מול ים

מרישה

New member
מול ים

שלום. מתלבטת אם לחגוג את יום הולדתו של בן זוגי במול ים. שמעתי הרבה אנשים אומרים שזה כבר לא כמו פעם... אשמח לשמוע את דעתכם תודה

ננה f

New member
הייתם פעם?

כי אם לא, זו עדיין המסעדה הפותחת או לפחות בחמישי הפותחת. משעמם(לא מתחדש כמו כל טרנד עם הרוח) או לא, לא תמצאי הרבה מסעדות ברמה הזו בארצנו הקטנטונת. לכו ותהנו. עדיף ומשתלם ביותר במסגרות העיסקית (שימי לב לשעות).

מרישה

New member
לא היייתי

רק דיברתי עם אנשים שנשמעו קצת מאוכזבים. נלך(כנרא) ביום שישי.יש המלצות למנות?

lady_anne

New member
מצטרפת לדעות החיוביות

ייחודה של מול ים ביבוא הישיר והבלתי מתפשר של פירות וחיות ים למיניהן ולכן כדאי להתמקד לדעתי בלובסטרים (אם אתם לא מאלה שמרחמים על החיות האומללות האלו) ובאויסטרים. גם הקינוחים במסעדה הזו מעולים ורצוי לא לדלג עליהם. מבחינת המחיר, כפי שציינה ננה אכן העסקיות שלהם הן מהשוות בעיר. מזל טוב.

דווקא הלובסטר היה המנה הכי פחות

טעימה ממה שאני ניסיתי.. וגם בהתייעצות המקדימה שלי כאן - לא ממש המליצו על הלובסטר..

lady_anne

New member
גילוי נאות: את הלובסטרים לא דגמתי

בגלל איזה שהוא עיקרון שאני דבקה בו כבר שנים, אבל כל מה שאכלתי שם היה לא פחות ממושלם (ובייחוד מרק הסרטנים המוקצף).

ננה f

New member
הנה החתך של הביקורות על מול ים

גם שלי, לפני יותר מדי מזמן, ...ולא היה משעמם,ב-כ-ל-ל. החתך מדבר בעד עצמו לדעתי. מול ים

prizman

New member
חתך מעניין למדי

במיוחד כאשר אני נותן את הדעת לעובדה שבתקופה האמורה אני כתבתי שתי ביקורות על המסעדה באחד הפורומים המסוקרים ע"י אתר מטעמים ושתיהן לא מופיעות בחתך הנ"ל. למען הפרוטוקול תמצית הביקורות: האוכל טוב מאוד ברובו, התימחור גבוה מדי, הלובסטר אכן יבשושי משהו ובלתי מומלץ.

Nרב

New member
תשלח להם מייל

או מסר לניק "מטעמים" והם ייתקנו את העוול....

גסטרו

New member
בחפוש במנוע של אורט לא מצאתי בקורת

שלך. בתפוז אני אפילו לא מנסה את המנוע. אתה בטוח שכתבת ?

מטעמים

New member
הביקורת היחידה שמצאתי במערכת

היא הביקורת שלך באורט מ 22/04/2000. לא ראיתי ביקורת אחרת. אנא עדכן אותי אם יש ביקורת נוספת. RotemAR

prizman

New member
זו לא אשמתך

ואם התפרש כאילו אני תוקף את "טעמים" במגמתיות לא זו הייתה הכוונה. בחיפוש קליל מצאתי משהו שקשה להגדיר אותו כביקורת אך בהחלט משקף את דעתי לגבי המקום (ולגבי שרות אורט במקביל ובזמנו)

מטעמים

New member
זה בסדר, לא ראיתי את זה כמתקפה

על "טעמים" (
חוץ מזה שאני מ"מטעמים" ולא מ"טעמים"). בהתחשב בנפח המידע שנצבר במערכת, יתכן ויפלו טעויות. המידע עודכן למערכת. גלישה נעימה. RotemAR

למעלה