מומי לוי - תמונע 21/4

DJ$upreme

New member
מומי לוי - תמונע 21/4

תזכורת נוספת - וחשובה. ההופעה השניה של מומי בתיאטרון תמונע הולכת להיות שונה ממה שראיתם בהייניקן, מכמה סיבות: א) אורחת מיוחדת: תום רהב, זמרת-על מהפרוייקט של עידן רייכל. ב) סאבלימינל והצל מתארחים בשניים-שלושה קטעים מיוחדים מאוד, כולל, סקופ טרי, ביצוע חדש ומטורף ל"ציר". מי שלא יראה, לא יבין על מה כולם ידברו למחרת. ג) אורח נוסף: קוואמי דה לה פוקס, בביצוע ל"מעבדות לחרות" - זה לא הולך לקרות כל הופעה, חבר'ה, וזה שיר שזכה לאהדה רבה בקרב חובבי ההיפהופ. כל זה, וכמובן המופע שכבר ראו חלק מכם, ווהתגובות לו היו - פה אחד - מצוינות. כרטיסים? יש 50 במכירה מוקדמת, והם הולכים להמכר במאדמן, ובג'י ספוט בסוף השבוע. על מקורות נוספים נמסור לכם בהמשך - אתם גם יכולים ליצור איתי קשר במסרים, ואם אתם רוצים לקנות ישירות ממני בתל אביב במהלך השבוע, גם זה בהחלט אפשרי.

RunNGun

New member
סופרים כנס

אני צריך את הכתובת של תיאטרון תמונע... כי אני מעוניין מאוד לראות את ההופעה הזאת... וגם עוד שאלה - העובדה שזאת תהיה הופעת ישיבה, תשנה את האווירה במופע? (זתומרת, זאת תהיה אווירה יותר דיסקרטית, יותר שקטה? או שעדיין זה יתן בראש כמו ההופעה הנהדרת בהיינקן?) תודה מראש

bigi2004

New member
סופרים - איך מגיעים לתמונע שמעתי שז

שזה מקום עם סאונד הכי טוב בארץ להופעות אמרו לי שזה ליד הסינרמה באיזור המסגר אשמח אם יש לך הסבר ממצה

כמה עולה כרטיס במכירה מוקדמת?

ועוד כמה שאלות... כלא 6 מתארחים גם הפעם? גם הפעם מתוכנן תקלוט לאחר ההופעה או רק הופעה? אה ו.. אם מישהו יכול להסביר איך מגיעים לתאטרון תמונע- יבורך!

RunNGun

New member
כלא 6 יתארחו

לדעתי הם אמורים לקחת חלק בכל סיבוב ההופעות.... ולדעתי לא יהיה תיקלוט, כי זאת הופעת ישיבה...

אממ...וואלה..נקודה טובה..

בכל מקרה סופרים תן אישור לזה... ו..באיזה שעה ההופעה תהיה בכלל?

bigi2004

New member
יש אתר לתיטרון תמונע - כנסו

http://go.walla.co.il/tmuna2003 גיליתי שיש להם 10 אחוז הנחה על כל מופעי המוסיקה להזמנת כרטיסים ומידע נוסף: טל': 5629462 רח' שונצינו 8 תל-אביב כתוב גם על ההופעה של מומי בלחיצה על אייקון מוסיקה או לוח הופעות בכל זאת אין הסבר איך להגיע אבל נראה לי שאפשר להתקשר לשם ולשאול או לחכות לסופרים .... ירון.

ליב Liv

New member
../images/Emo36.gif ../images/Emo26.gif

להתייצב

DJ$upreme

New member
הנה כמה תשובות

1) התמונע נמצא ברחוב שונצינו 8, זה מאוד קרוב למועדון הפטיפון - שונצינו הוא רחוב שמקביל ל"מסגר" ומתחיל (או נגמר) ב"יצחק שדה" שזה הרחוב שעליו ה"פטיפון". יש שם מיליון אוטובוסים כי התחנה המרכזית נמצאת סה"כ מרחק של 10 דקות הליכה משם. 2) התמונע הוא מקום מעולה להופעות, אולי הטוב בת"א מבין המקומות בגודל בינוני. הישיבה סביב שולחנות, על ספו ועל הבאר. יש גם מטבח. יש סאונד משובח, יותר טוב ממה שהיה בהייניקן למשל. מחיר כניסה הוא 45 ש"ח, במוקדמת לפחות. בקופות כנראה גם כן 45, אולי 50. המוקדמת מבטיחה לכם מקום, ומספר המקומות מוגבל. לאור פרסום שקנינו בעכבר העיר ולאור העובדה שמוזמנים להופעה הזו המון עיתונאים ואנשי מוזיקה, לצרכים שלנו, ביקשנו לשריין לפחות 50 כרטיסים מראש ואלו הכרטיסים שאנחנו מוכרים לכם. אגב, נמכרו כבר חלק מהם, אז יש להזדרז. כרגע, יש פנקס במאמדן דיזנגוף (לא במרכזית בינתיים). עוד אפשר יהיה לקנות בג'י במהלך כל 3 המסיבות בסופ"ש, וגם במוסד וב"לילה" בשבת. 3) ההופעה כוללת את כלא 6 באופן מובנה, כלומר הם משתתפים בחלק מן השירים וגם עושים שיר משלהם בכל הופעה. הפעם מתארחים גם תום רהב וסאב והצל, שבאמת לדעתי עושים משהו מדהים. 4) חשוב לנו שיהיו הרבה אנשים מתלהבים וצעקנים בהופעה הזו, כי ישבו בה כל האנשים החשובים של הליקון, כולל כנראה המנכ"ל עצמו. יש לזה השלכות ישירות על המשך ההופעות האלה ועל המהירות שבה יצא האלבום.

DJ$upreme

New member
אוקי אני הולך לשרשר לכאן תמונות

מההופעה בהייניקן. תמונות מקצועיות, לשם שינוי, כמו שצריך. שימו לב, ואני מניח שזה עשוי לשכנע את מי שלא היה שם, לבוא לתמונע.

למעלה