מומלצות 18.5
M menl New member 18/5/05 #2 פרסומת כבקשתך שלום, אפשרות מעניינת לשינוי פרסומת קיימת והעברת מסר משלך. בברכה, מנשה
D dht160 New member 18/5/05 #4 כולם נפרדים מריימונד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=109&msgid=53020408
M moon light boy New member 18/5/05 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עשור לשומקום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד חודש עשור לאלבום "שומקום" בפורום אביב גפן כבר מתחילים להתכונן..
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עשור לשומקום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד חודש עשור לאלבום "שומקום" בפורום אביב גפן כבר מתחילים להתכונן..
S shaio New member 18/5/05 #7 עשיתי תאונה ואין לי בכלל רשיון.... ...ואני בכלל קטינה. מה אומרים בפורום חוק ומשפט?
א אוהד בן ישי New member 18/5/05 #8 בלוג מדהים!!! קראתי כרגע את כולו הסיפור שהוא כתב אפילו יותר! שווה צפיה.
ר ר ו ני New member 18/5/05 #9 god works in mysterious ways הבעיה (אצלי תמיד יש בעיה) היא שהיא קצת כפופה לי בעבודה ואני לעולם לא אתחיל איתה. היא מבחינתה דווקא מתחנחנת, אבל אף פעם לא אדע אם זה כי אני מוצא חן או במסגרת ה- `תהיי נחמדה (מאוד) עם הבוס`.
god works in mysterious ways הבעיה (אצלי תמיד יש בעיה) היא שהיא קצת כפופה לי בעבודה ואני לעולם לא אתחיל איתה. היא מבחינתה דווקא מתחנחנת, אבל אף פעם לא אדע אם זה כי אני מוצא חן או במסגרת ה- `תהיי נחמדה (מאוד) עם הבוס`.