מומלץ ביותר ...

argorn

New member
מומלץ ביותר ...

אני יודע שרוב השירשורים בפורום קשורים לפרלינים ולשוקולד בתור ממתק אבל רציתי לענין אתכם בספר חדש יחסית שיצא על ידי Frederic bauשהוא השף של בית ספר לשוקולד וולרונה .פרדריק הוא איש שחי ונושם שוקולד בנוסף לכך הוא בן אדם נחמד מאוד ונעים הליכות שתמיד מוכן לעזור . הספר עצמו בבישול עם שוקוד והוא נקרא chocolat fusion . יש בו מתכונים לבשר ודגים עם שוקולד . ניתן להשיג את הספר דרך אתר הבית של וולרונה או דרך - freericbau.com sorry if this writing is weird but i write this from france and the hebrew on the format is not that good . happy passover to everyone .

מני.ת

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

מאקי

New member
מסכימה איתך בהחלט

למרות שיש שם כמה ביזרים אפילו בשבילי..

argorn

New member
כמו מה למשל ?../images/Emo3.gif

בעיני זה היה נוגט שוקולד וכבד אווז למרות שכבר יצא לי לאכול פה כבד אווז בסנדוויץ של מקרון דובדבנים וזה היה מענין מאוד

מאקי

New member
ככה

כבר אכלתי בחול וגם פה (במסה) חיבור של שוקולד וולרונה למנת בשר כבד או פילה וזה היה שונה אבל מענין החיבור לדגים הוא זה שעדיין לא חציתי.. דגים אצלי אסוציטיבית הם למי ים.. למרות שיש חלק מהם שטעמם רחוק ממלוח.. והחיבור הכה קוטבי בין מלוח למתוק הוא שנראה לי שווה נסיון... אבל עדיין לא ניסיתי. ניסית?? והחברה מוולרונה היו אצלי בביקור (המנכל והנשיא) ישבנו כמה שעות אז גם דפדפנו בכל מיני מתכונים ושוחננו.. אני חייבת לנסות.. וכבד אווז על מקרון דובדבנים זה לא ממש יכול להיות רע.. לכבד אווז הולך נפלא פירות יער למינהם וגם שוקולד...

argorn

New member
כן

כו אני מביו אותך יצא לי לנסות במקסיקו שרימפס ברוטב שוקולד וצילי והיה מצוין אני מתכון לנסות את המתכון מהספר של הלובסטר ברוטב שוקול לבן . מה וולרונה מגיעם לארץ ? מה הם עשו אצלך אם לא איכפת לך שאני שואל ?

מאקי

New member
ככה

שריפס בצילי גם אנוכי דגמתי... אבל לא בשוקולד.. למרות שמקקים בשוקולד כן דגמתי.. וולרונה בארץ מיוצגים עי אורנת.. והאלה מהאלפים המנכל והנשיא ביקרו פה.. אז הביאו אותם אלי.. למה? אלף כי היו בדרך לנצרת וחיפה זו אחלה תחנה בית בגלל שאני היא גברת סו שף שזה מקום כזה שהוא בהגדרה גלריה לאוכל.. מרכז קולינרי... שלישית לדון בשתפים וכו.. רביעית.. אני די מותק ומדברת יפה גם באנגלית אז סיפקתי את הצד האינטליגנטי של תושבי הארץ.. ו.. אני די צינית ... ודרך אגב אני עדיין מחסלת גודיבה עם שוקולד לפני השינה... הרגלים מאקי.

argorn

New member
מקקים../images/Emo122.gif../images/Emo35.gif

ומי זאת אורנת ?

מאקי

New member
כן

יש ממקים בשוקולד במזרח הרחוק............. אורנת זו גיברת... סתאם.. חברה שמיבאת את וולרונה ויושבת ב (מושב) קדימה.. מאחורה קפיש??????????

למעלה