מוכר או לא

זואילי

New member
מנוולות אתן../images/Emo46.gif

יותר לא אדבר על תחתים וכל השאר יפסידו. בגללכן. מעבירה את הנר לארץ דמיוני.

מה עשינו ../images/Emo9.gif

רק ציינו עובדות, לא? הפורום לא ילבלב בלי איזכורי התחתים שלך מידי פעם. תחזרי מהפינה לדון בענייני תחתים. ואל תדליקי לדמיונית את הנר
שזקי לא תיפול שוב

זואילי

New member
חכי חכי שדמיוני תגיע בטיסה

עם ספיד פייר בישבנון. אני מיציתי לעת עתה את ענייני הרקטומים. את תלכי לשבת על סירפדים, זק תשב לי על הראש וליהי יכולה להתנדנד על כורסת המסאז'. אני שוקלת לעבור לפורום ההוא, של הטוסיקים. שם יתייחסו אלי ברצינות.

בנות קרעתן אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

אז עכשיו אחרי מה שנאמר אין ספק שסיימתי עם נרות מה גם שהם לא עוזרים במיוחד
מייקי יקירה הבדיקה עברה בשלום יחסי, 40 דק' של גישושי תחת ווגינה, אין ממצאים מיוחדים
מלבד נוזל בין הרקטום לנרתיק (?) שלא מדאיג את ה
הצרפתי שלנו. לדעתו כל השרירים הפניים תפוסים (נראה לי שהגוף בטראומה מהבדיקות והניתוח של השנה האחרונה וזוזו חשבה שכנראה הכל בראש ואני הסכמתי
). לפני תחילת טיפול המליץ להתייעץ עם סוריאנו, הטיפול כולל פיזיותרפיה + כדורים + זריקות. שבוע הבא אני אצל ה - מומחה באנדו' ונראה מה יש לו להגיד על ממצאי ה
. סה"כ אני מרגישה טוב, לפני שעתיים התחילו כאבים בכל הבטן התחתונה ויש לי נדודי שינה אבל סה"כ אני בסדר מקווה לתפוס תנומה בקרוב נשיקות

מה גם את מתבדחת על חשבוני??

40 דקות נשמע מזעזע
מצד אחד טוב שלא נמצא משהו, אך מצד שני מבינה את התיסכול שהכאבים נמשכים ואף אחד לא יודע ממה. מקווה שהטיפול שהוא המליץ אכן יעזור. תעדכני שבוע הבא מה יגיד סוריאנו.

בחיים לא צוחקת עלייך רק איתך ../images/Emo140.gif

וחוץ מזה אם לא נצחק זה יהפוך לפורום בכי ואני מעדיפה שנבכה מהתרגשות מהודעות הריון....
מזל שיש את הפורום הזה - לפעמים הוא המפלט האחרון
נשיקות לכולן

זואילי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את קורעת. אין עלייך זק. האחת והיחידה. עכשיו אני נפלתי מהכיסא.

זוזקה לא מוותרים עלייך../images/Emo223.gif

(דמייני אייקון של אזיקים שכובלים אותך לפורום). עזבי את ליהי מכורסאות עכשיו, התפרים שוב יפתחו לה מהמסז'ים. ו-
על הראש לא יהיה לך קצת כבד?? ומה את רוצה ממני ומ-
כולה שאלתי שאלה רצינית (שכבר מזמן רציתי לשאול) ותראי מה שעשיתם מהשירשור. אז מה להגיד לחבר שלך שזוזו אמרה שזה מסרפד ולא מהאנדו?

זואילי

New member
מייקי היזהרי בלשונך

כי עכשיו זק תתחיל לדבר עליי ועל אזיקים, וכל הגברים האלה מפורום תוחעס, ותעשה לי פורוורד לגברים רעבים. אוי אוי, אני לא אוכל לעמוד בזה. רחמים בנות. אני בכלל על דקא!! סירפדים, דבורים - הכל הולך כשיש אנדו במוח.

אפרופו אזיקים

לא היינו שם כבר....בואי נזכור....פגישה אצל ברגבל........נעלי עבודה....מסכה ....שוט....בגדים שחורים..נגיעה במקום של נרות....מה היה חסר לנו אז...................זהו האזיקים היו חסרים..... דקא משפיע על אזור מסויים בגוף ....ממה שאני זוכרת.....הצד השני אמור לתפקד.......לדעתי

זואילי

New member
כשאת צודקת - את צודקת...

וכבר מזמן אמרתי, תופעות הלוואי של הזריקות עליי הן אך ורק בריחת סידן. רק זה. דיה לצרה בשעתה כמו שנאמר.

דרך אגב זואלי

קיבלתי עכשיו בסקייפ הודעה של איזה גברבר חתיך מהארץ שמבקש אישור לשוחח איתי...(איזה נימוס) אבל מה הוא מעיד על עצמו .... "I'm a men eater
" .........ועכשיו אני לא מתפלאת למה הנימוס. רוצה עדיין לחשוב על זה?

והתשובה...../images/Emo13.gif

אז אחרי שהתבדחתם על השאלה שלי, זקי עם
וזוזו עם
שאלתי בפורום רפואי, רופא שמתמחה באנדו', והוא ענה לי שבהחלט זה מהאנדו' והמליץ כמובן על ניתוח כמו כל פעם שאני שואלת בפורום רפואי ומתארת את המצב. לפחות התופעה שלי הגיונית
ואני לא
או שבלי קשר אני

למעלה