מומלצים לחג 12-13/9

דנטל

New member
מומלצים לחג 12-13/9

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

dor307

New member
מצעד לני קרביץ בפורום פופ

20 להיטים של הזמר האמריקאי (ורבע יהודי) לני קרביץ,שפועל כמעט כבר 20 שנה בתעשית המוזירה ואחריו כבר 7 אלבומים,4 פרסי גרמאי ועוד הרבה להיטים. קישור

M e n s R e a

New member
איחוד חד פעמי של לד זפלין!

אחד מלהקות הרוק הגדולות בהסטוריה, שמאחוריה עשרות מליוני מעריצים ומכירות של יותר מ-200 מליון עותקים, הודיעה רשמית על הופעת איחוד חד פעמית שתיערך ב26/11. בואו לדבר על זה בפורום.

11 שנה למותו של טופאק שאקור

לפני 11 שנים הלך לעולמו הראפר הגדול בכל הזמנים, בואו להיזכר בו בפורום מוסיקה שחורה

a e q u i t a s

New member
האם היסטוריה העולמית נמצאת בנסיגה ../images/Emo35.gif

תמונות של אסונות מציפות את תושבי המערב בעשר או חמש עשרה השנים האחרונות. מדי יום ביומו מעצבים כלי התקשורת שלנו את דמותו של העולם אכול שנאה ואלימות הרסנית, עולם שמעשי הטבח של יחידים ושל עמים מתרחשים בו בזה אחר זה בקצב מואץ. פורום פוליטיקה עולמית דן בשאלה - האם העולם שלנו נמצא בנסיגה ? האם העולם שלנו שוקע וחוזר אחורה לתקופה הדומה לימי הביניים ? האם יש עוד תקווה ?! קישור

AlienSpirit

New member
אדון הסליחות

ראש השנה הוא לא רק חג המציין את תחילתה של שנה העברית. זהו גם יום הדין שבו אלוהים שופט אתכם. לכן יש לומר סליחות עד יום כיפור... אבל מי שופט את אלוהים? אדון הסליחות

Dan c

New member
אני ליצנית רפואית...וכייף לי............סבא ד

אני ליצנית רפואית וכייף לי ג'ני החלימה ממחלת הסרטן.. ומוצאת משמעות לחיים .. בלהיות ליצנית ... רפואית.. משמעות לחיים. איזה תעצומות נפש.. כנסו לכאן לדקה... http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1152&msgid=105417832 http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1894825 ותראו דוגמה אישית... למילה .. לתת.. שנה טובה.. סבא דן

למעלה