מולדניקים,

מולדניקים,

(מטעמי עצלות אני אכתוב את זה כאן ..) היום ואני וירוני מקורני הולכים בתחנה המרכזית בבאר-שבע, ומחלקים פליירים לעוברים והשבים. איש אחד, אחרי שחילקנו לו פלייר, מיהר לשלוף לנו כרטיס חבר של "מולדת" וחיוך שבע רצון.. הדבר לכשלעצמו היה מאד משעשע .. אבל מה הקטע של כרטיסי החבר ? ד"א, ההודעה הזאת אכן ללא תכלית. אני מודעת לזה.

א.א.אפל

New member
הסבר

כמו שאצלנו היותך רשום במפקד שנמצא על המחשב בחדר נוער מהווה הוכחה שאתה פעיל בנוער, בנוער מולדת אתה מקבל כרטיס חבר. מי שחבר מפלגה מעל ל-3 שנים, הופך לחבר במזכירות המפלגה (אני חושב)

לביא1

New member
אה מגניב חהחהחה ...

לכל חבר מולדת יש כרטיס וזהו ככה אפשר גם לזהות שאתה במפלגה וכו... זה נורא נחמד שיש לך בארנק גם כרטיס חבר מולדת. כמו למשל שאני ועוד מישהו היינו בתחנה מרכזית וזה ופספסנו איזה 2 רכבות :/ הממ ונאלצנו לחכות שעתיים אז השומר התחיל לחשוב שאנחנו איזה מחבלים או משהו ואז הראתי לו שאין מצב ושאני בכלל חבר מולדת ובסוף הסתבר שגם הוא חבר מולדת חחחחחחח:) הממ אוריה אני לא חושב שהמבנה הארגוני של המפלגה שלכם דומה לשלנו כי מזכירות המפלגה אם אני לא טועה מורכבת מעובדי המפלגה ויו"ר התנועה אצנו. אבל זה רק אם אני לא טועה. יש לנו גם מועצה שנבחרת על ידי חברי המפלגה וכו... אגב יום ראשון אני בבאר שבע מ 1 עד 9 בקלפי של הבחירות ליושב ראש! אז אם תעברו באזור תשאלו מי זה לביא ותגידו שלום:) כי עם בני אלון מולדת לשלטון!

עילאי

New member
עכשיו אני מבין למה לנו אין כרטיס

במצב הנוכחי בארץ אם שומר יחשוב שאנחנו מחבלים ונראה לו כרטיס של מרצ, הוא יעצור אותנו או משהו.

למעלה