מול כל העולם

DoRiNuS sMiNiA

New member
תארי לך שזה באמת יקרה../images/Emo3.gif

אם בכל עונה יסיימו את זה בשיר בגרסא ארחת

KiShKooSh

New member
כולם עם ראסטות../images/Emo6.gif

ושרים לי בסגנון רגאיי ואייי... את זה אני צריכה לראות
!

DoRiNuS sMiNiA

New member
אליקים עם ראסטות../images/Emo3.gif

מגניב
בדיוק שראיתי את הפרק הראשון שמתי לב שהתארך לדור השיער
יפה לו ארוך!

dollzy

New member
גירסאת הטרנס!

ואני לא צוחקת יש כזה דבר! תשאלו את בן! וזה נוראי!!!!

o r t a l13

New member
אני הכי אהבתי את ההיפ הופ ../images/Emo3.gif

אמ של דנידין, ואז האקוסטית, ואז הרגילה.. (אמ, כמו של חן
) רוב השיר מדבר על איה וניני [?] לא הייתי מתנגדת לשאר הגירסאות שנאמרו פה, נשמע מגניב

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gif../images/Emo45.gif

ב-5 הפרקים הראשונים הוא היה אחלה עד שהוא נחרש, ובעונה השנייה עם כל הגרסאות הוא נחרש לכל הכיוונים, ולא ממש אהבתי אף גרסה. אגב, יש לך חתימה-
! פנטום האופרה

Cindy Campbell

New member
קשה להחליט../images/Emo135.gif

אני אוהבת את כל הגרסאות, אבל אני בכל זאת אנסה לדרג: 1. הגרסה של דנידין 2. הגרסה האקוסטית, של פרק 115 3. הגרסה המקורית, של שיר הפתיחה האמת שבהתחלה, כשרק התחלתי לצפות בשמינייה, לא שמתי לב לקשר בין המילים לסדרה (וגם שהתחלתי לראות את הסדרה מפרק 20 בערך, אז גם ככה לא הייתי מבינה) אבל כמה זמן אחרי שנכנסתי לפורום ראיתי שבאמת יש קשר בין המילים ואני חושבת שהמילים של השיר יצאו ממש טוב והן כ"כ מתארות את הסיפור של איה וניני (אני נשמעת כמו פקאצה
). ו... אמממ, זהו
.

Titush Black

New member
אמ...

אני ממש אוהבת את השיר בכל גרסה שלו. עכשיו אני מחוברת לגרסה האקוסטית אבל בעיקרון מה שעושה את השיר זה המנגינה שלו (לפחות בשבילי. באה המנגינה ואיתה המילים.) גמני לא הייתי שומעת את השיר אם לא הייתי רואה השמיניה.בגלל שאני יודעת למי הוא מתייחס יש לו אצלי הערכה גדולה. בפרק 115 זה היה במקום. להראות מה הם עברו ולסיים עם זה. הכל מתחיל ונגמר באיה וניני. וזהו=] תיתוש

למעלה