מומולדת

מומולדת ../images/Emo65.gif

היי חברים, אולי יש לכם רעיון להפתעה ליום הולדת של אבא שלי? בשבוע הבא בן 60 ואנו מתאספים לרגל כמה ארועים,בין היתר מפתיעים אותו. - מתנה? אפשר גם משהו משותפת לשני ההורים. בנתיים רכשנו כניסה זוגית לחמי געש. - יש כניסה של הבנות עם הנכדים עם בלונים וזר על הראש. יש עוד רעינות? - חשבתי על ברכה מיוחדת אפילו עם לחן אבל מאד יקר- 200 ל 300 ש"ח. מישהו מכיר משהו בסגנון זול יותר? עם כי נראה לי שזה כבר מאוחר כי מתכנסים בתחילת השבוע. האמת, כרגע מחפשת יותר רעיונות קטנים מגניבים כאלה. תודה והמשך שבוע רגוע, ק.

אטיוד5

Active member
הנה רעיון קטן ומגניב

קני לו את הספר "סקס אחרי 60". יש לו עטיפה נהדרת. ורק עטיפה.

maybesure

New member
ניסית פה?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=588 אני עשיתי לאבי גליון בול אישי עם תמונה שלו, אפשר למסגר אח"כ. (לאבא שלי התאים כי הוא אספן) השירות בדואר ישראל, אפשר דרך האתר שלהם, יש להם שירות מצויין גם טלפוני. מחיר הגליון היה 40 ש"ח בברכת עד 120!

צימעס

New member
לוח שנה עם תמונות שלכם?

אפשר לעשות לוח שנה לשנה אחת, או לוח שנה "תמידי", ולשים תמונות של בעלי אירועים (ימי הולדת, נישואין) בתאריך האירוע. יש בפורום 149 גולשת (ענבל30, נדמה לי) שעושה כאלה, ואפשר גם לעשות לבד ע"ס "שלד" מהרשת, ורק לעשות למינציה ולהוסיף ספירלה באופיס דיפו או משו. (תלוי במיומנויות המחשב שלך ביד אחת, עם עדיסק בשניה).

למעלה