מוכרת יקרה...

נשית~37

New member
מוכרת יקרה...

זה לא אישי נגדך מוכרת יקרה. זה פשוט בגלל שהמכנס לא יושב עלי כמו שאני רוצה והחולצה צמודה מידי...מוכרת יקרה. נכנסתי לחנות ברשת אופנה שאני אוהבת ומיד עטו עלי שתיים...אפשר לעזור? בחיוך מנומס.....לא תודה אני מדפדפת כרגע....בחיוך עוד יותר מנומס. דיפדפתי. מצאתי. ובדרכי לתא ההלבשה עטו עלי השתיים שוב בחיוכים כובשים. בחרת בדיוק את המכנס שלקחתי לי אתמול....הממממ...יש לי לזה חולצה מ-ה-מ-מ-ת.....אוקיי אמרתי, תביאי לי גם את החולצה ונמדוד יחד. מדדתי. יצאתי מתא ההלבשה ושוב השתיים החביבות....וואוו יפה לך ....כן, באמת היה יפה אבל משהו בזה לא "קלט" אותי....וכך היינו שם שלושתינו במשך שעה מנסות כל מיני דברים, חולצה למכנס ... מכנס לחולצה.... לא יצאתי מגידרי ואמרתי שאני ממשיכה בסיבוב. או-או- זו הייתה טעות!!! החיוך נמחק...העיניים רשפו....הפה מלמל משהו מתחת לשפם של עצמו....ופתאום נשארתי שם עומדת לבדי.....לבד!?!?! זבשכ"ם....זבשכ"ם אם אתם עובדים על אחוזים והפסדתם קנייה! אני לא הייתי מרוצה!! יצאתי החוצה ואמרתי לעצמי שאני לחנות הזאת לא נכנסת יותר. מזל שיש עוד חנות אחת מהרשת הזאת בעיר שלי. נכנסתי לרשת אחרת.....ומצאתי בצ´יק....

בצ´יק או בצ´ק ?

ואם אני אומר לך שאת יפה חתיכה מדהימה סקסית וכו´ אולי בעיניי את נראית כך? ובעינייך לא. לכל אחד זוית הראיה שלו. שנה טובה

נשית~37

New member
אופס....../images/Emo13.gif

הפואנטה היא לא "היופי בעיניי המתבונן"...אלא חוסר הנימוס לאחר שהחלטתי לא לקנות. שנה טובה לזה שעל הגבעה
.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
מעניין........

איך יש לכל המוכרות את המכנס הזה בדיוק שאנחנו מודדות........
חוץ מזה, נשית, כשהמוכרת אומרת לי שהמכנס יושב עלי יפה ומגזימה בהתלהבותה, אני ישר נעשית חשדנית.......חחחחחח חג שמח יקירתי, לך ולמשפחתך קסומה

אצלי זה אחרת...

היא רק צריכה לחייך אלי ואני אקנה את המכנסיים שהיא לובשת... חחחחחחחח...

ואני מנפנפת אותן בשניה

"שלום, אפשר לעזור לך"? הפניה הרגילה עם החיוך מאולץ ואני שונאת את ההתעלקות שלהן עונה בשיא הרצינות: "לא חושבת שאת יכולה לעזור...... אני צריכה מליון דולר, יש לך???" "את רואה, ידעתי שלא תוכלי לעזור........." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה טיל היא מתנפנת משם......חבל"ז..........חחחחחח

י פ ע ת

New member
מזכיר לי את כל המוכרים שנוקשים בדלת

ונדחפים כדי להיכנס....וכשאת לא קונה ...ה-
ומומר ב-
. היה לי מקרה של בחור שנקש בדלת והציע דברי נוי מפורצלן שהיו ארוזים לו בצ´ימידן.אמרתי לו בנחמדות:"לא תודה , מוותרת, זה לא הסגנון שלי, לא אוהבת פורצלן". הבחור התעקש: "רק תראי , אל תשללי, מה שתחליטי אח"כ תחליטי". כ"כ לחץ שלבסוף הכנסתי אותו .התחיל ל"שפוך" לי את כל הסחורה בסלון , ואני באמצע נקיון, בלית ברירה בוחנת את "דברי הנוי" המזעזעים <פיל פורצלן פחחחח>ומאיצה בו לא להוציא הכל כי זה חסר טעם . פרק את כל התיק ואני בשלי, לא קונה כלום."אולי פמוטות? אולי הפיל הזה? אולי האגרטלים?". "לא, נחמד מאד אבל לא בשבילי, אמרתי לך לא להוציא את הכל, ידעתי מראש" הבחור שינה את הבעת פניו שלבשו ארשת פנים זועפת במיוחד עד כדי כך שכבר ממש פחדתי ממנו."אז בשביל מה הוצאתי הכל?<בעצבים>, תעשי לי את הסיפתח, אסור לך לא לעשות לי את הסיפתח, זה יביא לי מזל רע" ואני , מה כ´פת לי הסיפתח שלו, מה נפל עלי זה עם האמונות התפלות שלו...אלק סיפתח. הוא נהייה כ"כ עצבני כך שבאמת מרוב שפחדתי שיעשה לי משו..פתחתי מהר את הדלת הראשית וניסיתי לשדל אותו שיילך לשכנה, היא בטח תאהב...וכולי רועדת. על המזל הנאחס גם השכנה לא היתה בבית, הייתי חייבת לפנות אותו מהבית. אחרי כמה חילופי דברים ארז בעצבנות את הכל <כולל הפיל> ויצא כשאני נושמת לרווחה ומבטיחה לעצמי שיותר הדלת לא נפתחת לשום איש מכירות באשר הוא שמא לא ייפול עלי איזה חולה נפש או נרקומן שזקוק לשקל שלי. אסור להכניס כל אחד הביתה במיוחד כשאת לבד.....זה עלול להסתיים רע. לך תדע בפני מי אתה עומד!

למעלה