מול המחשב

eliela

New member
מול המחשב

מול המחשב אני חוזרת לחיות מתוך מוות רוחני ברור וכאן אני נפגשת עם חברים הבאים לבקר ושאני מבקרת אצלם וכאן איני לבד. מול המחשב אני מבקרת במקומות נידחים. בנופים ובתרבויות שונות מכירה אנשים מארצות שונות מבקשת מהם שיפרטו לי את הסביבה הקרובה אליהם מול המחשב אני קוראת עיתון כי בנייר מו מודפסות החדשות, המאמרים והשירים טמונה האכזבה שלי בחלקה כי בחיים שם במקום מושבי אני חייה במוות.

אליאלהההההההה

אהלן יקירה; טוב אשני רואה אותך כאן. נעלמת לי לא יודעת איך למצוא אותך. בעצם...... יש לאשה-ילדה את הטלפון שלך?????? חייבת לדבר איתך כאן שם ובכל מקום. אולי הלילה בחדר. 007 - ליהי

לליהי !!!

אם תרצי את נוסחת הקסמים להגיע אליה------יכולה לפנות גם אליי... אני מנוע מלפנות אליה אף כי כתיבתה מעוררת דאגות בליבי....והיה רצוי שאכן תתקשרי אליה!!

אפרת.א

New member
יקירה....

במקום את יושבת לך שם - כל כך זר ומוזר...כל כך לא את. בקרוב מאד יקירה - נשנה את הסטטוס הזה - את ואני!! אוהבת אותך - איריס.

eliela

New member
לכל הדואגים

בלילות, שעות בהן הדאגות צצות כששקט מסביב סוף סוף נותנת ל``אני`` לרגשות שבי, לצוץ עם דרור. אני בסדר, תודה לדואגים, המקום בו אני המקום בו ה``כאן`` מתבלבל נכון, אפרת, הוא זר וכל כל לא אני... אולי המיים קרים מדי ``שם`` כדי לקפוץ ואולי הארבע קירות מגינים מהזאבים הטורפים שאני כבר לא יודעת איפה טורפים יותר שם או כאן מי הזאבים... אבל שוב אני בסדר אין מה לדאוג שוב תודה שכאן החברים שלי החיים שלי באהבה גלית

טוליפ.

New member
בבדידותך...

בבדידותך המחשב כמו חבר, משאב לצפיות מוקד לאשליות.. עינייך במסך רואות,ולא רואות הן ריצודי האור הם רק מקסם תמונות.. צאי לחיים, עזבי הכל, ימים שלא חיית חלפו,אבדו אתמול כה חיונית את, חמה,מלאת חיים המוות יחכה לא לך הוא, לך החיים...

למעלה