מולצים ליום 28.09.05

חשוב לכל אזרח/ית בעיקר לצעירים../images/Emo70.gif

שביתת שבת ליד משרד האוצר נגד דו``ח לרון נמשכת זה 18 יום! ואתם הציבור שהדו"ח יפגע בו ללא רחם יושבים בשקט????? בס"ד 21.09.05 לכבוד כבוד נשיא המדינה מר משה קצב בית הנשיא ירושלים כבוד הנשיא, בוודאי לא נעלמה מעיניך העובדה, שמזה כשבועיים מתקיימת שביתת שבת, של ציבור הנכים הכלליים, ברחבת החנייה של משרד האוצר, משרדי הביטוח הלאומי ואחרים. שביתה זו מטרתה העיקרית היא להביא לפתרון את מצוקת הנכים הכלליים, ולהביא לידיעת הציבור כי מצבם של הנכים בארץ הולך ומחמיר. בשנים האחרונות הורע מצבנו במספר תחומים, עד כדי סכנת נפשות. - כתוצאה מעליית יוקר המחיה, מחירי הדלקים, מצרכי היסוד, תרופות, טיפולים ושאר מרכיבים, מוצאים עצמם נכים רבים במצוקה קשה עד כדי חרפת רעב. - גמלאות הנכות, הניידות והשירותים המיוחדים, שהוקפאו במסגרת חוק ההסדרים, לא עודכנו למעלה מארבע שנים ויותר, כאשר הקצבאות הוצמדו למדד,, שהינו שלילי. - למרות שהתמנתה וועדה (וועדת לרון), שיעודה היה לדון ולשקול כיצד להיטיב עם ציבור הנכים. פורסמו מסקנותיה ונמצאו ע"י ציבור הנכים ואנשי אקדמיה מקצועיים כפוגעות, מרעות ומסוכנות. ציבור גדול של נכים מקים קול זעקה וקורא לכבוד הנשיא להפעיל את סמכותו, ולהטיל את כובד משקלו, מתוך שיקולים הומאניים ומוסריים לטובת ציבור נזקק זה. קיימת הסכמה כללית שיש לנתק את הקשר ההיסטורי בין הזכות החוקית לקבלת גמלאות לבין השתכרות בעבודה. אולם קיימת מחלוקת בין ציבור הנכים ובין המוסדות לגבי דרך היישום המעשי של ניתוק הקשר. אנו מבקשים מכבודו לקבל אותנו לשיחה דחופה בנושאים כאובים אלה, כדי לקבל את עזרתך בפתרון מהיר וצודק. בכבוד רב ועד פעולה למען הנכים. שמחה בניטה יהודה דורון חיים רייזלר קובי כהן יו"ר עמותת מזור חבר הנהלת ארגון הגג יו"ר עמותת קר"ן דובר וועד הפעולה של ארגוני הנכים כדי שתבינו טוב יותר, מצורף הסבר על הנזק שיביא דו"ח זה. ומדוע ציבור הנכים יוצא למאבק למען עתידו נוכח הגזרות הצפויות. פורום זכויות ומוגבלות (נכים)286 בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=286

deena

New member
הפחד, התפילה והרצון לתקווה...

ומחר כשאני לפני בדיקה, אני פוחדת, אני חוששת עוד לפני שקיבלתי את התוצאות, אני יודעת בנבכי נשמתי, עמוק בתודעה שלי ש: " מי שמנצח את הספק והפחד, מנצח את הכישלון", המוח שלי מבין שהספק והפחד מהווים מכשול, מכשול פסיכולוגי, אך הלב חושש, הוא פוחד פחד מוות. וזה משתק אותי אפילו במבוכה. אני לא מבקשת לעצמי רחמים, כי הם לא אלה שיתנו בי את האמונה והתיקווה שאבדו לי. מרגישה שהחיים שלי עומדים כבר חודשים ברמזור אדום, שממאן להתחלף ולהראות את הירוק. מרגישה שאיבדתי את המשקפיים הוורודים שלי לחיים, מאז שהתגלתה לה המחלה. רוצה לאהוב לחבק ולנשק, רוצה לרקוד ולשיר ולפזם, רוצה לרוץ, רוצה לצייר, רוצה לכתוב, רוצה לפסל, רוצה לשמוע, להריח, רוצה את הנוף והאוויר בחזרה. רוצה לראות את העולם יפה בחזרה. רוצה כל כך הרבה ובעיקר להיות בריאה. רוצה את הרצון עצמו.

מיקי ויהודית מ"רצים לדירה" מזמינים

את חברי הקומונה להשתתף בצילומים של תוכנית ההחזרה של אחד הזוגות למירוץ לדירה! אתם גם מוזמנים להצטרף עכשיו לקומונה הרשמית של מיקי ויהודית ולהתעדכן בזוג הכי מגניב- שרושם ומגיב כל יום בקומונה! http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=11403

למעלה