מומלציישן.

Walk Two Moons

New member
מומלציישן.

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שבוע טוב

Evi Virus

New member
זה יהיה קרוב כמו מחט, את תראי

- שיר השבוע (של אביתר): אבא
- שיר השבוע (כללי): כנסיית השכל - היינו עושים אהבה, רוץ ילד, למיה יש אקדח, ידיים למעלה, רונה קינן - מבול, הריקוד המוזר של הלב, גלויה - אלבום השבוע: אני מניחה שמה שאני מכירה מאוטוביוגרפיה של כנסיית השכל - ספר השבוע:
- מאכל השבוע: אורז, משהו
- התחדשות השבוע: דברים שההורים קנו בחו"ל
- ציטוט השבוע: "אני חלק מהשונה ממני", "אני מאותגרת קיומית" ועוד כמה דברים מצחיקים ומטופשים שאחותי אמרה שאני לא זוכרת כרגע
- אתר השבוע: www.last.fm ופייסבוק - סרט \ סדרת השבוע: חברים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אבא, אני רוצה לחזור ולמצוא אותך שם איתי", "חלומות נמסים בשמש, אל תיתן לזה לקרות, חלומות נרקבים בגשם, אל תיתן לזה לקרות" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: החצי השני שלו
- משהו שהרס את השבוע: החצי הראשון שלו
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת של חברה מחר, ואולי לפגוש אותה! [וזה מרגש כי היא גרה רחוק
] והממ... ביקור באיזשהו תיכון - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): תמונה מתוך סדרת תמונות חמודה, נראה לי שזו היחידה שבשבילי לא עצובה כמו כמעט כל הסדרה
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כנסיית השכל ורונה קינן! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מצברוח טוב!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TEENAGER1

New member
כל השבוע מרגיש כמו שבת

- שיר השבוע (של אביתר): יש לי סיכוי - שיר השבוע (כללי): סך הכל - אלבום השבוע: שמע קולי! - ספר השבוע: הארי פוטר 7 בעברית - מאכל השבוע: סנדוויצ'ים טעימים - התחדשות השבוע: האלבום החדש של מאיר בנאי - ציטוט השבוע: "מי זה יוני רכטר?" (כולי התרגשתי לראות אותו בהופעה של יונתן, וכשסיפרתי לחברה שלי על החוויה המרגשת - זו התגובה שקיבלתי
) - אתר השבוע: http://www.meirbanai.co.il - סרט \ סדרת השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה כבר ביקשת, סך הכל, רק להושיט ידך אל העולם, לפתוח דלת חדשה ישנה..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: מצפה רמון, שהאלבום של מאיר יצא במפתיע, וההופעה של יונתן - משהו שהרס את השבוע: החזרה ללימודים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה לא יודעת - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): תודו שזה לא נראה כמו משהו מהעולם הזה - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יונתן רזאל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): האלבום החדש של מאיר בנאי

Walk Two Moons

New member
"תיהפך חולשה לעוצמה גדולה..."

- שיר השבוע (של אביתר): כמו בשבוע שעבר - אבא \ התבודדות. - שיר השבוע (כללי): videotape של רדיוהד. - אלבום השבוע: radiohead - in rainbows. - ספר השבוע: הארי פוטר 7. - מאכל השבוע: לחם שום. - התחדשות השבוע: האמת היא שאני לא ממש יודע איך להסביר את העניין הזה
זתומרת, זה פד לעכבר, עם גבעה אורטופדית שכזו שמניחים עליה את פרק היד, לנוחות יעני. ואם לא הבנתם, לא נורא... - ציטוט השבוע: "אף פעם לא סיפרתי לך ששמחה בנאי לימדה אותי ריקודי-עם
"
(אמא שלי בחשיפה בלעדית) וגם - "לו הייתי רולינג, אה בידי בידי בידי בידי בידי בם" - אתר השבוע: אנא עארף, כל מיני אתרים... - סרט \ סדרת השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חנוכה-חנוכה, חג קצר כל-כך."
- אמוטיקון השבוע: מה שתרצו... - משהו שעשה לכם את השבוע: הארי פוטר, בהחלט. - משהו שהרס את השבוע: הוא נגמר.
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה נחמד... - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ג'יי קיי רולינג
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הארי פוטר 7, בהחלט.

"נשימה משחררת, כל שניה מלחיצה" ../images/Emo178.gif

- שיר השבוע (של אביתר): את שקט - שיר השבוע (כללי): שמע קולי/ מאיר בנאי - אלבום השבוע: שמע קולי/ מאיר בנאי - ספר השבוע: חוברות של איקאה - מאכל השבוע: סרטים בעיקר.. - התחדשות השבוע: אוי.. הממ.. טוב: מחשב, ספה (שנפתחת למיטה זוגית), רשת אלחוטית, קו טלפון+ טלפון, מחשב חדש, שולחן קפה, ספריה, מעמד לדיסקים, שטויות למקלחת, מדפים ומתקנים למטבח.. בקיצור- קניתי תכולה לבית של בילי ושלי.. - ציטוט השבוע: "מילא היית נכנסת ללחץ אם היו אומרים לך שישאלו אותך על לימודים, אבל על זה??? זה החומר היחיד שאת באמת שוחה בו!" (אחותי בניסיון להרגיע אותי השבוע, כמובן שהיא הייתה חייבת להכניס בפנים שאני טיפשה באלגנטיות
) - אתר השבוע: http://www.meirbanai.co.il/ - סרט \ סדרת השבוע: starting over - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא יודעת מה מוצאים בי, זה באמת נפלא מבינתי" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ידיד טוב שלי שמהווה סוג של כותל אנושי ורק אלוהים יודע מאיפה הוא אוגר את הכוחות לעשות את זה
- משהו שהרס את השבוע: לא הרס, רק הלחיצו כמה דברים.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים דברים משבוע שעבר.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאיר בנאי (שהאלבום שלו יצא השבוע והוא מומלץ בחום)
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): האתר שהמלצתי עליו קודם.. כבר מלא זמן לא היה לי כ"כ הרבה מאיר בסיכום השבועי

שבוע טוב

- שיר השבוע (של אביתר): את שקט/ברוש - שיר השבוע (כללי): ציון של יונתן ואביתר - אלבום השבוע: סך הכל לגמרי - ספר השבוע: ספר המידות של רבי נחמן, עזר לי בלא מעט רגעים קשים השבוע. - מאכל השבוע: מרק בטטה ממממ... (אוכל גם עכשיו) - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: "כי מציון תצא תורה, ודבר ה' מירושלים" - אתר השבוע: לא הייתי המון באינטרנט השנה - סרט \ סדרת השבוע: אני לא רואה טלוויזיה כבר יותר מחודשיים אני חושב... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שומע תפילות" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ספר המידות. - משהו שהרס את השבוע: כל מיני... אבל לא ממש הרס... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים כבר את המועד ב' שיש לי.... - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יונתן כמובן, הוא מדהים. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מרק בטטה, לגמרי חחח

זה היה עם בוא הסתיו...../images/Emo7.gif

החלטתי שהשבוע יהיה לי טוב. הבנתם????? אחלה!
שיר השבוע (של אביתר): תחרות כלבים (תמיד נפלט לי 'כלבלבים', לויודעת למה
) שיר השבוע (כללי): כותב לך סיפור/ גלעד שגב אלבום השבוע: האוסף החביב למדי של counting crows. רוב הזמן אני לא מתחברת אליו, תמיד נראה לי שהם מחרטטים יותר מדי ושהוא משעמם. אבל השבוע הוא עשה לי את זה. לגמרי.
ספר השבוע: ספר לימוד לבגרות באזרחות
מאכל השבוע: עוגה נורא משמינה.. התחדשות השבוע: ממממ נראה לי שהשבוע אני במצב רוח יותר שיתופי, לא? ציטוט השבוע: 'מי שיש לו למה לחיות, יכול לסבול כמעט כל איך' (ואני מקווה שלא סילפתי את דבריו של ניטשה יותר מדי..) אתר השבוע: רבאק, מי הוסיף את הקטע הזה? סרט/ סדרת השבוע: --- משפט השבוע: " if dreams are like movies, then memories are films about ghost" יואו. חשבתם פעם כמה שהמשפט הזה גאוני? אמוטיקון השבוע: לויודעת. משהו שעשה לכם את השבוע: כלום. משהו שהרס את השבוע: אני. משהו שאתם מחכים לו השבוע: הצגה ביום שלישי תמונה: המלצה על אמן: גלעד שגב, אלה פיצ'גרלד וcounting crows. המלצה על משו: לרקוד, לבכות ולחייך=).. די, אני משתפרת,לא? שבוע מחוייך!

eliavtu

New member
ילדים משחקים באוהל בסלון....

- שיר השבוע (של אביתר): טיפה של אור - שיר השבוע (כללי): בן ארצי - שיר לאחותי - אלבום השבוע: שלומי שבן - הראשון - ספר השבוע: - מאכל השבוע: שווארמה.. <לא מומלצת בכלל אבל!> - התחדשות השבוע: ואי ראיתי דודים שלא ראיתי שניםםםםם אבל שנננייםםםם!! חלק אפילו לא זכרתי. - ציטוט השבוע: "תודה אני אוהבת אתכם" - אתר השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: הישרדות הישראלי. חחח.. איזה מעפן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני נראה נחמד בשני ציורי שמן./ עשו אותי יפה יפה, כמעט לא אני." - אמוטיקון השבוע: :) - משהו שעשה לכם את השבוע: חתונה של דוד <זה דו משמעות חח..> , יומהולדת של חברה טובה - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא עולה לי כלום.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): הראל מויאל. האמת היא שהבחור יודע לעשות מוסיקה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): איחוד משפחתי זה נחמד חח.. אה, וימי הולדת.

eliavtu

New member
כן, כן..

אבל תאמיני לי שלבנאדם שעושה מומלצ"ש ברבע לשתיים בלילה - הם נראים משחקים :p

Shir FGS

New member
כבר הרבה זמן שאתה לא שמח...

- שיר השבוע (של אביתר): חתונה לבנה.. - שיר השבוע (כללי): בן ארצי - מסדרון. - אלבום השבוע:
- ספר השבוע: שומרת אחותי שסיימתי. - מאכל השבוע: נימ.... ספוגניות? - התחדשות השבוע: כלום.. - ציטוט השבוע: "ומבחינתך יש לך שכל" - אתר השבוע: הקומונה של בן ארצי - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואור לבן עוטף אותך, ואתה לא רואה ת'סוף.." - אמוטיקון השבוע: ;( - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של בן ארצי אתמול
- משהו שהרס את השבוע: דברים, דברים... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים כבר את המיני פרוייקט המזורגג הזה! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): בן ארצי. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): בירה.

itoosh2

New member
אין לי כוח...

אבל רציתי להודיע שקניתי את האלבום של יונתן רזאל לאמא שלי ואני עכשיו שומע אותו... בנתיים הוא מקסים... אבל ציפיתי לקול הרבה יותר רך... רק לי הוא מזכיר את ארקדי דוכין?

TEENAGER1

New member
לא שהבנתי איך זה קשור לשרשור הזה דווקא../images/Emo6.gif

אבל בכל אופן, הוא עבד עם ארקדי דוכין המון שנים ומן הסתם גם הושפע ממנו מוזיקלית (כמו שהוא הושפע מאביתר, ומבטהובן ומסטיבי וונדר ומעוד המון אמנים). לי אישית הוא לא הזכיר אותו, אבל כל אחד והאסוציאציות שלו... תהנו מהאלבום, ואני ממש ממליצה על הופעות (כשיהיו) - זו חוויה מוזיקלית הרבה יותר מרשימה מהאלבום

itoosh2

New member
מה? הוא עבד עם סטיבי וונדר ובטהובן?

זה לא קשור לשירשור, זה נצל"ש... כי זה לא שירשור שזה כל כך נורא שאני מנצל"ש אותו... אני אעקוב בעניין ההופעות... עשית לי חשק... תודה...

Evi Virus

New member
../images/Emo26.gif

"כמו שהוא הושפע מאביתר, ומבטהובן ומסטיבי וונדר ומעוד המון אמנים"

למעלה