מוכר סיני חוצפן

leibl

New member
מוכר סיני חוצפן

רכשתי אוזנית קליפ סטריאו בלוטוט של חברת I-TECH בסכום של 14 $ ממוכר סיני באיביי המטען לא עובד טוב מזל שיש לי מטען ישן של I-TECH שקניתי לפני כמה שנים אוזניית בלוטוט באורנג. המוצר הגיע באריזה אבל המטען לא עבד טוב וגם הוא לא היה אורגינלי של החברה. שמתי לב שגם האוזניות עצמן שסופקו עם הקליפ הם לא מקוריות ושלחתי למוכר מייל בצירוף התמונה של האוזניות האורגינליות וזה מה שהוא ענה לי. , Thank you for your message. We have got your question, but we are sorry that, we can not provide you a genuine charger for this item. And we want you to know that at this price you can not buy a genuine i.Tech headset on ebay, please known that. We can ship another charger (not genuine charger), if it is ok. it is not a genuine headset, but it is good quality, and so many people buy it from us. Have a wonderful day. Good luck! כלומר הוא מודה שהמוצר לא אורגינלי למרות שהוא לא ציין את זה בדף המכירה. והוא כותב לי שבמחיר הנ"ל אני לא יכול למצוא את המוצר האוריגנלי באיביי מה אתם הייתם עושים במקרה כזה ? אני חושב שזה חוצפה שאין כדוגמתה. האם כדאי לי לדווח את זה לאיביי ? מה שמעניין שהוא שלח לי את ההודעה הזאת דרך מערכת המסרים של איביי אשמח לשמוע את דעתכם.

elians

New member
נשאל אותך אחרת

האם המוכר ציין בדף המכירה שמדובר במוצר אורגינלי , או שאתה לקחת את זה כמובן מאליו לפי תמונות.

נקודה למחשבה...

מאחר וחל איסור על מכירת מוצרים מזוייפים , ומאחר ואיביי הינו אתר אמריקאי שוודאי מכבד את ההוראה הפדרלית הנ"ל, אולי אפשר לטעון שקונה תמים לא צריך להניח שהמוצרים הנמכרים באתר עשויים להיות מזוייפים.. יש מספיק אזהרות כלפיי מוכרים שלא למכור מוצרים מזוייפים ולכן (זו רק השערה כמובן..) אין הקונים צריכים לשער שמוצר הוא מזוייף רק כי לא כתוב שהוא מקורי...

panayotiss

New member
קונה חכם וקונה מתחכם נפגשו יום אחד

המתחכם אמר לחכם: בוא נחפש באיביי מוצר שבאופן נורמלי עולה 80$ ואני מוכן לשלם עליו לא יותר מ 20$ , אם אמצא כזה אקנה ובמידה ויגיע זיוף אדווח עליו לאיביי. החכם אמר למתחכם: ברור לך שאסור למוכרים באיביי לכתוב שהמוצרים שלהם מזוייפים לכן הם מצהירים על כך במחיר הנמוך שהם דורשים. קניה של המוצר מהווה הבנה בין הקונה והמוכר שהמוצר מזוייף. אל לקונה ה"תמים" להוא בטענות כשביודעין רכש מוצר זול מדי. מה אני בא ואומר: אם אתה רואה בור בכביש לא תשים רגל מעל הבור כי ביודעין אתה מודע לכך שיייתכן ותחליק לתוכו ותשבור איבר בגוף, אז במידה ואתה רואה בור כזה עבור מסביבו. אם תתעסק באיביי בדיווח על כל זייפן שראית, מוטב שתצטרף למשטרה כי אתה לא במקצוע הנכון.

leibl

New member
אתה ממש לא צודק המחיר הוא סביר

תסתכל בלינק הזה http://www.sourcinggate.com/itech-clip-r35-bluetooth-stereo-headset-black-colour-p-1671.html והמוכר ממש לא בסדר בארץ לוקחים מחירים מופרזים על המוצרים האלו מאידך ישנם מוצרים בארץ שהמחירים שלהם הם סבירים לדוגמא DISK ON KEY בפרט בנפחים גדולים המחירים בארץ הם סבירים ולא הייתי מעיז לקנות אותם באיביי אבל למשל צורב חיצוני רגיל לא DVD בארץ לא הייתי משיג ב16 דולר לכן מוצר כזה אני ארכוש באיביי לגבי המוצר הזה המוכר פשוט רימה אותי. וגם לקחתי קצת סיכון יש לו 300 מכירות עם דירוג של 100% פידבק שלילי משמעותי בשבילו אם היו לו אלפי או עשרות אלפי מכירות זה לא היה מדגדג אותו. אני רק אוהב יושר ומשתדל לקרוא את הליסטינג עם האותיות הקטנות בשביל לא ליפול בפח.

leibl

New member
במילים אחרות קשה למצוא באיביי מותגים טובים

BRAND NAMES במחירי מציאה. כי בדרך כלל אם המחיר נמוך אז מסתבר יותר שהמוצר מזוייף האם אני צודק ? האם אני צודק

noam weissman

New member
ניתן למצא מציאות אבל צריך לדעת לחפש

מציאות יש כשהמוצר משומש במצב טוב עד כמעט ללא שימוש, כשהמוכר טועה באיות הכותרת ושם את המוצר במכירה פומבית ללא מחיר שמור כשמעט מאוד רואים אותו, יש מוכרים שמוכנים מכור מוצר ללא מחיר שמור מתוך הרגשה שהמחיר יגיע למחיר ריאלי. לפעמים כשאין יותר מדי קופצים על המוצר ניתן לתפוס מוצר שכזה ב 50 וגם במאה דולר מתחת מחירו הריאלי ... בשורה התחתונה מחיר זול מדי בהחלט חשוד אבל בהחלט ניתן למצא מציאות !!!

למעלה