מול המראה

מול המראה ../images/Emo152.gif

בואו נעשה תרגילון קטנטן- תעמדו מול המראה ותבחנו את עצמכן, ואחרי מחשבה קלה תחזרו לפה, ותכתבו: 3 דברים שאתן אוהבות בעצמכן ו-3 דברים שאתן הייתן רוצות לשנות בעצמכן- במראה, באופי, בהתנהגות- מה שעולה ברוחכן
לדעתי, זה תרגיל מעניין, אני אישית עושה אותו מאז שהתחלתי ללכת לפסיכולוגית לפני כל פגישה, לראות אם משהו השתנה כי בעבר היו הרבה דברים ששנאתי בעצמי ולאט לאט אני רואה גם את האור אצלי ולא רק את החושך- מה שטוב ולא רק מה שרע.

שירה1973

New member
מול המראה או המראה הפנימית ?

מלאכי, אחלה תרגיל שבעולם אבל אני חייבת לשאול מדוע דווקא לעמוד מול המראה לצורך כך. המראה משקפת לנו אך ורק את החזות החיצונית, ואני מניחה שלא לכך התכוון המשורר בתרגיל... (או לא ר ק לכך), אז אני מנחשת שההתבוננות הדרושה לצורך התשובה היא דווקא יותר התבוננות פנימית אל תוכנו... לא ? על כל פנים - 3 דברים שאני אוהבת: חוש הומור רגישות לסביבה אינטלקט 3 דברים שהייתי משנה (מתוך ה-300 כמובן): מזג חם חוסר בטחון בעיה בריאותית מסויימת ממנה אני סובלת

דווקא מול המראה-

כי אני אישית כשמסתכלת על עצמי במראה, במיוחד אחרי אמבטיה, אני מגלה דברים גם בפנים ולא רק בחוץ- לפעמים המראה שמשקפת את החיצונית, משקפת גם מעבר- במחשבות שלנו, בתהיות שלנו.

שירה1973

New member
כנראה שזה באמת מאד אישי

אני אישית, אם אני מסתכלת במראה ומתמקדת בחיצוני (שהוא חשוב כשלעצמו) - זה רק מרחיק אותי מההתבוננות פנימה.

המונשרי

New member
"כשאני לבד עם עצמי עומד מול הראי".

3 דברים שאני אוהבת פנימיים / חיצוניים פנימיים - את האנושיות יכולת ההעמקה חוש ההומור חיצוניים -את החיוך גומות החן כפות הידיים 3 דברים שהייתי משנה פנימיים - את הרגישות את חוסר הסבלנות ( כשהפואנטה כבר מובנת) ראיה צינית חיצוניים. לא הייתי מתנגדת להוריד אי אילו קילוגרמים. הייתי מוסיפה 10 סמ' לגובה . מצרה את המותן למה שהייתה פעם...

hayapollak

New member
תרגיל חושפני

אני אוהבת שיש לי *אינטילגנציה רגשית,אמפטיה ונתינה. *אופטימיות *כח רצון רוצה לשנות - *להיות עם עור של פיל (להעלב פחות) *להיות בעלת יכולת גדולה יותר לפשרות *להיות בעלת תארים אקדמאיים. וכן - לרזות ולהשאר במשקל טוב.

בזמנו ביליתי המון מול המראה

כדי לראות, להתבונן לעומק, לדבר ולהפנים. אחד התהליכים החשובים ביותר שעברתי בשינוי ובצמיחה האישית שלי - להסתכל על עצמי במראה ולאהוב את מה שאני רואה - מבחוץ ומבפנים. 3 דברים שאני אוהבת בי: הנשיות גומות החן העיניים מה הייתי רוצה לשנות: את אותה תופעה גנטית שאני סוחבת איתי רגשנות יתר שק הדמעות

תרגיל מצויין

נתקעתי בשאלה מה אני אוהבת בעצמי. אפשר לרשום רק מה אני לא אוהבת בעצמי?
טוב זה לא היום שלי...

מממאיה35

New member
יש פעמים שאני שונאת

להסתכל על עצמי במראה, ממש שונאת.. ויש פעמים שפתאום אני מגלה את הנשיות שבי, את הסקסיות שבי, ואת זה שאני נראית טוב לפחות לדעתי.. אני כותבת בלי להסתכל במראה, כי אם אסתכל אראה עיניים טרוטות ועייפות (שק דמעות?). אז בכל מקרה - 3 דברים שאני אוהבת:
שאני מאוד מחוברת לעצמי, להרגשות שלי, למי שאני ולמה שאני. חושבת שמכירה את עצמי מאוד מאוד טוב.
השיער שלי, בייחוד עם הוא מסתדר לי אחלה.
עיניים. 3 דברים לשנות:
צורה חיצונית של רגליים ומטה
קצת יותר סבלנות (בייחוד לכאלה שיש לי כלפיהם פתיל קצר).
להוריד תבטן (אבל אני עובדת על זה
)

גילור

New member
מול המראה הפנימית שלי../images/Emo42.gif

3 דברים שאני אוהבת בעצמי: היופי שלי (החיצוני)- הפנים האינטילגינציה וההבנה החדה שלי היכולת שלי "לקרוא" אנשים 3 דברים שהייתי רוצה לשנות: רגישות היתר ושק הדמעות המפותח מדי האימפולסיביות שלי לרדת במשקל ולחזור לגוף שהיה לי בגיל 12 (רק עם הציצים
)

למעלה