לא את לא למה את מביאה מצלמה?!?!
S SkateBoy New member 3/5/03 #21 וואו תודה רבה רבה על הברכה הגדולה והמושקעת תודה על הכל מבטיח לרשום יותר בפורום ושוב נ.ב תודה על ה ים אבל...לא תודה
וואו תודה רבה רבה על הברכה הגדולה והמושקעת תודה על הכל מבטיח לרשום יותר בפורום ושוב נ.ב תודה על ה ים אבל...לא תודה
N NiKi†a New member 3/5/03 #22 חחחחחחחחחח....../images/Emo8.gif תודה על ה ים...אבל...לא תודה, את זה אהבתי בבקשה....ו..
C Cupid In Hell New member 3/5/03 #24 חיחי דגימים מפגרימים! שונא |דגים| בלאט פעם היה לי אקווריום עם כרישים ודולפינים! עד שהרגתי אותם! אני רוצחחחח
חיחי דגימים מפגרימים! שונא |דגים| בלאט פעם היה לי אקווריום עם כרישים ודולפינים! עד שהרגתי אותם! אני רוצחחחח
T Tapuhi New member 3/5/03 #25 יש בעיה עם מזל דגים?! מה זה, לא תודה?! מזל דגים זה המזל הכי טוב והכי רגיש שיש! אז בבקשה.. לא לפגוע ברגשותיי לכו תפגעו בקרפדות. אבל למה בדגים? יודעים איך קוראים לדגים שלי?
יש בעיה עם מזל דגים?! מה זה, לא תודה?! מזל דגים זה המזל הכי טוב והכי רגיש שיש! אז בבקשה.. לא לפגוע ברגשותיי לכו תפגעו בקרפדות. אבל למה בדגים? יודעים איך קוראים לדגים שלי?
N NiKi†a New member 3/5/03 #33 וגם אלי, תרגיע...../images/Emo4.gif. מזלות מים שולטים...... דגים ועקרבים רולזזזזז
C Cupid In Hell New member 3/5/03 #36 ../images/Emo7.gif אני נמוצ'ה????????????? NNNNAAAAA אני גבייר!!!! דבא יליי יפה(חיקוי של יצפאן לשאול מופז)
../images/Emo7.gif אני נמוצ'ה????????????? NNNNAAAAA אני גבייר!!!! דבא יליי יפה(חיקוי של יצפאן לשאול מופז)