מול כל העולם

chen010189

New member
מול כל העולם

בזמן האחרון חשבתי שצריך להקדיש איזה שרשור לשיר שכולכם מכירים. חשבתי איזו שאלה לשאול, אולי בכלל לפתוח דיון ולהציג דילמה, או פשוט להציג סקר? בסופו של דבר הגעתי למסקנה שלהביא את הכל יחד יהיה הכי טוב. כי מתי באמת הקדשנו קצת תשומת לב גם לשיר הפתיחה? אז חבר'ה, יש לי כמה דברים אליכם בנוגע לשיר. איזו גרסה (מהקיימות) ל"מול כל העולם" אתם הכי אוהבים ואיזו גרסה שאינה קיימת הייתם רוצים שיצרו ל"מול כל העולם"? הצלחתם להבין את הקשר של המילים לסדרה עצמה? (נסו לנתח אותו בתגובה שלכם, שיהיה מעניין) אם יש לכם מילים חדשות שמתלבשות טוב על הלחן, שימו. אם יש לכם תמונות מקליפ הפתיחה או מהקליפ לגרסה של דנידין, שימו. כל מה שיש לכם להגיד על השיר! ביקורת, תמונות וכו'. פשוט שרשור שכולו מוקדש ללהיט (והוא באמת להיט, אם הוא הגיע לטקס פרסי העמ"י, כבוד!) של הסדרה והפורום. מישהו בכלל מוכן לארגן לנו פה בשרשור את כל המידע על צילומי הקליפים? איפה צילמו את קליפ הפתיחה, איפה צילמו את הקליפ לגרסה של דנידין (יפו, ל'ה, אבל איפה בדיוק), המילים לשיר... מי שר, מי אחראי למילים וכו'. נא לוותר על קריאת המשך ההודעה ולדלג ישר לכפתור "הוסף תגובה": "בנות על הצריח במקום חיילים, פרחים בקנה במקום פגזים חלמתי חלום, התעוררתי בדמעות..." יופי, עכשיו כל הודעה שלי תסתיים בשיר של סאב והצל למה? כי זה מה שהיה בסצינה שהשתתפתי בה בהצגה וזה נכנס לי למח...
("אני יכול" ו"תקווה" שליטה, טוב דיי אני יוצאת מהנושא של השרשור, ביי) *עושה לכם תנועת ראפ*, שוטו... אני יכול, אני יכול, יכול מה? טוב אני יכולה לסתום. (אני יכוללללללל לעלות להגיעעעעעע עד הרקיעעעעעעע, אתן את הכלללללל, לפחות להרוויח עתיד מבטיחחחחח) דיי!!! ביי!!! זהו, הרסתי את השרשור טוב אממ... על מה דיברנו? אה, כן? מול כל העולם... חיחיחיחי

נעמקה19

New member
זה באמת להיט ../images/Emo3.gif

פעם עינבל ואני הגענו למסקנה שזה צריך להיות ההמנון של ישראל
הקליפ צולם ליד הירקון (הייתי שם מלא פעמים
) והקליפ באמת ממש יפה, ואני מאד אוהבת אותו. לפעמים אני מרגישה שהוא ארוך מדי... ובכל זאת הוא מהמם. השיר עצמו נחמד בהחלט. אני הכי אוהבת את גרסת דנידין
אופיר צילמה פעם את אדית וטל בגרסה של דנידין, אבל אין לי את זה

shminia com

New member
ברור שהבנו

הבוקר קמנו לעולם אחר- אחרי שאיה וניני הפכו לבני 15, זה היה בבוקר מה שהיה כבר לא יהיה יותר- זה כבר לא יחזור להיות מה שהיה -וזה נכון, כי הכל השתנה ברגע שהם הפכו לבני 15 וגם אם זה רק שנינו מול כל העולם- הם צריכים להתמודד עם כל העולם מסביב- עם החברים השיעורים הכל, כי הם רק בני 10 וצריכים להתנהג כבני 15 אין מצב שנוותר- כנ"ל ובלילה כמה שבכינו על כל מה שעוד לא עשינו -הם בכו על שלא הספיקו הרבה עד גיל 10 ופתאום לוקחים מהם 5 שנים והם גם בכו על מות עמוס חיבוק אחד שלא יחזור וזהו לא מביטים לאחור- החיבוק שלהם עם עמוס לפני הכניסה לטורבו טיים. יש עוד אני תכף אכתוב

chen010189

New member
סליחה, אסור לפרסם מילים ובכל זאת...

יש במאמרים את המילים בעברית ובאנגלית לשיר, כן כן! אני וליהי ישבנו (מתוך שיעמום) ופירשנו את השיר לאנגלית. אז למי שמכור ללועזית... זה נועד בשבילו

chen010189

New member
לא יודעת, שמירת תפוז על זכות קניין

או משהו... זה מופיע בתקנון (זכות קניין עלק
איך רואים שאני מושפעת משיעורי אזרחות)

DoRiNuS sMiNiA

New member
חחח בדיוק הייתה לי משימה על זה!../images/Emo6.gif

בשיעור תיאטרון
המורה שלי (חברה שלי אדית) ביקשה מאיתנו לקחת שיר (כמובן שבחרתי במול כל העולם) היינו צריכים להקריא אותו כמונולוג ובגלל שיש לי חיבור ממש חזק לשיר זה יצא מעולה! המורה שלי לא הפסיקה להחמיא לי היום על זה וסוף כל סוף הבנתי שבאמת מעריכים את המשחק שלי

KiShKooSh

New member
אני עשיתי את זה עם השיר

"אצלי הכל בסדר" ולי יש חיבור ממש חזק לשיר הזה
אם תקראו אותו תבינו ישר למה

orel4400

New member
איך קוראים למורה שלך?!?

כי גם המורה שלי לדרמה חברה ממש ממש טובה של אדית

orel4400

New member
למורה שלי קוראים אליאן

והיא למדה עם אדית חצור והן ממש ממש חברות טובות! אפילו פעם אחת שאליאן שחכה את הטלפון שלה אצלנו בכיתה אז אני הבאתי לה אותו וראיתי שיחה שלא נענתה מ"אדית חצור פלאפון" (אני יודעת שלא יפה לחטט!)

chen010189

New member
את באה איתי לבמרום הפקות!

ואנחנו מבקשות מהם שנבוא יחד! אני עם המונולוג שלי ואת עם שלך והבנתי שאם את מתקבלת זה בתשלום אז ביררתי אצלם עכשיו באיזה סכום מדובר, אני אחכה שיענו

chen010189

New member
טוב, אז ככה...../images/Emo11.gif

הדירוג שלי: 1) הגרסה של דנידין 2) הגרסה האקוסטית 3) הגרסה הרגילה אני באמת לא מפסיקה לחרוש על הגרסה של דנידין, זה אחד השירים היפים. טוב, אולי אם לא הייתי מכירה את השמינייה, לא הייתי אוהבת את השיר. אבל הצפייה בסדרה גרמה לי להתמכר אליו... מצחיק שנדבקתי חזק לגרסה האקוסטית אבל אני בכלל לא חורשת עליה כל הזמן אני תקועה על הגרסה של דנידין
חבל שלא צילמתי בוידאו את לירון לב שר את השיר באירוע, זה היה מדהים! (ושיר הייתה רואה את אדית על הבמה
) והנה תמונה של לירון לב מהאירוח באולפני נגה תקשורת -->

shminia com

New member
אני צילמתי בוידיאו ושאני

אעלה את הסרטונים אני אעלה גם את זה .. ותמונות יש כבר בשמיניה קום

סינטטית

New member
אני הכי אוהבת ..

את הגרסא המקורית.. הראשונה לדעתי הראפ ממש הרס את השיר, אני בכלל לא אוהבת את הגרסא הזו הגרסא שהיתה בפרק האחרון מדהימה! וכן אני חושבת שהבנתי את המשמעות של השיר לנתח? חחח טוב, נו, ננסה.. אם לזה התכוונת זה לא הולך להיות פשוט אמרתי בקשר לניני ואיה כמובן, שהם עברו מגיל 10 ל-15, זה לא פשוט. ממש לא פשוט. אל תגידו שלא הזהרתי בקשר ללא פשוט, עמוס הזהיר אותם. (הוא הזהיר אותם? אני לא ממש זוכרת חח) יש דברים שאתם לא יודעים אני חושבת שזה מדבר על זה שאף אחד לא ידע שאיה וניני זה מאיה ויונתן.. זה לא הולך להיות משחק ילדים זה לא משחק, זה מציאות. (וניני אוהב משחקים
חח סתם לא קשור) ברגע אחד החופש מגיע ברגע אחד הם הפכו להיות גדולים, ועצמאיים, חופש..בלי הורים בבית והכל.. ואין זמן לעצור, אין זמן להרגיע מה יש להסביר פה? החיים לפעמים מפחידים מפחיד. נורא מפחיד. כמה קל לשכוח שאתם ילדים הם גדולים עכשיו, הם כבר לא זוכרים בגלל שהם בני 10 ומתנהגים כמו בני 15 לכל דבר! אז עוצמים עיניים, נותנים ידיים וקופצים ישר למים נראה לי שהשורה הזו מראה על ההתמודדות שלהם עם המציאות... משהו כזה. חח הבוקר קמנו לעולם אחר בבוקר אחד הם קמו לעולם אחר, של ילדים בני 15 מה שהיה כבר לא יהיה יותר הם כבר לא יחזרו לגיל 10 וגם אם זה רק שנינו מול כל העולם איה וניני, מול כולם.. כי הם לבד בתכלס, לפחות בהתחלה.. אין מצב שנוותר ובלילה כמה שבכינו על כל מה שעוד לא עשינו הם בוכים (מסכנים :'() על מה שהם לא הספיקו לעשות בשנים שהם החסירו חיבוק אחד שלא יחזור חיבוק מאבא? וזהו, לא מביטים לאחור טוב, מורה לספרות אנלא אהיה.
אבל ניסיתי נו..חחח אגב, חן, מה זה הSMS ההזוי הזה ששלחת לי? :|

למעלה