מנעולים של דלתות מסתובבים, או זאת הרוח...
- שיר השבוע (של אביתר):
שן לידי. - שיר השבוע (כללי):
מאיר בנאי - אליה, רונה קינן - טיול בהיר - אלבום השבוע:
האקוסטי של מאיר בנאי - ספר השבוע:
ארבעה בתים וגעגוע (מאכזב יחסית לכל הטררם שעשו ממנו... זהו. ונקווה שזוהר לא תיקלע לפה במקרה
) - מאכל השבוע:
מצות בכל מיני וריאציות - התחדשות השבוע:
חולצה - ציטוט השבוע: - אתר השבוע:
פייסבוק, שהואילו בטובם להחזיר אותי לאתר אחרי שגירשו אותי ממנו באכזריות - סרט \ סדרת השבוע:
לא ראיתי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
אנא עארף - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:
הופעה של מאיר בנאי - משהו שהרס את השבוע:
לא יודע משהו שאתם מחכים לו השבוע:
חופש. ומתמטיקה
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):
איזה מזל שלא חייבים
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):
מאיר בנאי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):
תגוונו מדי פעם ותנסו להדגיש את ההמלצות שלכם ולא את השאלות. מובטחת לכם חוויה בלתי-נשכחת - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ועכשיו רוני תמליץ לכם: (היא מתעקשת) - שיר השבוע (של אביתר): דווקא בלילה נרדמתי עם אביתר, אבל לא שיר ספציפי, כל שירטיול. - שיר השבוע (כללי): זרעייייייייי קיץץץץץץץץץץץץץ (מאיר אריאל הי"ד...) - אלבום השבוע: אפרת גוש החדש [טוב כברלא כ"כ חדש..] - ספר השבוע: מוזיקת המקרה - פול אוסטר. - מאכל השבוע: מצה ברייט של הדרי - התחדשות השבוע: גלידה מגלידה באר שבע! אחד השאווים. - ציטוט השבוע: "חומוס אני אוהבת אותַך" - אתר השבוע: אם זה מקום ממש - אז באר שבע כ"כ [כי מאיימים עליי פה בסכין], אם אתר באינטרנט אז נראהלי שהיפופוטם.

- סרט \ סדרת השבוע: אבודים, אני כולי מתגעגעת! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הלוואי והייתי עמוק..." [שלומי שבן המלך! - בכוונה לך חורי..] - אמוטיקון השבוע: מה זה אמוטיקון?!!? חונטוז!!!
- משהו שעשה לכם את השבוע: לראות את חורי המלך והדר המקסימה ובכלל להיות כאן בחברה טובה - משהו שהרס את השבוע: אם זה הרס את השבוע אז למה לדבר על זה? - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי אני בהצגה של אחי הגדול, הוא תפקיד ראשי ואני כולי בהתרגשות..
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אני לא במחשב שלי אז אין לי כאן תמונות. תדמיינו את הבית של הקוטג'

- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מוווקי!! אל תכעסו על חורי שיש לו חברים ששומעים את מוקי, הוא לא בחר אותנו, משפחה לא בוחרים! וגם אם הוא היה רוצה לנתק איתי כל קשר הוא לא היה יכול בגלל שאניכזאת חמודה.. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תפוחי אדמה עם תבלינים שאתה לא באמת יודע מהם כי סבתא של הדר לא רשמה על השקית בהנחה שכולנו מרוקאים יודעי תבלינים.. ווי היה כיף! בא לי עוד פעם! [חורי משתגע כאן..]