מומלצים בתפוז ל-20.3

Aberforth

New member
3 המלצות על סרטים בקישור אחד.

בלוג שוברי הקופות פותח את שעריו במבצע חסר תקדים, 3 חוות דעת על 3 סרטים שונים, זו פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני מקווה שההיענות תהיה בהתאם. אז בלי להרחיב יותר מדיי, אתם מוזמנים לגשת לאחת מהמלצות הסרטים הבאות ולראות מה כדאי לכם לראות מחר בקולנוע. 10,000 http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1215286 כוורת בסרט http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1215214 סוויני טוד http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1215261 תודה וצפייה נעימה.
 

אור ג1

New member
מומלצים בתפוז ל-20.3

נא לשרשר להודעה המלצות מתוך תפוז - פורומים, בלוגים, קומונות וכו'. המלצות מהבלוגים ניתן להעלות גם בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות גם בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות גם בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
 
פורים עצוב...

"...למחרת בערב הגעתי לאחותי. הרעיון היה להתחפש וללכת לבית-הכנסת לקריאת מגילה. מעט זמן לפני שהתחלנו להתארגן שמענו שהיה פיגוע בדיזינגוף סנטר. ואני זוכרת את עצמי הולכת לחדר ומתחילה לבכות. רציתי להתחפש. רציתי להיות ילדה. והרגשתי שהמחבלים הורסים לי לא רק את החג, אלא את כל הילדוּת שלי. עברו כמה שנים ולא הרבה השתנה מבחינתי בכל הנוגע לחג הזה. קשה לי להתחפש, קשה לי לצהול, לחגוג ולהנות בפורים. ומה שהכי קל לי, זה לחזור אחורה, לאותו חדר, ופשוט לבכות, על כך שהחג נהרס..." http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=418&msgid=114325509
 

משה55510

New member
לקרן של האור

עצוב לי לקרוא את שכתבת.אבל כאשר נגמר מלחמת יום הכפורים שבו לחמתי הרגשתי ועדין מרגיש כמוך.ויודע את אשר את עוברת.ויש שתי אפשרויות או כדור בראש או לחיות.אני מאד ממליץ את החיים.למרות הקושי.למרות הזכרונות.הזכרונות לטוב ולע נשארים איתנו.אנא נסי להתגבר.
 
למעלה