מומלץ, מומלץ, מומלץ....

ANGEL N

New member
מומלץ, מומלץ, מומלץ....

טוב אז אני רוצה שוב להמליץ לכם על הפרק של היום ב"ביפ" (של "באפי", כאילו ברורררררררררר). שם הפרק הוא "קראש", והוא באמת פרק מצויין. אני ממליץ בחום להקליט אותו. טוב עכשיו תנצלו את ההודעה הזאת לתגובות על הפרק...

IDOffryn

New member
ואני בפגישה לפולין ואת השידורים ...

חוזרים אני גם לא אראה כי אני אהיה כבר בפולין.. אז אני לא אראה את הפרק :(

ווי!ידיד שלי נוסע היום לפולין!אולי

תפגוש אותו שם? או שלא... תמיד יש את הדבר שמתחרז בפלאזה..:)

אם תפגוש שם חבר'ה מליאו בק, אז הוא

משם! תגיד, יש מצב להשיג את הדיסק של המחזמר בפולין?

IDOffryn

New member
אממ ..

אין לי מושג . לא נראה לי שבאפי מושדר שם בכלל... וליאו בק?? זה ביהס???

Schnickelfritz

New member
Crush

פרק נחמד
אני מתה על דרו
, אבל הקטע עם ספייק ובאפי כשהוא אומר לה שהוא אוהב אותה היה ממש אופרת סבוני, לא אהבתי אותו

ד י י ז י

New member
מסכימה.

אבל אהבתי את הקטע שהוא אומר "you're all I bloody think about". באמת פרק יפה! וסוף עצוב..
משהו שם לב ל"זולות"?

Piglett

New member
אחח, איזה פרק..

דרוסיליה שווה, מת על המבטא הזה שלה.. אה, ואני חדש פה

יערה5

New member
ברוך הבא!

איזה פרק יפה!
סוף סוף דרוסילה חזרה! היא וספייק כ"כ מתאימים!!! למה הוא לא נישאר איתה?!
כשבאפי אמרה לספייק שהיא חושבת שספייק מאוהב בה היה מזה מצחיק! אני מתה על זאנדר!
באפי היתה יותר מדי מגעילה בפרק הזה, אז ספייק אוהב אותה איזה אסון! היא הגזימה עם התגובות שלה.
זה לא הגיוני שדון מאוהבת בספייק! היא מאוהבת בזאזנדר, לא?
הכי אהבתי בפרק את דון ודרוסילה (איך לא?!
).

יערה5

New member
אופס

בכוכבית השניה זה אמור להיות כשבאפי אמרה לזאנדר לא לספייק.

דרו!

היא פשוט אדירה!!! וזה אחד הפרקים הכי יפים ומצחיקים! איך באפי יורדת על ספייק במשך כל הפרק- THATS MY ! זה כל כך מצחיק! ואיזה בושה שדוון וספייק מעיזים להשוואת את ספייק לאנג'ל! אני צריכה להגיש שאני גאה בהרמוני שסוף סוף נכנס לה שכל לראשה הבלונדיני... ודרוסליה, אך תמיד משאירה טעם טוב בפה:] אני פשוט מאוהבת בה! אין כמוה!!! אהבתי את הנאום של ספייק על נשים:] וזהו- אחלה של פרק... אה והקטע שהם נכנסים לברונז היה מצוין...

Lady of Buffdom

New member
איזה כיף היה לראות את דרו שוב!

היא וספייק היו זוג כל כך חמוד!
(אני מתגעגעת לעונה השנייה) אבל לאן דרו נעלמה אחרי הפרק הזה? אני מאוד מקווה שהיא תחזור יום אחד.
אגב, שמתם לב שלכל מערכת יחסים חדשה או התפתחות של מערכת יחסים עושים פרק שבו אחד מהזוג נפרד סופית מהאהבה הקודמת? זה קרה עם ווילו וטארה כשווילו נפרדה סופית מאוז ב-New moon rising זה קרה עם באפי וריילי בפרק The yoko factor שבו באפי נפרדה סופית מאנג'ל (כן בטח, היא אוהבת את ריילי יותר מאנג'ל
) זה קרה עם זאנדר ואניה כשהיה ברור סופית שהוא כבר לא אוהב את ווילו ב-Triangle. וגם בפרק הזה זה קרה. ספייק כבר לא מאוהב בדרו ואפילו מוכן להרוג אותה בשביל באפי. אמנם זאת לא מערכת יחסים הדדית כי רק ספייק אוהב את באפי והיא לא אוהבת אותו, אבל בכל זאת יש התפתחות של מערכת היחסים ביניהם.

ANGEL N

New member
הפרק הזה הוא חידוש סופי לצופים...

עד עכשיו, אנחנו הצופים, ראינו בספייק כאותו ספייק מהעונה השניה. נכון יש לו את הציפ שמונע ממנו להרוג אנשים, אבל זה תמיד היה אותו ערפד שבסופו של דבר מה שרוצה זה להוציא את הצי'פ מהראש ולהיות ערפד רגיל. הסיבה היחידה שהוא עזר לבאפי היה כי האלימות בדם שלו, הוא חייב להרביץ ואם הוא לא יכול להרביץ לבני אדם הוא יעשה את זה לערפדים ושדים (בני מינו). אבל מתחילת העונה החמישית אנחנו רואים ספייק שונה, זה בא בהפתעה. באותו פרק שבו אנו רואים כמה הוא רוצה להוציא את הצי'פ מהראש שלו ולהרוג את הקוטלת אנחנו מגלים שהוא גם חולם על הקוטלת, דבר שנראה לנו מוזר בהתחלה אבל כשחושבים על זה יותר מבינים את הקשר הסיבתי שבעניין. ספייק לא מרגיש בנוח עם הרגשות לקוטלת והוא בטוח שברגע שהוא יוציא את הציפ הוא ישתחרר מהרגשות האלה ויחזור לרצות להרוג את הקוטלת. בכל מקרה מאז אותו מקרה אנחנו רואים את ספייק מסתכל על באפי, גונב חפצים אישיים שלה, עוזר לה אבל אנחנו עדיין לא לוקחים אותו ברצינות- אחרי הכל זה רק ספייק ! הפרק הזה משנה את כל התמונה, הפרק הזה ספייק אומר בפירוש שהוא אוהב את באפי, הפרק הזה הופך את העניין לרציני ביותר, זה כבר חלק מהעלילה ולא עוד סיפור. הפרק הזה גורם לנו להרגיש לספייק שונה, הוא כבר לא אחד מהאויבים של באפי (ת'אמת הוא כבר ממזמן לא כזה), עכשיו הוא אחד המחזרים של באפי. מעכשיו הצפיה שלנו בספייק תהיה שונה, בעלת גישה שונה לחלוטין, כי מסתם ערפד הוא הפך להיות לרומנטיקן ומחזר. יש רקע לפרק בעונה השניה של "אנג'ל", כדי להבין כמה דברים בפרק צריך לראות את העונה השניה של "אנג'ל" כאן אני אוסיף את התיאוריה שלי לגבי המאהב של באפי שכבר כתבתי מס' פעמים אבל אני אכתוב זאת שוב .... כשאנג'ל עזב את "באפי" נוצר חור שהיו חייבים למלא, אין מה לעשות אנג'ל היה דמות חשובה ואהובה ביותר בסידרה והיה ברור גם לגו'ס וגם לצופים שצריך למצוא לו תחליף מסויים. העניין הוא שגו'ס ציפה לזה שהצופים לא יהיו מוכנים לקבל אף אחד בתור המאהב החדש של באפי, ולא משנה מי זה יהיה וכמה מושלם הוא יהיה. הצופים (כמו באפי) לא מוכנים לקבל מישהו אחר מלבד אנג'ל, ולכן בעונה הרביעית הכניס גו'ס את ריילי מתוך ידיעה שהצופים לא יאהבו אותו, את המאהב האמיתי של באפי הוא שמר על אש קטנה לרגע שבו אנחנו הצופים נהיה מוכנים אליו. רק בעונה החמישת הוא החליט שצריך להכניס את ספייק לתמונה. כן כן, לפי דעתי כבר מסוך העונה השלישית תחילת העונה הרביעית גו'ס ידע שהוא רוצה להכניס את ספייק כמאהב הבא של באפי, אבל ידע שלא נוכל לקבל את זה כ"כ מהר. אחרי הכל לא כל אחד יכול להיות מחליף של אנג'ל, אנג'ל היה ערפד עם נשמה ערפד מיוחד ביותר ולא ניתן להחליף אותו עם סתם אדם. ספייק לא מהווה תחליף לאנג'ל, אין אף אחד שיכול להחליף את אנג'ל, אבל ספייק הוא הדבר הכי קרוב ויכול להתקבל כמאהב של באפי.

ANGEL N

New member
ועוד משהוא חשוב ביותר...

שמתם לב עד כמה השיחה בין טארה ווילו (ובאפי ברקע) באוניברסיטה אקטואלית. נראה שהן מדברות סתם על סיפור שהם למדוו באוניברסיטה ויש להם על זה בקרוב בחינה, אבל אחרי שרואים את כל הפרק שמים לב עד כמה מה שטארה אומרת נכון לגבי ספייק, השאלה הגדולה היא האם זה יגמר כמו בסיפור או בדרך אחרת? טארה: "כל מעשיו של קוואזימודו היו מונעים ע"י אנוכיות. לא היה לו מצפן-מוסרי, לא הבנה של טוב ורע. כל מה שעשה, הוא עשה מתוך אהבה לאישה שלא תוכל לעולם לאהוב אותו בחזרה." מכאן העונה התחילה להיות ממש ממש טובה, כל הפרקים מעתה הם חזקים ביותר. אני ממליץ לכולכם לא לפספס שום פרק מעכשיו, כי כל פרק הוא פשוט פרק בקטגוריית של "אסור לפספס בשום אופן"

Buffybot

New member
גדול! שמתי לב

זה היה כל כך בכוונה אבל עדיין כל כך טוב. פרק שולט!!!!! ומכיוון שבאפי לא ממש למדה את הסיפור, היא לא ממש שמה לב שזה קשור אליה ואל ספייק. אולי בגלל זה אומרים שללמוד זה טוב...

דרוסילה!

כל פעם שהיא מופיעה על המסך היא פשוט עושה את זה בגדול!. אפילו שזה הסתיים ב- Poor spike.. even I can`t help u זה מדהים איזו השפעה יש לה על ספייק למרות הכל. לוקחים דמות מהעבר ומכניסים אותה למצב עכשיו- ספייק עם הצ'יפ, מאוהב בבאפי, והיא.. היא פשוט דרוסילה. ואל.

ANGEL N

New member
שמתם לב מה עשו פה?

בפרק מה שרצו להראות זה עד כמה האהבה/אובססיה של ספייק לבאפי היא חזקה ורצינית, ואיך עושים את זה? פשוט מביאים את האקס המיתולוגי. בפרק הציבו בפני ספייק את באפי אהבתי הנוכחית ואת דרוסילה האקסית המיתולוגית של ספייק שכולנו יודעים עד כמה הוא אהב. במשך כל העונה השניה ראינו עד כמה ספייק אוהב את דרוסילה, מטפל בה דואג לה וסולח לה (על כל הפילרטוטים על אנג'לוס). ברגע שאנחנו רואים שספייק מוכן לוותר ואפילו להרוג את אותה דרוסילה, אנחנו מבינים עד כמה ספייק באמת מאוהב בבאפי ושלא מדובר כאן בקטע חולף. חשוב לציין שקראתי את זה באחד האתרים ברשת (אני אישית לא חשבתי על זה).

למעלה