מומלץ ביותר!!!

לילךLilach

New member
דרושה משפחה לאימוץ בע"ח ../images/Emo107.gif

בערוץ 1 בשיתוף עם "תנו לחיות לחיות" עומדת לעלות תוכנית שמטרתה לעודד ולהסביר את חשיבות נושא אימוץ בע"ח. דרושה משפחה המתכוונת לאמץ בעל חיים בשבוע של תחילת פברואר: תוכנית הטלוויזיה בערוץ 1 "זאפ" תתעד ותצלם את הליך האימוץ וקבלת הכלב. פרופיל המשפחה: זוג הורים עם ילדים (רצוי שניים בגיל העשרה). המשפחה תקבל חבילת שי הכוללת מזון ואביזרים ותשודר בתוכנית. לפרטים נוספים לפנות לרוני [email protected]
לexit על אישור הפרסום

פוצנוש

New member
דיסקים

רשימה דיסקים מקורים וגדולה 1. רעש-אני זה לא אתה20 2. אוליב -אינפלוג-חדש עטוף בעטיפה15- 3. רוחות מדבר -שושן-עטוף העטיפה15- 4. בן ארצי חיים משל עצמי-15 5. ארקדי דוכין –להרגיש25- Synthesizer-3 6.דיסקים קצב כל אחד חמישה שקלים 7. שוטי הנבואה20- 8. אבי טולדנו -האוסף 2דיסקים25- 9. סיגנל אמביציה אביתר בנאי15- 10.אנפציה –ככה מתפנקים20- 11.גלית אטלס-להפך15- 12.שלמה ארצי –אהבתיהם25- 13אביתר בנאי20- 14רונית שחר-ספר לי הכל25- 15.adiemus-דיסק האוסף(ללא הסיפרון)20- 16.אוסף עברי –קוקה קולה7- 17.צליל מכוון15- 18.size-10 המחיר ליד הדיסק אם מישהו מעונין לקנות ממני שישלח לי מסר אישי או לאימייל [email protected] או לאיי סי קיו 113378526 ביי בנתיים טליה

shellyland

New member
../images/Emo63.gif פתחנו את הקלפיות../images/Emo70.gif

באישור הנהלת הפורום, אני רוצה לספר לכם שבפורום מוזיקה ברזילאית ולטינו-אמריקאית התנהלה לאחרונה מערכת בחירות נמרצת, בה כמה מהגולשים הריצו את המועמדים שלהם - מוזיקאים נבחרים מהתחום. היום נפתחו הקלפיות להצבעה בסקר של הפורום, והם ישארו פתוחים עד למוצאי-שבת הקרובה. אתם מוזמנים לקרוא בהיסטוריה של הפורום (מהשבועיים האחרונים) על המועמדים ולהצביע עבור המועמד הנבחר שלכם. מחכים לכם שם!

jakethewiz

New member
מומלץ ביותר!!!

"היורשת" ו-"סיק איירוני" בהופעה!!! שישי הקרוב ב-22.00 ב"הייניקן הבימה קלאב"

למעלה