מוכר ששלח לי ב EMS

• פותח הנושא jepe
  • פורסם בתאריך

jepe

New member
מוכר ששלח לי ב EMS

דיברתי עם המוכר לפני הקניה והוא הבטיח לי שהוא שולח לי ב PRIORITY. אך היום אני רואה במייל משלוח דרך EMS!! איזה מעצבן זה . זה חבילה מארה"ב לא גדולה אבל זה כ"כ מרתיח כי 100% היא תיעצר עכשיו ואני אצטרך לשלם את העמלות השערוריתיות שלהם+מיסים. אם אני מסרב לקבל את החבילה,האם זה נשלח אליו חזרה?

ozitex

New member
כן

אתה צודק לחלוטין. התרע בפני השולח כי אתה צפוי להוצאות בסך של 82 ש"ח עמלת שחרור + מע"מ. אם הוא רוצה שישלם את זה מאחר והוא טעה ואם לא, אתה דוחה את קבלת המוצר.

jepe

New member
תודה

אני מאמי שהוא יסרב לשלם את ההוצאות. איך אני מבצע דחייה של המוצר ומוודא שזה נשלח אליו חזרה. זה אפשרי בטלפון ברגע שאני רואה שזה מעוכב במכס? יש לך נסיון אם זה? אנ רק רוצה לוודא שזה באמת חוזר אליו ולא סתם ישאר במכס.

ozitex

New member
כן

כשהשליח מגיע אליך הביתה, אתה מודיע לו שאתה מסרב לקבל את החבילה. החבילה אז חוזרת לדואר ישראל ואחרי זמן של כשבועיים כמדומני, אם היא אינה נדרשת, היא מוחזרת למכס ומשם - בחזרה לשולח. לגבי מדיניות החזרה לחו"ל אני מציע לך או לברר בדואר או לבדוק באתר דואר ישראל.

jepe

New member
כן אבל

לפעמים חבילות מעוכבות בבית המכס בת"א ורק כשאני בא לשחרר אותן עצמאית אז אני מקבל אותן. שום שליח לא בא במקרים כאלה. טוב תודה בכל מקרה,נחכה לשבוע הבא נראה אם זה יעוכב אני אתקשר לדואר ואגיד להם שאני מסרב לקבל ומבקש שיחזירו את המוצר לשולח. תודה:)

ozitex

New member
EMS

EMS מבוסס על משלוח DOOR TO DOOR. אין סיבה לעיכובים, במיוחד כשמדובר על ייבוא אישי ולא מסחרי. EMS ישראל מפר את כל החוקים האפשריים בשירות הזה שהוא אגב שירות המבוסס על אמנת שירות בינלאומית. השירות קובע שהתשלום המשולם מראש עבור המשלוח כולל את כ ל התשלומים בנוגע להעברת דבר הדואר למעט מיסים. כמו כן השירות קובע כי החבילה חייבת להגיע באמצעות שליח לדלת הנמען. כפי שאנחנו כבר יודעים, EMS או דואר ישראל שמים ז*ן על כל הכללים הללו ועושים צחוק מהוראות מדינת ישראל האוסרות עליהם בצו ממשלתי לגבות תשלומים כלשהם בגין עמילות מכס.

xslf

New member
בפעמים הבודדות שהגיע אלי משלוח EMS

הם פשוט שמו פתק בתיבת הדואר (הייתי בבית) שאתקשר לתאם מסירה. מאוד מאוד מעצבן (יחד עם הסיפור של העמלות), ולכן אני נמנעת מהם כמה שאפשר.

s8n

New member
הנה הנוהל, מנסיון אישי

תשלח פקס למספר הבא: 03-6303374 ותציין את מספר החבילה, אסמכתא וכו' (מה שרשום לך על פתק הזימון לשחרור הפריט מהמכס), תרשום שאינך מעוניין בפריט ולא תגיע לשחררו, ושאתה מבקש שיחזירו אותו לשולח. תרשום גם את מספר הטלפון שלך ותחתום למטה. הם כבר ידאגו להחזיר את החבילה, ללא ההמתנה הרגילה של שבועיים עד חודש. בהצלחה...

למעלה