מולטי אפקט

Evil_Nookie

New member
מולטי אפקט

אהלן אני מנגן בערך שנה על חשמלית (Epiphone Les-Paul Standard עם מגבר Fender Frontman 25R) והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מולטי אפקט (כי זה נראה לי כמו רעיון טוב למתחיל שלא באמת יודע איזה אפקטים הוא רוצה...) ראיתי כמה בכ"ז בעיקר של ZOOM (אני יודע 505 זה חרא...) - אבל יש לי אפשרות להביא מארה"ב משהו בשבוע הבא... אני חושב להקצות 200$ לטובת העניין.. מישהו יכול להמליץ על מולטי שבאמת ישתלם לקנות שם?

o r e n j

New member
יש לי ולעוד כמה חברים שלי את הzoom g2.1u

ואני מרוצה ממנו יש בו 40 אפקטים בנויים מהחברה ועוד 40 לאפקטים שאתה בונה ויש באפקט משהו כמו 40 מקצבים שונים באיזה מהירות שאתה רוצה ויש לך פדאל וווא ווא או לווליום או להרבה מאוד דברים אחרים המכשיר עולה 790 שקל בכלי זמר ואתה מקבל איתו תוכנה למחשב שאתה יכול לערוך איתה ולהקליט את השירים שאתה מנגן אבל החיסרון היחידי שלו הוא שאחרי שנה אולי קצת פחות אולי יותר הוא קצת נדפק אז הוא לא עובד חלק אבל יש אחריות לשנה אז לא משלמים על טיפול ואחרי שנגמרה האחריות אז הטיפול עולה כ140 ש''ח אבל בס''כ הוא בן זונה של מכשיר ואני מאוד מרוצה ממנו.. מקווה שעזרתי...

amit190

New member
יש לי אותו ציוד כמוך פחות או יותר

עם ה707 ואני לא מרוצה ממנו בדקתי digitech ב1200 שקל לא יודע איזה דגם בדיוק וממש אהבתי

Virons

New member
אותו הדבר כמוך רק שיש לי פנדר סטראט ..

אממ לי יש את ה Zoom g7 שינה את הסאונד שלי לגמרי אני מת עליו .. התוספת של נורה ממש עזרה אבל הוא עולה 1600 שקל ...

למעלה