הדרושש!!=] וואי נשמתי אני מתגעגעת!!! דברי איתי מאמי!=]
א אורושית15 New member 24/6/07 #23 אבאל'ה אסף../images/Emo99.gif הדר, אנחנו צריכות לחזור לצ'אטים דחוף, למצוא שם עוד אבות שיסכימו לאמץ אותנו
אבאל'ה אסף../images/Emo99.gif הדר, אנחנו צריכות לחזור לצ'אטים דחוף, למצוא שם עוד אבות שיסכימו לאמץ אותנו
ה הדר ביטן New member 24/6/07 #24 אור הדבר הבא שאני בודקת לאימוץ זה מוסד גמילה לשני מסטייל המוגדר כ " פקערסיות" לא זוכרת בדיוק מה רשמו שם. צריך למצוא אמא... =] אסתר.. היא דוגמא למופת ...
אור הדבר הבא שאני בודקת לאימוץ זה מוסד גמילה לשני מסטייל המוגדר כ " פקערסיות" לא זוכרת בדיוק מה רשמו שם. צריך למצוא אמא... =] אסתר.. היא דוגמא למופת ...
J JaboGirl New member 24/6/07 #25 אין כזה דבר פאקצה וערסית בו זמנית. אלה שני דברים סותרים לחלוטין. כמו אנרכיסט תומך ליכוד.
ה הדר ביטן New member 24/6/07 #30 גם אני אותך איפשהו עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק בתוך תוכי
גם אני אותך איפשהו עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק עמוק בתוך תוכי