מומלץ לראות

פיצ 50

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo12.gifאתמול זואילי והיום קיקונית

למרות שאין קשר בין מה שהעלתן לכאורה אבל שני הסרטונים מדכאים!!!!!!!!!
אתמול זה היה דוחה ממדכא, ואולי הדיכאון הגיע בשל מה שראיתי
והסרטון הזה, עשה לי רע....
ראשית הדיבוב של מבטא רוסי(שאני מניחה שנעשה בכוונה) ככ חידד את הכאב... צר לי למרות שהנושא כאוב ועמוק..היה לי קשה לצפות.... אז בנות בבקשה תעלו משהו שיגרום לי לצחוק....

kikona126

New member
טוב שלא

קראת את ההודעה שהוספתי לשרשור של זואילי... אז היית יורה בי מהמחשב... מחפשת לך משהו חמוד...

פיצ 50

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקיקונית

איפה מאמצים אחד כזה? בקישור האחרון יש חיה(שכחתי את שמה) מדהימה... לא הייתי מתנגדת למתוק כזה בבית...... מדהים!!!!!!!!!!!
נ.ב אני יודעת שזו לא הייתה כוונתך אבל יצר הסקרנות שלי גרם לי שם לפתוח עוד קשוריות ואחד מהמם הוביל לדברים מזעזעים.. יצא לך לפתוח??

kikona126

New member
אי אפשר לאמץ

זאת חייה מוגנת. יש רק במדינה אחת ניראה לי באוסטרליה אבל לא בטוחה... וברגע שיהיה אפשר אני רוצה אחד כזה!!!

kikona126

New member
לא ראיתי את

הקישוריות האחרות, את מתכוונת לסרטון עם העיניים? זה לא מפחיד או מגעיל... כשיש ציוואווה בבית מתרגלים לזה... (כשהם מתעצבנים הם עושים ככה עם העינים)

פיצ 50

New member
הרסת אותי..../images/Emo67.gif

את האמת שבהתחלה כשפתחי וראיתי ששוב זה הולך לקטע רפואי רציתי לשאול מה נסגר איתך??? אבל אחרי שניה התגלגלתי מצחוק...קטע ע-נ-ק. פינג!!!!!!!!!!!!! אחד אפס.....

galim29

New member
לא הייתי מסוגלת../images/Emo7.gif

רק התחלתי ושמעתי את המוסיקה הזכיר לי קטע מהשואה אז הפסקתי מהר. אחזור לזה כשאהיה במצב רוח לספוג את הדיכאון אפילו החיה ההזויה הזאת הלחיצה אותי. נראה כמו חייזר קטן, והחתול עצבן אותי. בקיצור, לא היום שלי... נראה לי שזה יהיה יום של המשך צפיה ב- "עקרות בית נואשות" והספר שלי במיטה.

זואילי

New member
אם אתאושש, תביאי את הספר איתך...

זה כבר מראה סטנדרטי פה, מישהי על הספה ליד, או עם ספר או בהייה ב 3 פרקים ברצף של חברים... מצב קשה..

kikona126

New member
עקרות בית נואשות../images/Emo99.gif

חולה על הסדרה הזאת! זה ושושלת תיודור אלו הסדרות היחידות שאני רואה! (טוב ולפעמים יש חברים וסיינפלד בלילה בערוץ 2 אז גם את זה... והשבוע היה צבי הנינג'ה...) דרך אגב, לכל מי שהתלוננה שהדברים פה מדאכים מגעילים או כל דבר אפשרי אחר, בשושלת תיודור היה פרק שבו משישהו נשפט למוות (הוצא להורג נדבר דוגרי!) ותלו אותו, והוא לא מת, ואחרי זה שמו אותו על שולחן ועם סכין חמה פתחו לו את הבטן והוציאו לו משם את האיברים החוצה, ושיחקו לו בבטן, והוא היה חי... והראו את זה בטלויזיה, וגם אם זה רק סדרה זה היה מזעזע! (אני לא ישנתי שבוע אחרי הפרק הזה!)

זואילי

New member
הגם את??

אני חולה על הסידרה הזאת, שמלאה באי דיוקים ומאוהבת בהנרי. סוף סוף סיימתי את הספר הכה ארוך "אני הנרי השמיני", כשלא רציתי שזה ייגמר (משכתי את הסוף...) אפילו השחלתי פה תמונה של הנרי בשירשור הצוואר...(את מבינה את ההקשר...) עכשיו פניתי לספר "בת בולין האחרת" כי חיי אינם חיים בלי איזה בן למשפחת טיודור או הווארד. ובכל יום אני מחפשת בערוצי הטלויזיה איזו תוכנית BBC על אהובי המת וחורשת את האינטרנט. הו... אם רק הייתי נערת חצר במאה ה 16...

kikona126

New member
חחחח

גם אני... באמת יש ספר שכזה? אני הולכת לקנות לי!!! את בת בולין האחרת ניראה לי שיש בספרייה בעבודה. או שאולי אצלי בבית ???? לפעמים, עם מצבי כיום, אני חושבת שבאחד הגלגולים באמת הייתי... ובגלל זה אני כל כך שומרת... (והמבין יבין)

galim29

New member
הנרי החתיך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ראיתי את כל הפרקים בסדרה עד העונה הנוכחית שעדיין לא השלמתי חסרים. הוא הורס ברמות, עם הפצע הדוחה שיש לו בטן והרג אותו בסוף. ומאז ומתמיד אהבתי לקרוא עליו ספרים. יש את קתרין מארגון שגם שייך לאותה סופרת שכתבה את בת בולין האחרת שהוא מעולה. נראה לי שאקנה את הביוגרפיה עליו. כבר אצלך שמתי עליו עין. אולי היינו אחת מנדותין בגלגולים קודמים?

למעלה