מולטי אפקט

zune

New member
מולטי אפקט

האם כדאי ללכת על POD - או שיש אלטרנטיבות טובו./זולות יותר. בדגש על כאלו עם שליטת מידי ואפשרות עריכת פטצ'ים במחשב. יאללה תשפכו כל מה שאתם יודעים ומכירים ...

eran377

New member
הפוד מעולה...

נחשב לאחד הפריאמפים המוצלחים להקלטות דיירקט, וגם מולטי אפקט מצוין. יש לו כמה גרסאות. ה-XT LIVE היא גרסא רצפתית (מולטי משולב עם פדאל שליטה). במקרים אחרים תצטרך לקנות פדאל שליטה במיוחד וזה יכול להוסיף הרבה למחיר, תלוי כמובן מה אתה קונה.

eran377

New member
יש המון...

השאלה מה בדיוק אתה מחפש וכמה אתה מוכן להשקיע...

zune

New member
מה אני מחפש ...

אני מחפש מולטי מתקדם ואיכותי - עם סימולציות מגברים+בוקסות, ואפקטים מגוונים ואיכותיים. פריסטים מוכנים טובים - וגם אפשרות עריכה כולל במחשב. וכמובן - שליטת MIDI - רצוי מתאים ל- FCB1010 שיש לי כבר. הכיוון הוא לקנות יד שניה - וככה לקבל מקסימום במחיר מינימום... קצת היסטוריה: 1. מהזומים למיניהם התייאשתי - איכות על הפנים. (מישהו רוצה לקנות ... יש לי שניים למכור) 2. קניתי מגבר Behringer Vampire LX112 עם סימולציות ומולטי מובנים - ויחסית לזומים - אני מאוד מרוצה. הבעייה היא שנמאס לי לסחוב אות ה-Vampire לכל חזרה. אז עלה בדעתי לרכוש את ה - V-Amp PRO שמכיל רק את הסימולציות והמולטי ללא המגבר. אז התחלתי לחפש ולהתעניין בכלל במה שיש בשוק - וניהיה לי קצת בלאגן בראש... קשה להחליט. מישהו הציע לי איזה Digitech עם קדם מנורות - אבל נראה לי שהיום כל העולם ואישתו הולך על סימולציות, ושפופרות זה כבר פאסה. בקיצור - אני צריך איזו רשימה סופית שאוכל לבחור - ואחר כך אחליט לפי התקציב שיהיה לי. (יתכן שאוכל למתוח אותו קצת).

doc monti

New member
יש פה מישהו שמוכר דיג'יטק 2120

תנסה אותו. שפורפרות זה ממש לא פאסה, רוב ההקלטות, שלא לדבר על הופעות חיות משתמשות בפרהאמפים עם שפורפורת ובוודאי גם במגברי כוח עם שפורפורת. גם בפרהאמפים למיקרופונים משתמשים בזה.

zune

New member
אבל הוא רוצה יותר יקר ממה שאפשר

לקנות פוד (גם מיד שניה) ... עכשיו אני צריך להחליט מה עדיף ...

matanbu

New member
יצא לי לשמוע את Vox ToneLab SE

והתלהבתי לאללה. תנסה.

למעלה