מומיה

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
מומיה

ספונה בתוך מערת-קברים נחה לה אלפי שנים בצינת האבנים עטופה בתכריכים מומיה אור שמש לא שזפה יד אדם לא השיגה נותרה שרויה בדומייה חנוטה בקטקומבה מומיה גופה ריק מתכן אבריה בותרו מדופן ליבה בותק, הוצאה כרסה נותרה רק המסיכה מומיה נשמתה ממעל מרחפת חסרת מנוח, מוטרפת נודדת ומחפשת בית לנוח, יד מלטפת מומיה לגופה היא עורגת לחיותה היא חולמת רוצה להסיר התחבושת ולהכריז ללא בושת אני חיה מומיה צאר

אורמור

New member
בסוף לא אעמוד בזה..

בוהה כמו מומיה ב``מומיה``.. קוראת בשלישית.. שוקטת.. הוא קורא אותן.. הוא קורע אותן.. אמיתותיו..צורבות הוא חודר לנבכי הרבדים שבהן.. מטפל בכאבים השורפים.. מעלה אל מעל פני השטח.. מי לא היתה בשלב זה או אחר מומיה..? מי לא ערגה לחייות לליטוף אשרי מי שידעה תחיית מתים.. אבוי לה לספונה אי שם עד תום.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ומזלו של המין הנשי שקם לו דובר שכזה שיודע נפש.. אשרי הפורום שקם לו מין הקטקומבה משורר כזה שלא ידע מה טמון בין תחבושותיו עד שניסה כוחו וקם ואחת שהקישה בזמנו על ארון מתים כזה ולחשה..גם אתה יכול.. תוהה הקם הגולם על יוצרו.. העלה האפרוח על התרנגול בלול? עלה גם עלה.. עלה והצלח מומיה מתעוררת.. עלה על גג וקרא..שירך כי יש שומע.. אור

*קסנדרה

New member
למומיה שקמה לתחיה

צאר יקירי בעיני אתה המומיה. אתה שהשלת את השכבות החיצוניות מעליך והתגלית במערומיך הנפשיים היפהפיים ומלאי הרגש, אתה... כן אתה. לא פעם חונטים אנו את נפשינו למען לא ניפגע. אך, אתה העזת, הרהבת עוז, נחשפת, לפנינו פה חברי הפורום ועל כך אנו גאים לפחות אני...... קסנדרה

zar

New member
``סיפור חיים``

אור וקסנ, תודה על המחמאות, עוד אתחיל להתמכר להן :) מודה שלא ראיתי את עצמי כמושא הסיפור, אבל מבטיח להרהר. ההשראה ניתנה לי ממישהי מאוד מיוחדת, כנראה שבכל אחד ואחת מאיתנו מסתתרת מומיה, בצורה זו או אחרת, אשר רוצה לפרוץ החוצה מהחיים אין חיים אשר בה היא נמצאת. מנתח לאחור, לאחר כתיבה ורואה שכל בית, לטעמי, מספר סיפור, והכל מגיע לכלל סיפור חיים שלם. (כמה ציני לכתוב על מומיה ולכנות זאת - סיפור חיים.) אוהב צאר

למעלה