מולמצי השבוע..

N o l o g o

New member
מולמצי השבוע..../images/Emo11.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)
מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
מסר לאומה

hillaaa

New member
עונה עונה עונה עונה

שיר השבוע של ירמי - משהו חייב להשתנות שיר השבוע לא של ירמי - Simple Plan - Untitled תמונה שראיתי ברשת ואהבתי - לאזכורה לי כ"כ אחת כזו..=\ משהו שעשה לי את השבוע - שיחת נפש עם אחד הידידים שלי!! נסיך! משהו שהרס לי את השבוע - שניתקתי קשר עם מישהו וכואב לי... משהו שאני מחכה שיקרה - שייגמר המבחן במתמטיקה ויחזרו לי החיים!! מסר לאומה - I LOVE YOU ALL!!!

עונה.....

[אני קצת חדשדשה] מה שיר השבוע שלכם (של ירמי) הדפוק הזה...עושה לי טוב מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי) הימים שלנו-היהודים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין משו מיוחד.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- *** חייך אלי..הרבה סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו אמממ..אין משהו שהרס לכם את השבוע ראיתי את *** מחבק את *** משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע שאני אקבל תמבחן במתמטיקה..! מסר לאומה I LOVE ALL OF YOU

hodayoyo

New member
הממ../images/Emo60.gif

אני פשוט אכתוב לכם שיהיה לכם שבוע מצויןןן כי פשוט אין לי מה לענות על כל השאלות חח השבוע אני בחופש, תעשו שיהיה פה מעניין כדי שלא ישעמם לי

גלי 15

New member
התשובות שלי..

שיר השבוע של ירמי - הזונה והכלב שיר השבוע לא של ירמי - ליפול של היהודים תמונה שראיתי ברשת ואהבתי -אממ.. אין =\ משהו שעשה לי את השבוע -שסוף סוף דיברתי עם מישו שלא דיברתי איתו מלא זמן=) משהו שהרס לי את השבוע - שנדחה לי משהו שממש ציפיתי לו.. משהו שאני מחכה שיקרה - שהמבחן בצרפתית יגמר כבר! מסר לאומה - תחייכו זה תמיד עוזר =)

../images/Emo187.gif

משהו מיוחד מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)
טיפה טיפה של מירי מסקיה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - אה שמעתי היום דיסק מגניב של זמר שנקרא דידי שחר והוא די מגניב משהו שהרס לכם את השבוע
התפרק לנו הבית בפנימיה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
אני רואה אנשים שאני אוהבת ביום חמישי מסר לאומה
אם חכם סיני רוצה לדבר אתכם תברחו

בשבילך שיראל ../images/Emo140.gif

אני אשתנה מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)
בית הבובות-בית הבובות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
לא ברשת, אבל תמונה שידיד שלי צילם ושלח לי... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
לכו לת"א בשבת על החוף עם איזה משו קר לשתות וסיגריה ביד השנייה.....<ללא תל אביבניקים שבנינו> משהו שהרס לכם את השבוע
לא משנה... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
עוד שבת בת"א איתו מסר לאומה
שבוע טוב

עונה..

"הכל עצור" מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)
"פרח"- זבל ו"מכה אפורה"-מוניקה משהו אחד שעשה לכם את השבוע
ציונים : 96 בלשון, 90 אנגלית, 100 בערבית ועוד 97 בערבית .. קורה לי משהו.. אני לא מכירה את עצמי.. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
"משקאות חריפים" - שייגעצ משהו שהרס לכם את השבוע
המבחנים והבחנים שהיו לי- בכמויות.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
אממ... שהוא יגמר ?! מסר לאומה
bombing for peace is like fucking for virginity ..

עונה עונה נהנהנה

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי) - הזמן האבוד מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)- אחלום לנצח (מופע הארנבות של ד"ר קספר) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - לא זכור לי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ - סרט, אפקט הפרפר, אתמול ראיתי אותו כבר בפעם השלישית ואני נהנת ממנו כל פעם מחדש. זה סרט מעולה! משהו שהרס לכם את השבוע- נעם (אחותי הקטנה) קנתה ברבי ואני זו שצריכה להחליף לה בדגים S: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מכירה, מחר :) מסר לאומה- החיים יפים (הוו אבל ירמי יותר)

Perfect sense

New member
עונה../images/Emo13.gif

"הדפוק הזה"
מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)
אממ..פינק פלויד- Shine on you crazy diamond. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
הוספתי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
אין ממש משהו..סתם מין עצבות..חח.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
שהבצפר יפסיק להיות מחורבן. אבל זה כל שבוע מחכים. מסר לאומה
די לאלימות

N o l o g o

New member
חח אני מכירה את זה..

כלכך צחקתי כשראיתי את זה בפעם הראשונה.. ברוכה הבאה..

למעלה