מומינים...

lsd500

New member
מומינים...

איזה פורום חזק.... מגיל 5 אני צופה שרוף של המומינים. הקלטתי את כל הפרקים בקלטות וידאו! מיספרתי אותם והייתי מראה אותם לאחים שלי הקטנים...עכשיו יש בטלוויזיה אז כבר לא צריך ת'קלטות... כשהייתי קטן טסתי לפינלנד לפארק המומינים!! היה קצת קטן ושונה אבל גם טוב..... כמה שאלות שהועלו לי בראש על המומינים (הכל מחיבה , כמובן....): - הם לא מתקלחים? - איפה הם מוציאים צואתם? - למה מאי הקטנה אף פעם לא גודלת? - למה מר המיולין משחק אותה מחפש צמחים כשהוא בעצם לא למד ביולוגיה? - למה סנורק בונה ספינות שעפות כשבעצם הוא לא עשה קורס טיס? - למה גברת פיליונג משחקת אותה מתורבתת ומכובדת כשהיא בעצם לא מחליפה לעולם בגדים? - למה המפקח משחק אותה שוטר כשהוא בעצם לא עשה צבא? - למה סנופקין גר באוהל??!!! אמרו לי שבמומינים יש מסרים של נאציזם, כמו שבטלאטאביז יש מסרי הומוסקסואליות.... מישהו יכול להסביר לי איפה זה מסתתר? אם למישהו יש תשובות א-מ-י-ת-י-ו-ת וגם תגובות לפסקה הראשונה, אשמח מאוד.... ביי ותהנו היום

B o N u s

New member
../images/Emo2.gif...........

יש לך גם את העונה השנייה מוקלטת
האם תוכל להעביר את הקלטות למחשב
וביקרתי בפינלנד
יש לך תמונות
איזה כיף לך
אני טל בן 13 מראשון לציון.. הלוואי שהיה לי את מה שיש לך

lsd500

New member
למה הכוונה ב"עונה שנייה"?

הכוונה לפרקים החדשים יותר, עם המסע אל העבר וכאלה? יש לי גם אותם. אי אפשר להעביר אותם למחשב... הייתי בפינלנד לפני 4 שנים בערך.... זה שונה מאוד מהמומינים האמיתי... אומנם כל הדמויות שם מושקעות והבית יפה עם סולם של מומין, כיסאות במרפסת, כוסות של תה של מומין אמא, אבל אין שם את המרחב הגדול שיש בסדרה.... הכל שם צפוף ודחוס יחסית...

B o N u s

New member
יש לך עם המסע אל העבר?../images/Emo2.gif

[זהב העונה השנייה
].. יואו!! זה נדיר... אתה יודע שלא מסכימים לשדר את הפרקים האלה יותר? יואו... אתה חייב להעביר אותם למחשב או משהו.. יש מצב שאני יכול לראות איך שהוא את הפרקים דרך המחשב
... וואי..

lsd500

New member
מה באמת???!!

למה לא מסכימים? ואני אגיד לך דוגרי, הפרקים האלה הם לא ממש מוצלחים. לא יודע למה, אבל הגרפיקה והאנימציה שם נמוכה הרבה יותר מהעונה הראשונה. בנוסף על כך, הכניסו לשם נושאים ושמות של אנשים שלא נזכרו כלל וכלל בעונה הראשונה, ואף לא היה קרוב לכך דבר לדוגמא- ליאונרדו דה וינצ'י ויצירותיו, פירדמידות במצרים (ממתי הם מדברים על שמות של מדינות אחרות?), תחרויות רכיבה ששייכות לתרבות המודרנית ועוד.. אי אפשר להעביר את זה למחשב, ואם זה כזה נדיר, אני שומר את זה אצלי... תביא כסף אני אעתיק לך

B o N u s

New member
ולגבי מה שאמרת זה באמת נכון... שונא את העונה

השנייה אבל מת לראות אותה...

tttooo444

New member
ברוך הבא.

אולי אני יכול לענות לך על כמה שאלותP: - הם לא מתקלחים? בטח שהם מתקלחים,אבל זאת לא סדרת ריאליטיP: - איפה הם מוציאים צואתם? בשירותים..? - למה מאי הקטנה אף פעם לא גודלת? אם היא תגדל היא לא תיהיה מאי *הקטנה* - למה מר המיולין משחק אותה מחפש צמחים כשהוא בעצם לא למד ביולוגיה? הוא אוסף צמחים ולומד עליהם תוך כדי:] - למה גברת פיליונג משחקת אותה מתורבתת ומכובדת כשהיא בעצם לא מחליפה לעולם בגדים? זו סדרה מצויירת..ובסדרות מצויירות הדמויות אף פעם לא מחליפות בגדים..ככה זה. - למה סנופקין גר באוהל? וול,הוא נודד...הוא לא גר קבוע בעמק המומינים. הוא נמצא שם רק באביב-קיץ...

איכסע

New member
אמממ

שאלה שבאמת היה חשוב לי לברר פעם בקשר למומינים ...למה הם כל הזמן בלי בגדים ורק כשהם הולכים לים הם שמים בגד-ים?!
..אחד הדברים התמוהים בסדרה..
אה...ונחמט הפורום שלכם...מאוט נחמט..!

orenwow

New member
תשמע... כל היופי בפורום זה השיתוף

מכיוון שיש לך המון פרקים נחשקים וטובים בקלטות וידאו אתה יכול להעביר אותם בקלות למחשב ובעצם לשתף עם חברי הפורום לגבי תמורה - אולי לא תהיה כספית אבל יוקירו לך תודה תחשוב על זה ככה מומינים במחשב זה שולט אני אומר לך אתה יכול לפתוח אתר של הפרקים שלך אם תעביר אותם למחשב

למעלה