוחניים

ה מוזה

New member
5 שנים עברו עלינו

"..אני לא יודעת אפילו איך מתחילים לסלוח לך. לפעמים החרדה הזאת תוקפת כשהבן שלנו אצלך, ואני תוהה אם הוא בטוח. לפעמים אני מתגברת על הפחד הזה, אבל לפעמים לא, ואז אני מציפה אותך בשטף של טלפונים, לוודא שהילד בטוח. כלכך הרבה טעויות עשיתי בדרך, אולי ניסיתי להכאיב לעצמי בשביל להרגיש, אולי בשביל לברוח, כלכך הרבה כאב מנסיונות הדחקה, אבל עכשיו - כבר לא בורחת. עכשיו אני כואבת."...........
מכתב שלא נשלח מומלץ באישור הכותבת

Imperia

New member
תל אביב, עיר מנוכרת?

האם תל-אביב היא עיר מנוכרת, או שזאת האשמת שווא? ואולי בכלל הכי טוב לחיות בעיר מנוכרת?

../images/Emo119.gif הנביא היומי ../images/Emo119.gif

הנביא היומי - הקומונה שמשאירה אתכם מעודכנים מציעה לכם להצטרף לשורותיה - הקומונה תקבל אתכם בפנים חמות, עם מגזין הנביא היומי שמעדכן אתכם על כל מה שקורה בעולם הקסמים, קומיקסים מצחיקים, תמונות, סרטונים, משחקי חברה ממכרים, אנשים חמים וקהילה פורחת. נשמח אם תוכלו לקופץ ולבקר - http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=21985

אין כמו טלפון כדי לחוש ניתוק../images/Emo67.gif

הטלפון הומצא כדי לקרב אנשים. בזמן האחרון יש לי תחושת ריחוק מכל מי שנמצא אִתי על הקו. הטלפון מעצים את היותי גֶר בארץ נוכריה. ** ''הלו, אני מעוניין לקבוע תור לדוקטור קֶנֵדִי.'' ''מה תאריך הלידה שלך?'' ''השלישי בדצמבר 1970.'' ''מה שם המשפחה שלך?'' ''בר-זאב.'' ''איך אתה מאיית את זה?'' ''B-A-R, מקף, Z-E-E-V.'' ''V כמו במילה 'ויקטור'?'' ''כן.'' ''האם אתה בטוח שנולדת בשלישי בדצמבר 1970?'' ''אני בטוח. למה את שואלת?'' ''כי אין לנו אף מטופל שנולד בתאריך הזה וששם משפחתו מתחיל ב-V.'' ''שם המשפחה שלי מתחיל ב-B כמו במילה 'ברברה'.'' ''אז למה אמרת לי שהוא מתחיל ב-V כמו 'ויקטור'?'' ''כי את שאלת על האות האחרונה ולא על הראשונה. האם אני יכול לאיית לך מחדש את שם המשפחה שלי?'' ''כן, בבקשה.'' ''B-A-R, מקף, Z-E-E-V.'' ''V כמו במילה 'ויקטור'?'' ''כן.'' ''שוב לא מסתדר. אין לנו אף אחד שנולד בתאריך הזה, ששם משפחתו מתחיל ב: B-A-R, מקף, V.'' ''אחרי המקף באה האות Z כמו במילה 'זברה'.'' ''אז למה אמרת לי V כמו 'ויקטור'?'' ....המשך ב: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1001872

למעלה