מולטי-ורס

Guy Ben Assa

New member
מולטי-ורס

אהלן, לפני עשר שנים העניין בא לי יותר בקלות, וגם היה לי יותר זמן פנוי. הייתי בחופשה של שלושה שבועות ואחרי שבוע זכרתי בכל יום מספר חלומות. אחרי שבועיים למדתי להיות מודע לכך שאני עכשיו חולם, ובשבוע השלישי למדתי להוסיף צבעים, לעוף, לעבור דרך קירות, וכו' לאחרונה הנושא נוגע בי שוב. אני מעוניין לבדוק את נושא החלומות המשותפים. אני מעוניין לבקש בזמן שאני חולם לראות מה אדם אחר חולם, למשל מה החבר שלי שלומי חולם. כמובן שאני אבקש ממנו רשות, ואנחנו נלך לישון באותו זמן. אני מעוניין בעצם לבדוק האם אנחנו יכולים ליצור מרחב משותף של חלימה. משהו איי פעם חשב על זה? ניסה את זה? כיום לצערי אין לי חופש ואני לא יכול לקום באמצע הלילה. אני אומר לעצמי כבר במשך שבוע: "אני אזכור את החלומות שלי". אבל אחרי שבוע שבועיים יוצא לי לזכור חלומות רק ביום אחד. באיזה שיטה עלי להשתמש כדי לזכור חלומות?

silverhawk

New member
ברוך הבא לפורום

בנוגע לזכרון החלומות, אני מציע שתכתוב יומן חלומות בהתאם להוראות המופיעות בשאלות הנפוצות בעניין. סביר שתוך זמן קצר, יכולת זכרון החלומות שלך תשתפר פלאים. בנוגע לחלומות משותפים, היו הרבה דיונים כאן בנושא (גם לאחרונה, בעקבות הסרט Inception, המצוין). בקצרה, זה עניין של אמונה אישית. באופן אישי, אני לא מאמין בקיומם של חלומות משותפים - עולם החלום נוצר בתוך מוחו של האדם, ע"י תת-המודע שלו. אין כל קשר בין חלומו של אחד לאחר. עם זאת, כמובן שיהיו שיחלקו עלי ויגרסו אחרת. אתה מוזמן ללמוד מעט על הנושא ולהכריע כרצונך. בכל אופן, נשמח כמובן לשמוע מעט על חוויותיך בעולם החלומות הצלולים

Guy Ben Assa

New member
יומן חלומות

התחלתי לכתוב יומן חלומות מהתאריך 11.10.2010 לצערי הוא לא גדול. לצד המיטה שלי יש עט ונייר ומאוחר יותר אני מעתיק את הפרטים לפייסבוק: http://www.facebook.com/note.php?note_id=445843183206 היומן חלומות כשלעצמו לא מספיק לי, אני מעוניין להגיע למצב שאני זוכר יום יום את החלומות שלי. האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות?

זכרון חלומות

ברוך הבא השיטה המומלצת מכולם היא : כשאתה מתעורר-השאר בעיניים עצומות ובתנוחה בה התעוררת נסה לשאול את עצמך "מה חלמתי""מה החוויה האחרונה שחוויתי" ובדרך כלל זה יבוא אליך אני אישית מתמקדת ברגשות שיש לי ככשאני קמה בבוקר שמחה..עצב..פחד ומנסה לחשוב למה אני מרגישה כחה לי אישית קרו מקרים רבים שמראות/צלילים/מחשבות שעברו בראשי בשלב מוקדם של הבוקר עוררו בי משהוא לאט לאט למדדתי לקשר את זה עם חלומות טתמיד שמשהוא כזה מעורר בי משהוא-אני מתמקדת בו-ואז זה מגיע חלומות פז:)

makron2

New member
שלום...

ברוך הבא לפורום,בנוסף לכוונה טרם השינה לזכור חלומות אפשר גם להוסיף עוד קצת זמן שינה,זה ישפר את הסיכויים.

Guy Ben Assa

New member
מעוללללה!

וואי זה נשמע לי כל כך מדוייק ונכון! תודה על המידע היקר!

f i n i k s

New member
אני אישית

לא מאמין בקיום של חלימה משוטפת! אולי בעתיד שהיו מכונות שיעזרו לנו... הצליחו להוכיח פעם פעם שאנחנו משחררים קרני גאמה או בטא בזמן שינה כאשר בטא לא תחדור לאדם לצדך... מצד שני יש את גמא שיש בה כדי לחדור לחברך אבל תצתרך ליששון איתו מחובק וגם לדאוג שתהיו מחובקים עד למצב של שינה עמוקה בא אתם משחררים גמא! קשה לי להאמין שזה ילך לכם... אבל תאורטית זה הגיוני... המוכנות שעליהם דיברתי אולי יוכלו יום אחד לקבל קרינה בטא או גאמה ולחזק את השדר עד כדי שחברך יקבל ממנה מידע! וגם אז ישנם לא מעט בעיות... בכל אופן זה היה יכול להיות ממש כיף אפילו עד לרמה שאפשר היה לשחק משחקים יחד בחלום! יום טוב!

Guy Ben Assa

New member
קרניים

קרני בטא בעיקר משוחררות מכל מיני מרכזים במוח שלנו בזמן ערות מוחלטת. או במילים אחרות, הן כניראה פחות רלוונטיות לדיון הזה. למיטב הבנתי כשאנו חולמים חלק מהמרכזים במוח מייצרים גלי טטא שהם גלים הרבה יותר איטיים. מעניין מה יקרה אם נצליח להאט עוד יותר את פעילות מוחינו ולגרום ליותר מרכזים במוח לשדר גלי דלתא בזמן חלימה. באשר לסוגיות התת מודע, כלומר לאלה מביננו המאמינים שחלומות מתרחשים בתוך ראשינו בלבד בתת מודע. ישנן אנשים שמאמינים שחיבור קולקטיבי בין תתי מודע שונים אפשרי. אני אישית משתדל להיות פתוח לרעיונות שונים ואני מעוניין לבדוק את הנושא אבל הדרך עוד ארוכה ויש לי הרבה מה ללמוד:) בברכת, זמן זה לא כסף זמן זה אמנות

f i n i k s

New member
עכשיו תחשוב...

אנחנו ככל הניראה לא נצליח להאט את המח שלנו כי לא הצלחנו עד עכשיו ואם נצליח זה בטח תיהיה אומנות כזאת שמעטים יעשו! אנחנו צריכים מכונות שיעבדו לנו נתונים וימירו מידע רק כך נוכל לבצע את זה ברמה גבוהה מספיק כדי באמת להנות בלי מאמץ מוגזם! יש לך כסף או זמן (אומנות) להשקיעה?

למעלה