עקרב שולטטטטטטטטט!! וניקיטה (שכחתי את השם שלך... אופס...) באיזה תאריך נולדת??
P PuNk GiRl 4 EvEr New member 4/5/03 #41 עקרב שולטטטטטטטטט!! ../images/Emo66.gif וניקיטה (שכחתי את השם שלך... אופס...) באיזה תאריך נולדת??
N NiKi†a New member 4/5/03 #43 חחחח....קוראים לי שירן../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif נולדתי ב-11.11.88 כתוב בשירשור למטה...של המזלות והתאריכי לידה
חחחח....קוראים לי שירן../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif נולדתי ב-11.11.88 כתוב בשירשור למטה...של המזלות והתאריכי לידה
K Kid Vicious New member 4/5/03 #44 בללללללללללעעעעעעעע קודם אביבושקה מזלטופ [למרות שאמרתי לך. וזה היה צנוע בניגוד לאנשים אחרים] ועכשיו אנילא מבינה מה זה צריך להיות מה זה השירשור הענקי הזה על היומולדת שלו ליומולדת שלי אתם תרשמו איזה 2 ילדים מזל טופ. זה רק פרוטקציות
בללללללללללעעעעעעעע קודם אביבושקה מזלטופ [למרות שאמרתי לך. וזה היה צנוע בניגוד לאנשים אחרים] ועכשיו אנילא מבינה מה זה צריך להיות מה זה השירשור הענקי הזה על היומולדת שלו ליומולדת שלי אתם תרשמו איזה 2 ילדים מזל טופ. זה רק פרוטקציות
N NiKi†a New member 5/5/03 #47 חחח...'לא יאחלו לי מזל טוב../images/Emo65.gif..' בטח בטח...ברור שיאחלו לך!