מולה ביץ´

shira245

New member
מולה ביץ´

הישרדות לילדים אמריקנים מפונקים. ת´כלס יש איזה 12 איש שמחולקים לזוגות-בן ובת. יש משימה ומי שמנצח מקבל יותר מתנות לקוהנה הגדולה.. האחרון מתנה אחת. בסוף מכניסים את כל המתנות והקוהנה הגדולה(מין פסל עלוב) פולטת מתנות שונות. נגיד יש 5 זוגות אז היא תפלוט 4 מתנות של זוגות שונים. חוצמזה? המנחה הוא חיקוי עלוב(ובלונדיני) של ג´ף. הבנות הם רובן אממריקניות מטומטמות כנ"ל הבנים. יצא לי לראות פרק אחד בו הייתה משימה לשוט בספינה עם אגוזי קוקוס ו4 זוגות ניסו להכשיל זוג אחד דווקא ושמו להם את כל האגוזי קוקוס. משהו כזה.בסוף היו הרבה דמעות ודרמה אמריקקית שגרמו לי לרצות להקיא. הבנות"לא ידעתי על זה" "או מי גש" "אני לא יעשה את זה שוב" והבנים "מצטערים" גרמו לי להקיא שוב. ואם מישהו רוצה לראות בכל זאת(זה עדיין די משעשע) זה בFOX KIDS כל יום ראשון(ולא אני לא צופה בשעות הפנאי שלי פוקס קידס פשוט אני עושה בייביסיטר כל יום עד הצהריים על איזה ילד מצוקמק שמכריח אותי לראות אקס מן ודיגימון ומולה ביץ)

Gal6

New member
אויש...זה נורא!!

איך הם בכו...זה היה כל כך מגוחך, והילד הקטן הזה, איזה דרמה היתה, נכנס לו קרם שיזוף לעין!! מישהו רואה בוט קאמפ?? זה כזה יפה...

Tabasco

New member
בוט קאמפ? ../images/Emo108.gif

זה ישן! כבר הריצו את זה פעם בAXN. אבל זה ע-נ-ק-! זה פשוט מצויין! ממש אהבתי את זה!

wee man

New member
אוי, בוט קמפ היה פצצה!!

חרשו עליו פעמיים באיי אקס אן, אבל היה מעולה!! זה כזה שווה שאחרי שמעיפים אותך אתה יכול לבחור את מי להעיף! ככה אתה חייב להסתדר עם כולם, כי אם אתה לא מסתדר אם מישהו והוא עף אז כנראה גם אתה תעוף. בכלל היה שווה. ואיך בפרק האחרון ההוא נדפק (ברח לי השם שלו) הוא ניצח ב 6 מתוך 7 דברים אבל כל האנשים הצביעו לה (גם השם שלה ברח לי) אפילו אלה שהיו חברים שלו שם והוא היה בטוח שיצביעו לו לא הצביעו לו. והייתה אחת שהתילה מטבע ויצא שהיא תתן את הקול שלה לבת, תחשבו אם לא היה יוצא ככה הוא היה מנצח.. טוב, נראה לי פלשתי קצת יותר מדי לנושא הפורום פה. סורי אוסי.... wee man

uvdude

New member
תוכנית מגניבה

יעני בסגנון טירונות שכזאת קבוצה של 16. כל 3 ימים יש להם מפקד חדש (נבחר מהקבוצה) ויש להם משימה. אם הם מצליחים המפקד מקבל חסינות. אז יש הצבעה. מי שעף יכול לקחת איתו כל טירון שהוא רוצה וגם הוא עף. ויש 4 מפקדים שהם אלה שעושים להם טירונות. מריצים אותם. עושים כושר... ממש כמו בצבא אחלה תוכנית (יש אותה עכשיו בAXN לא זוכר באיזה שעות)

Gal6

New member
ישן?

ואני פיספסתי את זה? לא כתבו על זה כלום... תגידו, איך "המשימה השרדות" יש עוד עשר דקות...אני יראה.

wee man

New member
מה שוב יש את זה???

שעות? טוב, אני כבר אבדוק באתר שלהם... בטח זה כל יום למשך שבוע או משהו... כששידרו את זה פעם ראשונה זה היה פעם בשבוע ביום שבת. שידור חוזר זה היה כזה כל יום... אגב, לא יודע איך זה המשימה השרדות... כל הזמן עד עכשיו לא יצא לי לראות את זה כי תמיד אני הולך עם חברה שלי.. כמה ימים אחרונים אני חולה וגם היום אז נשארתי בבית וחשבתי לראות את זה...הבעיה, חשבתי שזה ב 7 וחצי או 8 וחצי, היום כשראיתי שלא הלכתי למה שאוסי כתבה וראיתי שזה ב 5 וחצי (אתם חושבים שנצא ב 5 וחצי? אם הייתי יודע הייתי רואה...) wee mna

Gal6

New member
זה לא משהו..

המבטא די בלתי נסבל ויש שם מוזיקה נוראית כל הזמן...

weeman

New member
מי שרוצה לראות השרדות 3 ובוט קאמפ:

www.axn.co.il לא רציתי להתחיל להעתיק לכם את הלוח משדרים כי הוא ממש לא מסודר שם.... בקיצור, כנסו ותראו.. אגב, אני wee man .go עם רווח יש לי בעיה בשם משתמש

למעלה