מומלץ ,להתרחק

romy1

New member
מומלץ ,להתרחק ../images/Emo18.gif

מאישה גרושה ,שקוראים לה ,י(שם פרטי) ג(שם משפחה), מתגוררת בהרצליה ,הורייה בכפר שמריהו ,וסוחטת כספים מכל בחור שמתגרש ממנה. אז זהירות

3שרונית

New member
אם בבדיחות עסקינן.....

לפני שאדם וחווה אכלו מעץ הדעת, בהיותם עירומים ומחוסרי מודעות והבנות מסויימות, פנתה חווה לאלוהים והתלוננה למה חסר לה החלק הנוסף שיש לו... ענה לה אלוהים: "אל דאגה! זה שלך! הוא רק סוחב לך את זה" שבת שלום לכולםםםםםםם

3שרונית

New member
משה........

יום אחד ניכנס מפקח לבית הספר הוא ניכנס לאחת הכיתות כדי לדעת מה רמת הלימודים שם. הוא שואל את משה מי שבר את לוחות הברית ענה לו משה נישבע לך אדוני המפקח זה לא אני. המפקח פונה למורה ואומר לו שאלתי את משה מי שבר את לוחות הברית והוא ענה לי שזה לא הוא. ענה לו המורה אני מכיר את התלמיד הזה כבר הרבה זמן ואם הוא אמר שזה לא הוא אז תאמין לו. הלך המפקח למנהל והתלונן. המנהל אמר לו בוא לא נעשה מזה עניין, כמה עולים הלוחות?....

bibi12

New member
ואם מדברים על בלונדיניות......

שתי בלונדיניות עוברות ליד חנות עם מראה גדולה.... עומדת האחת מול המראה ואומרת: וואללה אני מכירה אותה מאיזה שהוא מקום... מזיזה אותה השניה .... מסתכלת ואומרת.....: אהבלה....את לא רואה שזאת אני.......

3שרונית

New member
חתיכה בלונדינית

ארנב שחור וארנבת בלונדינית מתאהבים והם מחליטים להתחתן. לאחר כמה זמן הם מחליטים להביא ילדים אז הם הביאו ארנבון. הארנבון יוצא שחור עם אוזן בלונדינית. לאחר 8 שנים מתים ההורים הארנבון הקטן נזכר שיש לו עוד משפחה יש לו את המשפחה של האמא ויש לו משפחה של האבא. אז הוא הולך למשפחה של אבא אומר להם:"אני יכול לגור איתכם?" עונים לו:"לא! יש לך אוזן בלודינית" הולך למשפחה של האמא שואל:"אני יכול לגור איתכם?" עונים לו:"לא! כולך שחור ורק האוזן שלך בלונדינית"אז האנבון מחליט ללכת למסילת רכבת ולהוריד את האוזן הבלונדית כד ללכת למשפחה של האבא הוא שוכב על המסילה...פתאום באה רכבת מורידה לו את כל הראש! מסקנה...? אל תאבד ת'ראש בגלל חתיכה בלונדינית!!!

bibi12

New member
ובעיניין הראש....

בכפר אחד גרה נזירה יפהפיה עד מאד. אחד התושבים ערג אליה כל חייו, אך היא סירבה בעיקשות לכל חיזוריו. יום אחד הם נפגשו במספרה. כרגיל הוא ניסה להתחיל איתה, אך היא לא שיתפה פעולה. כשיצאה, אמר לו הספר "ראה ידידי, יש לי רעיון בשבילך. כל בוקר היא הולכת לקבר אימה להתפלל. לך לשם והתחזה למלאך". למחרת לבש האיש שקית לבנה עם חורים לעיניים, והתחבא בבית הקברות. אחרי זמן קצר, הגיעה הנזירה עטויית שחורים והחלה להתפלל. או אז יצא האיש ממחבואו, ואמר לנזירה "אני מלאך משמים, אלוקים שלח אותי לזיין אותך". ענתה לו הנזירה "בשמחה, אך אנא כיון שאני בתולה, זיין אותי מאחורה". בלית ברירה, תפס אותה האיש וזיין אותה בפראות בתחת. כשגמר, אמר לה "דפוקה ! את באמת חושבת שאני מלאך ? אני זה שמחזר אחריך שנים !!". הסתובבה הנזירה ואמרה לו "אהבל ! באמת נראה לך שאני הנזירה ? אני הספר !!!"...

passioneta

New member
אלוהים קרא לאדם וחווה ואמר להם

"טוב, חילקתי כבר כמעט הכל. לך את היופי, לך את הכח...נשארו לי עוד שתי תכונות לחלק. תחליטו מי יקבל מה. התכונה הראשונה היא היכולת להשתין בעמידה" אדם קפץ "אני אני אני רוצה את זה" אלוהים אמר:"טוב, זה יהיה בשבילך. חווה תיאלץ להסתפק בתכונה השנייה: the ability to have multiple orgasms" (מצטערת על האנגלית, בעברית זה יוצא מוזר)

הגזמת!!!

וגם ההוא ,המאבד, מקל דעת ב"יכולת" ובמה שרק נשאר לנו.. גם בלעדיו ההישגים שלנו עצומים, היכולות שלנו מרקיעות שחקים, אלוהים בהחלט יכול היה לוותר על ה"יצירה" הזו בתחום הזה, הם רק "תפאורה" לדבר האמתי והקיים.. נשים!. בהחלט משאירה להם את השתנה בעמידה ולנו את האפשרות, היכולת, הביצוע, של המולטי הזה.

bibi12

New member
ועוד......

אישה אחת רכשה ארון חדש, אך בכל פעם שהיה עובר ברחוב אוטובוס קו 4, דלתות הארון היו נפתחות אוטומטית. הזמינה האישה את הנגר, כדי לבדוק את הבעיה. החליט הנגר להיכנס לתוך הארון, וכשיעבור האוטובוס יראה מה גורם לדלתות להיפתח. איך שהוא נכנס לארון, מגיע בעלה החשדן של הגברת, ניגש לארון, פותח אותו ומגלה בתוכו את הנגר. "מה אתה עושה כאן?" שואל הבעל הזועם. עונה לו הנגר: "אם אגיד לך שאני ממתין לקו 4, תאמין לי?"

bibi12

New member
ואם על אורגזמה עסקינן......

רופא סיים את לימודיו ונשלח לאיזה כפר לעבוד. הוא מגיע לכפר ורואה שיש רק גברים. אחרי שבועיים של עבודה בכפר הרופא היה חרמן. שאל הרופא את אחד הגברים סליחה מה אתם עושים בלי נשים? ענה הבחור:אנחנו הולכים בערב לזיין,רוצה להצטרף? כן אמר הרופא. אמר הבחור:אז בשעה 10 בערב תבוא לנהר. הרופא התיצב וראה את כל הגברים מחכים ובתחילת הנהר עומד חמור. אחד הגברים אמר לרופא בגלל שאתה אורח אתה תהיה הראשון. הרופא ניגש לחמור ליטף אותו הוריד את המכנסים והתחיל לזיין את החמור בשיא המרץ. עברו 10 דקות ניגש לרופא בחור ואמר לו:סליחה אדוני הרופא זה יקח לך עוד הרבה זמן ?כי הבחורות מחכות לנו מעבר לנהר ואנחנו צרכים את החמור לעבור את הנהר

bibi12

New member
ישן אבל....עדיין מצחיק...

קונה משה ג'יפ כשעל אחורי הרכב רשום 4X4 עובר ג'ג'ו השיכור רואה את הרשום לוקח סכין ורושם =16 יורד למחרת משה....מתחרפן והולך לצבוע את הכתוב.... למחרת עובר אותו שיכור ורואה שנמחק הכתוב ושוב רושם =16 משה מתחרפן והולך למוסך לשאול בעצתם.... אומרים לו....תיצר כיתוב חברה שיהיה כתוב 4X4=16 וכך לא תיווצר בעיה... בעצתם עושה כך וחוזר הביתה טוב לב.... עובר השיכור בערב ורואה את הכיתוב....לוקח את הסכין ומסמן....וי....

למעלה