מומולדתתת :)

וואו,איך עלית על זה שאין לנו יומולדת?

זה פשוט שאנחנו חיים, אבל לא נולדנו בשום תאריך.. איזה מדהים זה אה? לדעתי התבלבלת בפורום והתכוונת להיכנס לפורום הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1438&pass=1 ואגב, זה 8 ימים, לא 8 יום!

יאללה

תופסים אותך על המילה הכי קטנה פה מזהה?! חחחח דיאנהה אני א-ו-ה-ב-ת אותךך ימכוערתתת

חזי?!!

זה שאני מכוערת אני יודעת...אבל למה להגיד את זה בפומבי?! אהה?!אולי עדיין קיימים אנשים שחושבים שאני יפה...למרות שלא נראה לי אבל בכל זאת!... ממך לא ציפיתי...י'סבא מעליב אחד!!!=/ נ.ב==>שנינה י'פקערסית [פקאצה+ערסית]=>זהו הכינוי שכתתי הדביקה לי ואני אדביק אותו לך! חחחח יאללה אוהבת אותך בובי3>

יפכוערת?!

חחחחח את לא מכוערתתת כפרותת עלייךך וכן אני כן פאקצה וערסית ת'אמתת ?! שילוב מנצח!! אני אוהבת אותךך דיאנההההה 3>

אהה אופסיי שכחתי עוד משוו!!!

עוד 7 ימים יומולדתתתתתת איזה כיף?! אני חוגגת כולם מוזמנים!!! באמת?! לאאאאא חחחחחחח רק החשובים באים!!!

חחח בוא'נה י'שרוטה!!!

אכן כן זכויות שמורות לי...חיחיחי=]] ובקשר ליום הולדת אני חושבת שכל מי שבפורום ביתר חשוב... כך שכולם מוזמנים...פרטים בהמשך!=P נ.ב- מיכאל נשמה כשתהיה פה ותקרא הודעות אז תדע שאני לאב יו וסורי שלא עניתי=/

נ.ב

נ.ב =ניזכרתי בדבר! חחחח אני לא פאקצה אני ערסית חחחחחח
המשך לילה טוב
ביו'ששש

חחח איי איי איי שתהיי לי בריאה!=]

אכן כן יש לך יום הולדת עוד 8 ימים!=] שיהיה לך במזל נשמתי... אוהבת אותך ונעשה לך שרשור מיוחד ביום הולדתך אל תדאגי=]]

ואם יתחשק לי...

אני אפעיל את הסמכות שאין לי כאן יותר ואמחוק את השרשור, ואז אכתוב: "לי היה ביום הולדת שרשור מזל טוב ולך לא!!!" סתם,שני...בלונים וירטואליים עליי....עוגה אמיתית עלייך שאני בא לפתח תקווה....

חחחח

חחח טובבייי חזו'ש!!!! אור!? אני מעורבת אני חצי פאקצה וחצי ערסית תתמודדי ואל תעבירי ביקוקת על כל פיפס קטן!

כשאני אשאל אותך על מה ועל מי להעביר ביקורת..

אז תבואי אלי עם מה שיש לך להגיד בעניין. בינתיים אני לא ממש שואלת אותך, וזה גם לא הולך להשתנות.

שנייייייייי

תזהרי מ.. אור יש לה אבא גיבור אחחח אבא אסף
ועכשיו ברצינות מי שמתעסק מתרסק
אוף אור התגעגעתי

למעלה