מולטי שף

Paprrika

New member
חזה עוף דיאטטי, סטייק סלמון,ירקות

בסגנון אנטיפסטי,קציצות דיאט, מופלטה, לביבות גבינה-כשיש הרבה אנשים.. ופעם פעמיים- עוף +תפו"א -רך רך

Paprrika

New member
קציצות בלי שמן - לא טיגון ,אלה יותר

כמו צליה,אפשר לשמן מעט. אני מכסה את המולטישף ויוצאות אחלה קציצות,עסיסיות כמובן שלא דומה לקציצה מטוגנת בשמן עמוק...

yaelh8

New member
אפשר מתכון לקציצות דיאט?

בקשר להכנה, את פשוט מניחה אותם, סוגרת וסוגרת את המכסה? הם לא נשרפות?

Paprrika

New member
../images/Emo45.gif yaelh8 קציצות במולטישף

משמנת מעט מעט את התבנית,הן לא נשרפות,הופכת אותן פעם אחת,מקפידה שיהיה סגור עם מכסה וזהו יש וסת של חום/טמפ' אז על הבינוני. בפעם אחת איזה 40 קציצות והעיקר בלי טיגון ....שזה טעיםםם אבל מיותר לי.

wan

New member
מולטי שף אפשר המון - למשל לביבות

בחנוכה הכנתי לביבות . ולאטקס. אפשר פנקייק בלינצ'ס. פנקייק ענק... לאטקס ענק כמו שהכנתי בחנוכה. מופלטה ועוד המון דברים...שבטוח יזיכור החברה .. זה מה שעולה אצלי בשעה מאוחרת זו...אצלי..

פופקורן,גרעינים,אוכל סיני,לביבות,

מעורב ירושלמי,פנקייקס,בלינצ'ס פיתות עם כיס ועוד...

שמים חמאה \שמן ואת הגרגרים

סוגרים מכסה ויוצא פופקורן מדהים.על חום בינוני לא גבוה מדי.

../images/Emo92.gifהמלצה על מולטי שף

אבקש לקבל שם \תוצרת שמעודפת לאחר נסיון

פל

New member
ה כ ל ../images/Emo70.gif

קציצות מכל סוג לביבות לטקס מלוואח ( אפשר לשים שלושה ביחד ! וכמעט בלי שמן) שניצלים ללא פירורי לחם סטייקים - מכל הסוגים - בשר, הודו, עוף, אנטיפסטי קלייה של פלפלים, חצילים וכד' תבשילים שונים על בסיס תפוחי אדמה מוקפץ. חלקי עוף. משמש אותי כשילוב של סיר/מחבת. ישנם ימים שהוא פשוט נמצא קבוע על השיש. צריך להתרגל לעבוד איתו וזה ממש נוח - בלי כמעט שמן, תכולה גדולה - אפשר להכין ביחד כמעט 15 קציצות ! או 10 פלפלים, או 6-7 שניצלים - בצ'יק מוכנה ארוחת הצהריים ובלי לכלוך.

תודה רבה , איך קולים פלפלים בזה?

כמה שמן לשים? אם בכלל.... ושאלה הכי חשובה.... איך יודעים על איזה חום לעבוד?

קליית פלפלים במולטי שף...

אם את רוצה שזה יהיה קלוי ולא מטוגן אז אין צורך בשמן רק להניח את הפלפלים על המחבת על חום בינוני לא גבוה מדי.

פל

New member
אני דווקא מניחה על החום הגבוה ביותר

אצלי זה 190 מעלות. אחרת הפלפל מתבשל.

אבל אז נשארים משקעים שקשה לנקות

ניסיתי , אבל בחום הזה ללא מכסה זה עובד נפלא.

פל

New member
נכון, אבל משקעים נשארים גם כשאני

מכינה שניצלים או סטייק. אני מנקה עם סבון וסקוטש עדין ולא רק במטלית כמו שהם ממליצים. פעם, כשלא הצלחתי לנקות לטעמי הרתחתי בו מעט מים עם טבליה של המדיח ויצא - נקי נקי. בכל אופן אנסה בחום נמוך יותר כעצתך. אני פשוט חשבתי לדמות אש גלויה ולהשתמש בחום הגבוה ביותר ללא כסוי.

למעלה