מולציישן

Walk Two Moons

New member
מולציישן

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): חג שמייח !

dulce406

New member
חג שמח אנשים:)

- שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה - שיר השבוע (כללי): התעוררי - בן סנוף - אלבום השבוע: Jagged Little Pill Acoustic של אלאניס מוריסט - ספר השבוע: משאלה אחת ימינה - אשכול נבו - מאכל השבוע: פיצה - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע:כולנו דפוקים מעצם היותנו בני אדם. - אתר השבוע:ישראבלוג - סרט \ סדרת השבוע: האמת בקושי יצא לי לראות טלוויזיה השבוע.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): תשוקה גדולה במסווה של רומנטיקה.. - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול, נסיעה למרכז עם כמה אנשים שאני אוהבת. - משהו שהרס את השבוע: ציוני חורף - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני וחברה שלי הולכות לנסות יוגה! חחD: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): בן סנוף:] [בעיקר - 'אם אשכחך ירושלים' ו'התעוררי' שלו.] ואלאניססססס המדהימה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לקרוא את 'משאלה אחת ימינה' של אשכול נבו [כבר המלצתי בספר, אבל שוב] אי אפשר להתנתק ממנו, ספר מעולה! :] חג שמח!!!

TEENAGER1

New member
יש לי יום יום חג../images/Emo79.gif

- שיר השבוע (של אביתר): לילה כיום יאיר - שיר השבוע (כללי): הדרכים הידועות - אלבום השבוע: חתונה לבנה, ממשיך לנסוע - ספר השבוע: הסיפור שאינו נגמר - מאכל השבוע: חמצים למיניהם - התחדשות השבוע: קצת בגדים ושרשראות - ציטוט השבוע: "בדיוק חשבתי להתקשר אלייך" "מה גרם לך לחשוב דבר כזה?!"
- אתר השבוע: youtube - סרט \ סדרת השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמו לתפוס גלים ביד, תמיד כמעט, תמיד כמעט.."
- אמוטיקון השבוע:
(אמוטיקון החיים, כנראה) - משהו שעשה לכם את השבוע: שהוא נגמר בעיקר. ושהבגרות במוזיקה הפתיעה לטובה. ושלא היה לחץ. ולשמוע את "לילה כיום יאיר" מההופעה - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי דברים שכמעט קרו - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעות
עבר יותר מדי זמן בלי - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאיר בנאי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): כשיש משהו קשה שצריך לעבור, פשוט לנשום נשימה עמוקה ולעשות את זה, בלי יותר מדי מחשבות של "מה יהיה". חג שמח ושבת שלום!

שנייה לפני כניסת שבת..

שיר השבוע (של אביתר): טיפה של אור (כן, כמו בערך 4 השבועות האחרונים...לא יכולה להתנתק מהשיר הזה!) שיר השבוע (כללי): you- switchfoot אלבום השבוע : הפסקול של שיקגו.. ספר השבוע: דמי מפתח/ יהלי סובול יואו איזה ספר טו-אוב! מאכל השבוע: פיצה התחדשות השבוע: בית נקי סופסוף!! ציטוט השבוע: -- משהו שעשה את השבוע: לצאת עם חברה כ"כ טובה שאני כ"כ אוהבת...ולאכול איתה שווארמה באיזה חומוסיה נידחת אחרי איזה שנה שלא נגעתי בדבר הזה... אבל מסתבר שזה הרבה יותר טעים ממה שחשבתי...:) משהו שהרס את השבוע: שדחיתי עד הרגע האחרון את כל הדברים החשובים שהיה לי להספיק לפני החג ואת רובם בכלל עדיין לא עשיתי...:( משהו שאתם מחכים לו: שהחג המגעיל הזה ייגמר כבר.. בלעעעע שונאת את פסח! המלצה על אמן: אני אמליץ על הרד הוט צ'ילי פפרס...הם מדהימים!! המלצה על משהו: לא לדחות דברים! חג שמח!!

Evi Virus

New member
בדיליי

- שיר השבוע (של אביתר): כ"כ הרבה - שיר השבוע (כללי): The Decemberists - Leslie Ann Levine Muse - Soldier's Poem Keren Ann - It's All A Lie/Lay Your Head Down והאמת שיש עוד המון, היה שבוע מגוון למדי מוזיקלית
- אלבום השבוע: לילה כיום יאיר! - ספר השבוע: מוזיקה שקולה
- מאכל השבוע: - - התחדשות השבוע: הופעה שלישית
- ציטוט השבוע: צריכים להיות המון, מההופעה למשל
"אני הולך ליהנות ואתם יכולים בינתיים... לחכות! *חיוך*" - אתר השבוע: נהפוך את האתר הזה למקום ונקרא לו לבונטין
- סרט \ סדרת השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אסור לך לחשוב כשאת כל כך עייפה" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה, ללא ספק. עשתה לי את השבוע ואת כל מה שאחריו
- משהו שהרס את השבוע: לא היה, היה שבוע כ"כ נהדר
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לים, אבל זה לא יקרה
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מיוז וקרן אן
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מוזיקה
חג שמייח ! גם לך!

Walk Two Moons

New member
מנעולים של דלתות מסתובבים, או זאת הרוח...

- שיר השבוע (של אביתר): שן לידי. - שיר השבוע (כללי): מאיר בנאי - אליה, רונה קינן - טיול בהיר - אלבום השבוע: האקוסטי של מאיר בנאי - ספר השבוע:ארבעה בתים וגעגוע (מאכזב יחסית לכל הטררם שעשו ממנו... זהו. ונקווה שזוהר לא תיקלע לפה במקרה
)
- מאכל השבוע:מצות בכל מיני וריאציות - התחדשות השבוע: חולצה - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: פייסבוק, שהואילו בטובם להחזיר אותי לאתר אחרי שגירשו אותי ממנו באכזריות - סרט \ סדרת השבוע: לא ראיתי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנא עארף - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של מאיר בנאי - משהו שהרס את השבוע: לא יודע משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש. ומתמטיקה
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): איזה מזל שלא חייבים
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאיר בנאי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תגוונו מדי פעם ותנסו להדגיש את ההמלצות שלכם ולא את השאלות. מובטחת לכם חוויה בלתי-נשכחת - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ועכשיו רוני תמליץ לכם: (היא מתעקשת) - שיר השבוע (של אביתר): דווקא בלילה נרדמתי עם אביתר, אבל לא שיר ספציפי, כל שירטיול. - שיר השבוע (כללי): זרעייייייייי קיץץץץץץץץץץץץץ (מאיר אריאל הי"ד...) - אלבום השבוע: אפרת גוש החדש [טוב כברלא כ"כ חדש..] - ספר השבוע: מוזיקת המקרה - פול אוסטר. - מאכל השבוע: מצה ברייט של הדרי - התחדשות השבוע: גלידה מגלידה באר שבע! אחד השאווים. - ציטוט השבוע: "חומוס אני אוהבת אותַך" - אתר השבוע: אם זה מקום ממש - אז באר שבע כ"כ [כי מאיימים עליי פה בסכין], אם אתר באינטרנט אז נראהלי שהיפופוטם. :) - סרט \ סדרת השבוע: אבודים, אני כולי מתגעגעת! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הלוואי והייתי עמוק..." [שלומי שבן המלך! - בכוונה לך חורי..] - אמוטיקון השבוע: מה זה אמוטיקון?!!? חונטוז!!!
- משהו שעשה לכם את השבוע: לראות את חורי המלך והדר המקסימה ובכלל להיות כאן בחברה טובה - משהו שהרס את השבוע: אם זה הרס את השבוע אז למה לדבר על זה? - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי אני בהצגה של אחי הגדול, הוא תפקיד ראשי ואני כולי בהתרגשות..
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אני לא במחשב שלי אז אין לי כאן תמונות. תדמיינו את הבית של הקוטג' :) - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מוווקי!! אל תכעסו על חורי שיש לו חברים ששומעים את מוקי, הוא לא בחר אותנו, משפחה לא בוחרים! וגם אם הוא היה רוצה לנתק איתי כל קשר הוא לא היה יכול בגלל שאניכזאת חמודה.. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תפוחי אדמה עם תבלינים שאתה לא באמת יודע מהם כי סבתא של הדר לא רשמה על השקית בהנחה שכולנו מרוקאים יודעי תבלינים.. ווי היה כיף! בא לי עוד פעם! [חורי משתגע כאן..]

למעלה