מומחה להפלות חוזרות

מצב
הנושא נעול.

שרי30

New member
מומחה להפלות חוזרות

מומחה להפלות חוזרות
שלום בנות אם אתן זוכרות אני עם הבטא העצלנית משבוע שעבר שטיפסה באיטיות והתרסקה לה היום לערך 18. הרופא הגדיר זאת כהיריון כימי. היות שזה ההיריון השלישי שלי השנה שלא צולח (אחד אי דופק ושנים כימים) אני מעונינת לגשת להתייעץ עם מומחה להפלות חוזרות, זכור לי שיש אחד כזה. אשמח לשמוע המלצות. תודה

ד"ר כרפ בתל- השומר וממש ממש לא

מומחה להפלות חוזרות
שלום בנות אם אתן זוכרות אני עם הבטא העצלנית משבוע שעבר שטיפסה באיטיות והתרסקה לה היום לערך 18. הרופא הגדיר זאת כהיריון כימי. היות שזה ההיריון השלישי שלי השנה שלא צולח (אחד אי דופק ושנים כימים) אני מעונינת לגשת להתייעץ עם מומחה להפלות חוזרות, זכור לי שיש אחד כזה. אשמח לשמוע המלצות. תודה
ד"ר כרפ בתל- השומר וממש ממש לא
מומלץ, הטיפול שהוא מציע בגדר סיכון חיים. אין לי כח לכתוב שוב אז תעשי חיפוש כאן וגם בפורום הריון אחרי טיפולים ותמצאי המון חומר בנושא. וכמובן שאני מצטערת בשבילך על השלילי, חזק ואמצי למרות הכל

Big Mama 1

New member
דר' קופרמינץ בליס (איכילוב)

מומחה להפלות חוזרות
מאוד מאוד מומלץ, מנהל היחידה להריון בסיכון גבוהה ומומחה להפלות חוזרת. טלפון במרפאתו הפרטית 03-6192538, אין לי את הטלפון בליס. בהצלחה, את בהחלט צודקת שאת פונה להתייעצות בנוגע להפלות חוזרות.

שרי30

New member
את בטוחה שזה הטלפון?

מאוד מאוד מומלץ, מנהל היחידה להריון בסיכון גבוהה ומומחה להפלות חוזרת. טלפון במרפאתו הפרטית 03-6192538, אין לי את הטלפון בליס. בהצלחה, את בהחלט צודקת שאת פונה להתייעצות בנוגע להפלות חוזרות.
את בטוחה שזה הטלפון?
כי התקשרתי ואמרו לי שזו טעות. לצערי קופ"ח כללית לא עובדת עם איכילוב וגם כבר ניצלתי את הזכות שלי להתייעץ עם רופאים מומחים השנה (אפשר 3 פעמים). לכן אצטרך לגשת אליו באופן פרטי... יש מישהי שכן קיבלה טופס 17 לאיכילוב מכללית?

Big Mama 1

New member
סליחה! 6912538 זה המס' הנכון!../images/Emo13.gif

את בטוחה שזה הטלפון?
כי התקשרתי ואמרו לי שזו טעות. לצערי קופ"ח כללית לא עובדת עם איכילוב וגם כבר ניצלתי את הזכות שלי להתייעץ עם רופאים מומחים השנה (אפשר 3 פעמים). לכן אצטרך לגשת אליו באופן פרטי... יש מישהי שכן קיבלה טופס 17 לאיכילוב מכללית?
סליחה! 6912538 זה המס' הנכון!

גם אני ממליצה עליו.

גם אני ממליצה עליו.
הטלפון לזימון תורים באיכילוב הוא 03-6974000.

אני הייתי אצל כהן יעקב מאיכילוב

מומחה להפלות חוזרות
אני הייתי אצל כהן יעקב מאיכילוב
הוא מנהל את היחידה להפלות החוזרות באיכילוב שיהיה בהצלחה

שויו

New member
ד"ר ורדימון בי"ח בלינסון דרך קופ"ח

מומחה להפלות חוזרות
ד"ר ורדימון בי"ח בלינסון דרך קופ"ח
כללית עם טופס 17 (אחרי 3 הפלות את צריכה לקבל הפניה ). נחמד מאד. הוא גם מקבל פרטי אבל אני לא יודעת איפה ואת מס' הטלפון. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה