מול ים-ביקורת

טל 300

New member
מול ים-ביקורת

אני קוראת אדוקה של הפורום ופעם אפילו כתבתי ביקורת על כרמלה בנחלה. אתמול היינו במול ים לחגוג ארוע. המסעדה עצמה-מאוד מאכזב מבפנים, לא מושקע במיוחד, לא אלגנטי. כיסאות נוחים-אבל מקש? שרותים נקיים אבל אין הפרדה בין נשים וגברים קצת הפריע לי. הזמנו שולחן לפני 4 ימים. כהגענו רצו להושיב אותנו (זוג) ממש בכניסה בין הכניסה לשרותים לדלת כניסה. לא הסכמנו לשבת שם. אחרי 5 דקות של בדיקת שולחנות הסכימו שנשב בפנים. אם לא היו מוכנים היינו עוזבים (עד כדי כך המיקום היה גרוע). המלצרים-חביבים מאוד, המון ידע על המנות והרכבן. אין תפריט טעימות (כבר הרבה זמן לפי דברי המלצר). פתחנו בשתי כוסות שמפניה.(70 ש"ח) הלחם-סתם!!!!!!! ממש מאכזב. החמאה בשום נהדרת. מנה ראשונה-אני שרימפס על חציל בגריל+קונפי עגבניות + סלט-מעולה, שרימפסים טריים מאוד עסיסיים. מאוד נהניתי. (מחיר =85 ש"ח). בן זוגי לקח סקאלופ במרק פרמזן אבוקדו ובייקון גם מנה נהדרת =85 ש"ח. לבניים קיבלנו קפוצינו סרטנים +שרימפ טעים ביותר!!! עיקריות-לקחתי מנת טעימות ים שכלל לובסטר שרימפס ליגונסטינים סקאלופ מעולה!!!!!!! המנה הייתה מעוצבת מקסים, כל סוג פירות ים הגיע על תוספת אחרת , פירה מהמם בריוש עם בצל מטוגן, טפאנד זיתים לפת. המנה היתה מהממת. לא קטנה בכלל אמנפם יקרה 180 ש"ח אבל-מנת פירות ים הכי טובה שאכלתי עד כה בארץ. פשוט מושלם. בנזוגי לקח מנת שרימס על ארטישוק-גם מנה מעוצבת נהדר , וטעימה מאוד ,לא מיוחדת ממש 175 ש"ח קצת מוגזם. לקחנו גם חצי בקבוק יין גווירצטרמיר טרימבך .קצת מתקתק לטעמנו. 60 ש"ח. קינוחים : אני לקחתי מקרון שוקולד וחלבה -50 ש,ח, טעים מאוד יפה מאוד לעין אבל לא ממש מיוחד. בנזוגי לקח אפריקוט מסקרפונה עם קדאיף ופיסטוקים-מהמם! פשוט טעים השילוב של כל הטעמים קל מאוד ומתוק במידה. גם 50 ש"ח. בנוסף שני בקבוקי מים מינרלים ואספרסו. סה"כ החשבון לפני שרות 828 ש"ח. לסיכום- אוכל מעולה, מוקפד, איכותי, אבל-לא תמיד שווה את המחיר. המסעדה עצמה לא מספיק מיוחדת בשביל להצדיק כזה מחיר . הייתי מצפה לחלל יותר מעוצב ומיוחד. הרי גם זה חלק מהחוויה. השרות מעולה, לא סנובי ,המון ידע, יודעים מתי לבוא ומתי להרפות. נחזור שוב-לא נראה לי בכל זאת המחיר..... היה שווה-בהחלט!

פינליש

New member
יא רבי איזה מחיר !!!!!!

סליחה כן?! ואוו !! עם טיפ וכאלה למעלה מ - 900 ש"ח.... פחחחח. מצד שני אולי כי אני לא אוהבת דגים. כשגידי למשל תאר את הארוחה בארטישוק לא נכנסתי לשוק. המחיר היה נשמע לי הולם. במקרה הזה....פוף נשמע לי יקר אש. אבל: הפלאת לכתוב ביקורת. מאוד נהנתי מתיאור האווירה והמנות. מקווה שתכתבי כאן קצת יותר
תודה.

עם כל הכבוד לאוכל, אני ממש חושבת

שזו חוצפה של מחירים! אפילו יועזר לא מגיע לרמות כאלה! הם לא יזכו לראות את זיו פני, אלא, אם משהו יזמין אותי...
בכל אופן, תודה רבה על הביקורת היפה

פינליש

New member
אמא של ../images/Emo8.gif

אפשר להזמין אותך לאיזה פלאפל וטרופית בעיר בתולי ?

lindor

New member
אל תשכחי שחומרי הגלם בהם נעשה שימוש

במסעדה זו יקרים ביותר ולכן המחירים המוגבהים...

meravbr

New member
יופי של ביקורת, וכמו שאמרו לפני -

יקר בטירוף!!! שילמנו פחות בארקדיה בירושלים! לא יאמן! אני אלך לשם רק בעיסקית.

SigurRos

New member
לא ציפיתם שלא אגיב,אה?

או.קיי, אז אני מבין שלבעלים והשף יש מגלומניזם ממאיר,אצבעות מזהב והבל פה בריח לוונדר,אחרת,עם כל הרצון והסימפטיה,מאיפה הם בדיוק מ-פ-ל-י-צ-י-ם את המחירים הללו? גם משם יוצאות להם תרועות בריח מנטה בצוותא חדא?! ר-א-ב-א-ק והנה,כתמול שלשום,אני שב ומתרעם{בחיוך,כמובן-לכל הלחוצים שביננו} על שיטת התימחור הפסיכוטית.ופסיכוטית למה ? הרי ברור,שהרי בוחן המציאות שלהם לקוי ומנותק מבסיס הקוגניציה האינטראקטיבי.לכן,להלן הטיפול המומלץ: 2 כדורי ריספרדל בקר וערב + 3 כדורי אולנזפין על בטן מלאה. בנוסף-אני ממליץ לבעלים אשפוז בהוסטל למשך חודש ימים או לחילופין עד לבוחן מציאות תקין,המוקדם מבין השניים. חשוב לציין-ה-issue כאן אינו יכולת כלכלית כן או לא{מבחינתי}.זה ענין עקרוני!!!! תימחור אמור להשיא רווחים אך לא לעשוק בחיוך ממזרי.ו"מול ים" עם חיוך מתוק ושזור בשיני זהב,או שמא אומר משובץ בפלטינה,עושקת בפלצנות מהפנטת וצועדת כל הדרך אל הבנק.ושאף אחד!!!,בבקשה,לא יאמר לי שיבוא הלובסטרים מנורמנדי והלינגוויסטינים מסקוטלנד מטביעים את המסעדה בהוצאות והמחירים הנקובים מציפים אותם בסה"כ עם הראש מעל פני המים,כי אני אצחק.במקרה,ממש במקרה,לא עשו אותי באצבע.{אלא חסידה הביאה אותי לעולם...} סיונארה

גידי42

New member
סיגור ידידי

לא שיש לי כוונה לסנגר על מסעדה זו או אחרת ובטח שגם אני לא אוהב לשלם מחירים כאלה עבור ארוחות אבל נפגש כאשר תסיים את חוק לימודך ותתחיל לעסוק במיקצוע הנחשק... ואז אני ארה לך כמה שילמתי רק לאחרונה בגין חוזה קטן ופשוט. גם שכ"ט של עורכי הדין הוא בדיוק מה שנקרא "תימחור שפוי" וזה אחרי שאני כבר לוקח בחשבון את משך ועלות ההשקעה בלימודים וכו' אז תחסוך את זה ממני. כמו בכל תחום על איכות משלמים!

B r u l e

New member
אוי מול ים מול ים

אני חייב להיות שם בהזדמנות מיוחדת, אולי לחגוג זכייה במשהו. והמחירים מצדיקים את האיכות יוצאת הדופן והנדירה של האוכל. לא מסכים איתך סיגור. המסעדה לא זקוקה לעיצוב יוצא דופן, האוכל מדבר בזכות עצמו. בן זוגי אמר שזאת היתה חוויה מדהימה שם.

כל הכבוד על התימחור!!

המחירים האסטרונומיים האלה קיימים רק בגלל שיש מי שמוכן לשלם אותם והרבה כאלה. ואם יש, אין סיבה שלא ידרשו גם יותר מזה. ברגע שלא יסכימו לשלם ברור שלא תהיה ברירה אלא להוריד מחירים או לסגור כמו שעשו קרן, תפוח זהב ועוד רבים. אי אפשר להתרעם על מחירים וגם להמשיך לסעוד במקומות כאלה. סתירה לוגית.

liti

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

זה החוק הידוע של איך מתמחרים מוצר- לפי המקסימום שאנשים מוכנים לשלם...

B r u l e

New member
המחירים מסננים גם את האוכלוסיה

ובשביל הדבר הקטן שעושה את האוכל למעולה אין סיבה לא לשלם המון.

ואני שואל למה?למה?

למה בארצנו אני צריך לשלם כל כך הרבה בשביל להנות מארוחת דגים ופירות ים? לדוגמא,בעיר מודנה באיטליה. ארוחה לזוג שכללה למנה ראשונה ריזוטו ובייבי שרימפ(ויש שרימפ בכל ביס)מנה נדיבה מאד שבארץ הייתה מוגשת כעקרית ולוזגתי סקאלופים מעולים(גם מנה מאד מאד נדיבה). עיקרית בשבילי מיקס גריל של פירות ים ודגים(עניין של שנתיים אז אני לא זוכר בדיוק מה היה במנה) מדהים ולוזגתי לברק. שני קינוחים,בקבוק של יין הבית,שני קפה ומים מינרלים. וכל זה בכמה? 150 ש"ח!!! לשנינו!!! אז למה?

Amoureuse

New member
לפני שנתיים באיטליה?

אז היום זה בטח עולה כפול. לא הייתי במול ים, אבל נראה לי שהיא באמת דרגה אחרת, וצריך להשוות אותה למסעדות המדורגות גבוה במישלין וחבריו. אתה בטוח שהארוחה באיטליה היתה כזו? כי גם בארץ אפשר להנות מאד מפירות ים ודגים במסעדות הרבה יותר זולות.

לא אני לא מדבר על ארוחות עסקיות

בכוכב ים לדוגמא. אלא על ארוחה מאד מאד מאד ברמה. וכפול?אולי בגלל היורו המחיר יעלה אבל לא מאמין שלכפול.

Arfilit

New member
תעשו מה שאני עשיתי -

ותדאגו להיות מוזמנים לשם... (ועוד על חשבון הבוס שלי - ממש מצווה!)

SigurRos

New member
../images/Emo12.gif ??

רגע היסטורי ממש. אני מבין שניצחתם בתיק ממש היסטרי..

Arfilit

New member
לגמרי!

תביעה של מאות אלפים נגמרה באפס תשלום (מן הסתם - אנחנו היינו הנתבעים...). וחוץ מזה - הבוס אוהב אוכל טוב...

למעלה