מומלץ לקרוא

עופר ב.ה

New member
מומלץ לקרוא

אמנם זו ביקורת טלוויזיה, אבל יש בה גם דברים רלוונטיים לגבינו. הנה עופר

עופר ב.ה

New member
קישור מתוקן

http://new.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml;$sessionid$1U5YPTYAABC53LAUAUDCF3VMCQCQKI5G?itemNo=72957&contrassID=2&subContrassID=21&sbSubContrassID=0&listSrc=Y חלק מהכתובות של הארץ ארוכות מידי, ואז צריך לכתוב אותן בהודעה, ואתם צריכים להעתיק ולהדביק. עופר

okok4

New member
אני מניח

שאתה מתכוון לביקורת הטלויזיה של רוגל אלפר (לא ראיתי מה יש בקישור). הוא צודק במאה אחוז בכל הקשור לייחס לערבים במדינה (וההשתקפות של ייחס זה בתקשורת) ובכלל, הוא הפך לעיתונאי האהוב עליי (עקף בסיבוב את אביב לביא ועמירה הס). מדוע הפורום לא נמצא ברשימת הפורומים הכללית?

עופר ב.ה

New member
כמובן שאני מתכוון

לביקורת הטלוויזיה של רוגל אלפר. לקח לי זמן להתרגל לציניות הקרה שלו, אבל בד"כ הוא מצויין. לפעמים הוא מתעלה (בטוריו השבועיים ביום שישי) לרמה של מבקר תרבות. אביב לביא הוא נכס חשוב לעיתונות הישראלית, בתור אחד היחידים שמדבר על החד צדדיות, ההטייה והגזענות בתקשורת הישראלית, אבל סגנונו לא ייחודי וסתמי משהו. ניתן להוסיף לדבריו של רוגל אלפר (אגב, Alfer ולא Alper) את דבריו של אביב לביא משבוע שעבר: כל כלי התקשורת ציינו ברווחה גלויה ש"נפתחה שנת הלימודים כסדרה". ובאמת, מדוע לתת לעובדה ש- 20% מהתלמידים שבתו להפריע למשפט הזה? הלא הם רק ערבים. שכחת, אגב, לציין את גדעון לוי. אני מניח שהפורום לא נמצא ברשימה הכללית מחשש שאנשים מהסוג של חברי פורום מתגייסים יציפו את הפורום. עופר

okok4

New member
אתה בטוח?

הרבה אנשים לא בודקים את "השעה האחרונה בפורומים" וחבל לדעתי על החשיפה המינימלית. אוצר המילים של רוב האנשים בפורום מתגייסים מורכב רובו ככולו משתי מילים בלבד ("אתה בוגד"), כך שבכל מקרה הם לא יישרדו בפורום הזה
ואתה ממש צודק בנוגע לביקורות של רוגל בימי שישי במוסף לשבת, יש ביקורות שממש נחקקו לי בזיכרון (במיוחד זו על הטלויזיה הערבית, הטלטאביז, ו"גילגולו של אייטם פקטיבי בערוץ 2" - יצירת מופת). הוא צריך לקבל איזה פרס. (והוא גם תמיד יורד על צביקה פיק ו"לגעת באושר" באופן שמוריד אותי לריצפה מרוב צחוק) אבל זה לא קשור לפורום נוער מר"צ אז די.

tali_le

New member
לא ממש...

הסיבה שזה לא נמצא ברשימת הפורומים היא כיוון שעדיין לא פורסמה לפורום הודעת פתיחה ראויה מי שרוצה מוזמן לכתוב הודעה כזאת, לשלוח אליי לאימייל, אני אכניס אותה ואז הפורום יכנס לרשימה.. גררר... טלי

עופר ב.ה

New member
ובקשר להודעת פתיחה

צריך שמי שכותב אותה ידע מה בדיוק הכללים של הפורום וגם מהם בדיוק ערכי התנועה...

למעלה